Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
19262
View
153
Reply

13 Tahun Duduk Flat, Azad Jasmin Hadiahkan Rumah Baharu Untuk Eira Syazira

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-5-2021 12:06 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Azad Jasmin buat kejutan buat isteri tercinta, Eira Syazira.


Pelakon ini menunaikan impian Eira dengan menghadiahakan sebuah rumah!


Di Instagram, Eira ada memuat naik video untuk berkongsi kegembiraan bersama peminat.




Foto: IG




Menerusi rakaman, Azad membawa Eira ke rumah baharu mereka selepas mengerjakan solat terawih.


Difahamkan rumah dua tingkat itu dah 90 peratus siap.


Azad mengambil masa tiga bulan menyiapkan hiasan dalaman rumah tersebut tanpa pengetahuan Eira.


  



  



  



Siap ada mini surau di dalamnya.


Selepas 13 tahun tinggal di rumah flat hari ini, di bulan Ramadan yang mulia I hadiahkan you rumah ini. I harap you suka," kata Azad.


  



Seronoknya tengok, semoga bahagia hingga ke syurga. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-5-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah flat mana dia duduk sebelum ni ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg ni dok umah flat ke sblm ni. Mcm tak caya je
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa ....Tahniah dpt rumah baru.{:love
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke x tau? Bini dia kan sole breadwinner, takkan x g sign agreement kat bank? Melainkan dorang mmg jaya gile, beli umah cash... Fishy nye...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 12:26 PM | Show all posts
Celah mana plak depa ni penah dok flat???
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Betol la founder2 ni ikot MO aziza tu mesti kena citer kesusahan
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
bestnya rumah ada surau tu.. idaman sgt
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya ada surau..
Apa aku paham..
Bni dia xtau azad deco rumah tu senyap2
Tp proses bli rumah dia tau la sbb tu dia kata bukan you kata nk biaq rumah ni kosong ja ka.
Tp dia ada gitau taste dia modern luxury..

Gitu la yg aku phm
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik pki kete skit nye besar now claim dok flat?  Awat xkata mengemis terus
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:02 PM | Show all posts
bilik anak satu jer?
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya rumahh
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
I sometimes confuse dgn video2 surprise celeb/instafamous ni. Nape Mesti pakai telekung?
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik rumah diaorg... untung eira, pak azad tu nmpk sayanggg betul kat bini dia, tahniah to them, semoga kekal bahagia hingga akhir hayat dan senakin murah rezeki mereka
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Just be happy for people
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:18 PM | Show all posts
CaqJora replied at 2-5-2021 12:22 PM
Ye ke x tau? Bini dia kan sole breadwinner, takkan x g sign agreement kat bank? Melainkan dorang mmg ...

Haa kannn..aku pun terpikir benda sama. Selama ni mmg bini dia je kn yg keje
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantek deko umah mamu ni. Bagus la pulun beli umah time ada income ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ella Furniture ni ramai selebriti suka rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:45 PM | Show all posts
Lawa konsep rumah dia. Cuma open floor macam ni lagi sesuai pakai central ac. Kesejuakan terasa disetiap sudut. Wall unit ni sesuai untuk ruang kecik
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya dorg dok kondo area puchong sblm ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list