Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1706
View
15
Reply

Pelakon filem Tamil terkenal, Vivek meninggal dunia

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2021 10:30 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon filem Tamil terkenal, Vivek meninggal dunia


PELAKON Tamil terkenal, Vivek meninggal dunia pada usia 59 tahun.

CHENNAI – Pelakon filem terkenal India Selatan, Vivek dilaporkan meninggal dunia pada pukul 4.35 pagi (waktu tempatan) di pusat perubatan SIMS, di sini akibat serangan jantung.

Menurut laporan Times of India, berita tentang kematian aktor itu disahkan oleh pasukan perubatan di hospital berkenaan.

Berdasarkan laporan yang diterima, Vivek atau nama sebenarnya Vivekanandan, 59, dilaporkan telah menerima suntikan vaksin Covid-19 jenis Conaxin pada Khamis lalu.

Bagaimanapun, hasil pemeriksaan awal, pihak hospital memberitahu bahawa serangan jantung yang dihidapi mendiang tiada kaitan langsung dengan suntikan vaksin yang diterimanya.

Aktor itu dilaporkan menerima suntikan vaksin Covid-19, Covaxin di Tamil Nadu Government Multi Siper Speciality Hospital pada Khamis lalu.

Naib Presiden hospital terbabit, Raju Sivasamy berkata, Vivek dimasukkan ke hospital berkenaan kira-kira pukul 11 pagi Jumaat lalu dan menjalani pembedahan angioplasty, iaitu satu prosedur memasukkan alat sten selepas saluran darah di arteri kirinya tersumbat teruk.

Keadaan Vivek bagaimanapun semakin kritikal dan terpaksa bergantung kepada alat sokongan Extracorporeal Membrane Oxygenation (ECMO).

Terdahulu, pelakon yang popular menerusi filem Saamy itu telah dikejarkan ke hospital dalam keadaan tidak sedarkan diri selepas terkena serangan jantung.

Doktor terpaksa mengambil masa selama kira-kira satu jam untuk melakukan proses angioplasti.

Dalam dunia hiburan dan perfileman Tamil, Vivek merupakan seorang pelakon komedi terkenal yang sering membintangi beberapa naskhah bersama pelakon-pelakon popular seperti Rajinikanth dan Vikram. – K! ONLINE

Sumber:https://www.kosmo.com.my

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-4-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh.. Aku suka juga dia.. Kelakar bila berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah pada keluarga mendiang Vivek best sgt dia berlakon sebab kelakar dia natural sgt
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kebetulan betul...dua sarah kat atas tu sama2 mint kat dia.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:28 PM | Show all posts
India pun deny kaitan vacc dgn serangan jantung
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kenal
aku jarang tengok citer2 Tamil ni lagu dia tak sedap pastu action scene pun mcm merapu je
tp citer Rajinikanth layan lah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah. Dia berlakon mmg best. Smua cter yg ada dia mmg menjadi lah. Kdg2 watak dia lebih menarik dari lead actor. Sbb tu lah dia antara pelakon comedy yg dicari oleh penerbit & pengarah kat sana. Confirm boom lah movie tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:57 AM | Show all posts
baru baca dia masuk spital, dah meninggal pula.

minat lakonan dia.. super!! antara aku ingat watak dia dalam filem Anniyan. Jadi kawan baik Ambi dlm masa sama polis yang siasat kes pembunuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:04 PM | Show all posts
aku suka citer tamil. suka tengok surrounding kampung dorang semua, nampak ringkas je.
rip vivek
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu: tak kenal aku jarang tengok citer2 Tamil ni lagu dia tak sedap pastu action scene pun mcm merapu jetp citer Rajinikanth layan lah jugak


Cite indu lg best dr cite hindustan.. aku tak layan cite imdustan.. cite tamilll beso biji mata aku.. satu lg cite tamilll ni mmg realiti idupp.. kaya disanjung srmikin dihina.. kalo tengok cite indu nii.. yg semekin semekin nii sian akuu tengok.. timbul insaf dlm diri..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
uori: aku suka citer tamil. suka tengok surrounding kampung dorang semua, nampak ringkas je.rip vivek


Yeppp.. hidup mreka simple.. kalo kasta paria tuu nmpk redha jee dgn idup mereka.. wpun dihina tp life must go on
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K: India pun deny kaitan vacc dgn serangan jantung

Skema jawapan dari WHO kott
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 19-4-2021 06:46 PM
Cite indu lg best dr cite hindustan.. aku tak layan cite imdustan.. cite tamilll beso biji mata  ...

citer hindustan pun tak minat jgn tanya sapa dia pelakon2 Bollywood sekarang ni mmg tak kenal
tp citer hindustan aku minat lagu2 dia tahun 70an dgn 90an mmg sedap dengar
masa zaman Andy Hakim hindi power kat THR dulu mmg beria kumpul kaset2 dgn vcd hindustan ni
tp tak dinafikan citer2 Tamil dr segi plot agak menarik tp potong stim betul bila dgr lagu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
RIP vivek..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
patutlah semlm kt utube byk psl dia ni, br taw nama dia vivek, dia berlakon mmg lawak dan menjd
takziah utk family vivek
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:52 AM | Show all posts
dia ni best berlakonnya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list