Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
37487
View
175
Reply

Emma Maembong mohon tak dihencap berpeluk walaupun berhijab (retis dan alasan v

[Copy link]

Author: mamastoney       Show all posts   Read mode

Post time 13-3-2017 12:59 PM | Show all posts
myakayina replied at 13-3-2017 12:35 PM
meols pun suka tengok dorg dlm the house..dulu2 mcm tak layan jah..sekali tengok yg ulangan..eh2.. ...

kan...baru tahu chacha tue rupanya pemalas...dan tak suka mandi..emma pun sengal2 jer perangai..yaya tue suka buli adik dia..

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lg satu khuen.  Dunia hiburan ni dah dah sah dunia maksiat. Sbb tu aku lg prefer je artis x bertudung.   Heliza helmi yg tudung sampai ke lutut tupun bila menyanyi aku still rs tak manis.
So just take it lightly jela.
Unless org yg membawa nama ustazah ke sana kemari.. Tp tunjuk kelakuan x elok..  Sbb dia guna tiket pendakwah
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:02 PM | Show all posts
ahd_naa replied at 13-3-2017 11:03 AM
ku ingatkan sape lah fatimah ni..

tapi emma mmg berlakon best berbanding dgn lofa. mekap pun ...

kalau nak banding dgn Lofa mmg lakonan sheols much more better
Tapi kalau nak komen lakonan sheols sendiri, ada masanya iols menyampah sebab over dan tak nampak natural
Especially bila bab tergedik2 dgn Aiman Hakim
Yang dlm drama apa ntah tu...dia jadi bibik ke isteri tak rela si Aiman Hakim
Eeee....over gedik sungguh time tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Azza_ replied at 13-3-2017 10:23 AM
kenzzz  tak sekolah jgn expect pe2 la dikkk

Itu lah.. Yg sekolah tu pun perangai hazab nak2 sekolah agama, apa lah sgt yg x sekolah ni.. Kosserr
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:20 PM | Show all posts
kalau teringin sangat dipeluk dan dibelai manja dik ooii...kawenn...

dosa tak dapat, pahala ada.

tak payahlah nak bagi alasan bodow gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:29 PM | Show all posts
Duta lover replied at 13-3-2017 12:55 PM
Aku ni just manusia biasa je.  
Tatau apa dlm hati de. Iman de pun lemah kot.  Turun naik.
Sama ...

tu la pasal....kesian dgn org2 mcm tu...dah tau salah buat juga....bila kena tegur banyak pulak alasannya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:33 PM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 13-3-2017 01:02 PM
kalau nak banding dgn Lofa mmg lakonan sheols much more better
Tapi kalau nak komen lakonan sheol ...

hehe.. yeke. tak tengok lagi drama tu. Cuma bandingkan lakonan emma dalam citer dengan hisyam hamid tu dengan lakonan lofa dalam citer pilot tu. dlm drama yang ni takde over sgt gediknya.

anyway, takde la sokong dia peluk2 org2 bkn mahram nie.

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 13-3-2017 12:57 PM
Ni mmg statement Fatimah Rohani lepas clash dgn Zizan Razak ke?
Atau statement ciptaan chuols s ...

chuols jangan carut ai eh. gigih ai google pastu jumpe kt beautifulnara.  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketinggalan keretapi ni. Baru tahu yg emma maembong nama fatimah rohani  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
timah pun nk merasa jgak brpeluk ngn aiman. kat luar dah xblh. time brlakon ni la pluangnya. brgetarrr jgk mutiara sheol tengok aiman sdap sgttt
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ku ingatkan siapalahh fatimah rohani ittew
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 03:02 PM | Show all posts
timah ni aku kira nasib dia beruntung la sbb ado michael ang, tu kalu tak...tak tau la....
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 03:07 PM | Show all posts
lantak le hemmo2..
bukannya aku nanggung, ckp beria pun bkn blh paham..

ujg2 tau dah ayat pe kuo dr mulut ang...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tau salah knp buat?gitew...

Xpela..klu tau baik dan buruk it's ok.cuma lain kali jgn buat,sian kt ayoh awok.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 03:54 PM | Show all posts
boleh la fatimah jawab macam tu.. antara dia dengan Tuhan.. sebab tak nampak apa yang Tuhan boleh buat kat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh fatimah rohani gittuuuuu.. Lama tercari-cari siapakah gerangan fatimah rohani
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 05:27 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 13-3-2017 08:32 AM
Emma klau bg statement selalu nampak dia bimbo...tapi nasib baiklah iols suka dia berlakon...

Abes tu nak bagi statement mcmne supaya tak nampak bimbo
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 05:45 PM | Show all posts
lama dah emma ni berpeluk sakan dlm dramamasa tu mmg bertudung dh pn

dlm pilem ni lak baru nak bercakap ke?

jwpn lak mmg always bodoh kan retis2 ni
in realiti pn melambak jah iols tgk minah bertudung berpeluk dgn jantan

apa pn iols suka u belakon emma

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 06:00 PM | Show all posts
stayathomemom replied at 12-3-2017 04:54 PM
Nak komen pun serba salah....sebab mmg benda salah....tapi iolsss suker si kembong berlakon....natur ...

dah mmg dia cntik...x yh fefeling cantek pon

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 06:38 PM | Show all posts
lantak ko la temah   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list