Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
949
View
9
Reply

Keluang Man Buat Comeback -Superhero Bermaruah, Bermoral Dan Berilmu

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-3-2021 08:40 AM | Show all posts |Read mode




Masih ingat lagikah anda dengan Keluang Man? Budak-budak yang lahir tahun 90-an mesti tahu superhero ini!

Kredit Foto - cinema.my



Dulu kita pernah dihiburkan dengan kisah adiwira Keluang Man sebelum wujudnya Upin dan Ipin, Boboiboy, dan pelbagai lagi animasi 2D dan juga 3D dalam negara ini.



Terbaru, Quest Animation Studio menerusi laman Facebook rasminya mengumumkan bahawa mereka bakal mengadakan comeback bagi peminat siri animasi ini tetapi dalam versi lebih comel dengan judul Keluang Man Cinonet.





Karakter adiwira yang diciptakan oleh Allahyarham Kamarudin Ismail ini dihasilkan dalam nafas baharu, konsep, jalan cerita dan teknik baharu seiring dengan perkembangan zaman.





Karakter Keluang Man dan Tiong Man masih mempunyai peminatnya tersendiri sehingga ke hari ini dan para peminatnya pasti tertunggu-tunggu kemunculan semula animasi ini.


Anda yang merindui siri animasi ini bolehlah tonton teaser Keluang Man Cinonet di sini dan boleh ikuti saluran Quest Studio di YouTube.





Marilah kita menyokong karya-karya anak tempatan dan menghargai karya seni mereka. -CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-3-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka lagu tema dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
...dgn suara Inspektor Shahab/Sahabnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 09:26 AM | Show all posts

Best kan... Krisya nyanyi

image.png

image.png
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 09:38 AM | Show all posts
mohon krisya yg nyanyi utk ost..
buat comeback..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
feveret ni.. .excited
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kluang man ni best tapi sebenarnya agak "dark" jugak, melibatkan mental illness. Borhan tu depression + amnesia kan? Sebab tengok dari segi pemikiran, xde la merapu sangat tapi ayat2 dia tu kadang2 ada aura kesayuan. Aku pon ix ingat sangat jalan citer dia sebab dh lama sangat tapi aku ingat la yg borhan ada girlfriend sebelum masuk Spital bahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2021 01:38 PM | Show all posts
Tetap suka kartun yang asal
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 24-3-2021 10:07 PM
Kluang man ni best tapi sebenarnya agak "dark" jugak, melibatkan mental illness. Borhan tu depressio ...

Aah..tiong man pon sama..kenal dlm wad kan
Ada girlfriend, pandai silat..xigt kenapa tiba2 masuk hospital sakit jiwa
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:07 PM | Show all posts
sangat comel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list