Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
2355
View
23
Reply

Justin Bieber Hampir Mati Sebab Ubat Penenang, Bodyguard Periksa Nadi Setiap Malam

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-4-2021 01:51 PM | Show all posts |Read mode
Populariti yang diraih penyanyi Justin Bieber dalam masa singkat bukanlah sesuatu yang indah dan menyeronokkan.


Menerusi laporan majalah GQ, Justin mendedahkan dia terpaksa mengambil ubat-ubatan untuk menenangkan diri kerana kejutan yang diterima selepas bergelar seorang bintang popular.


"Saya sedih dan rasa sakit meskipun mengetahui kejayaan yang saya miliki... awalnya saya fikir kejayaan itu akan membuatkan segalanya nampak baik tetapi ia tidak.


"Bermula itulah saya mula mengambil ubat untuk membantu mengatasi semua rasa sakit yang saya lalui.


"Sampaikan paling buruk orang disekeliling termasuk pengawal peribadi kerap memeriksa nadi saya untuk mengetahui sama ada saya masih bernafas atau tidak," katanya.


Foto: IG




Dalam pada itu, Justin berkata ketagihannya terhadap bahan terlarang menjadi semakin teruk selepas hilang arah apabila mengetahui persaingan sengit industri muzik.


Dia bagaimanapun meluahkan rasa syukur apabila berjaya pulang ke pangkal jalan dan bangkit memulihkan semula kekecewaan diri. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-4-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu akak benci heol.

Sekarang idok lagik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kan lg kaya lagi popular lagi tekanan hidup. Sama la mcm artis kt malaysia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat dulu2 dia dtg malaysia, masa, tu still dgn selina gomez.. Happy jer nmpk dorg.. Sekejap jer masa berlalu, dia pon dah beso dh kawen..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
katakannya dia depressed sebab tekanan dari illuminati.. x tahu la..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
depressed tekanan hidup artis
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy: Dulu akak benci heol.Sekarang idok lagik.


Sama dgn meol. I benci zaman lagu Baby tu. Lepas lagu tu terus suka dgr lagu2 lain
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia hm
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Everybody knows my past now
Like my house was always made of glass
And maybe that's the price you pay
For the money and fame at an early age

And everybody saw me sick
And it felt like no one gave a sh-
They criticized the things I did as an idiot kid

What if you had it all
But nobody to call?
Maybe then you'd know me
'Cause I've had everything
But no one's listening
And that's just f- lonely
I'm so lonely
Lonely
I'm so lonely
Lonely
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-4-2021 11:32 AM
Dulu akak benci heol.

Sekarang idok lagik.

Same same
Minat lagu-lagu baru heols..
Deep betul
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 01:39 PM | Show all posts
siannya... dah la herlok walaupun dah kepam sikit...
jangan risau, iols ada untuk menemani dan menyokong justin bibir hingga ke akhir hayatnya...

tapi ada borang yang harus di sign dahulu oleh justin...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 03:40 PM | Show all posts
Diawal kemunculan mmg rmai xska JB ni....dgn mslh attitude tapi dia tetap popular msa tu....bila kluar album bru meletop2 ja lagu2 baru dia sbb lgu2 dia kbyknnya mmg sedap...bukan tkt 1 2 lgu ja sedap....skg dah slow down sbb dah kahwin....kebencian org dkt dia pun dah kurg sbb org dah ambik port sgt...dok krap kluar crita psl JB dgn HB jala....tp lgu2 dia xdinafikan mmg sedap....sbb tu dia maintain lg smpai skg...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 17-4-2021 12:58 PM
Same same
Minat lagu-lagu baru heols..
Deep betul

Kan. Kesian juga dia ni. Ayuh sapot JB.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
nadie90 replied at 17-4-2021 03:40 PM
Diawal kemunculan mmg rmai xska JB ni....dgn mslh attitude tapi dia tetap popular msa tu....bila klu ...

Dan dia memang berbakat. Cuma dulu jadi kebencian rakyat dunia bila lagu Baby tetiba meletop seluruh alam semesta.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak faham dulu kenapa ramai benci sangat dengan dia. Lagu di sedap dan catchy je. Muka pun comel.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Hailey mesti dah buat something right sampai justin dh jdi okey skrg. Dulu rs tak ship sgt tp lps tgk mcm happy je diora
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:24 PM | Show all posts
kebanyakkan retis yg popular masa kecik2 mesti membesar dgn mental prob, yela berkerja belum pada waktunya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Jb...suka since dia budak2 cover lagu J timberlake tepi taman...innocent guy
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-4-2021 07:32 PM
Dulu akak benci heol.

Sekarang idok lagik.

Akak kena benci lgi heols ni
Sbbnya iols baru tahu heol ni abusive, rude, immature, and childish
Suka nganjeng selena n hailey
Kat youtube byk video heol ni rude dkt depa dua and fans
Wpun iols x suka hailey sbb sheol rampas JB dari selena but she doesnt deserve this treatment #bukankaratzjelena

Minat lagu heols ja
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2021 10:55 PM | Show all posts
evlinne replied at 4-5-2021 06:34 PM
Akak kena benci lgi heols ni
Sbbnya iols baru tahu heol ni abusive, rude, immature, and childish
...

satu lagi... dakwaan transgender... hukhuk
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list