Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1263
View
12
Reply

Bunga Citra Lestari Peluk Ariel Buat Netizen 'Panas'

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-5-2021 01:51 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Ariel Noah, 40, mendedahkan aksi mesranya bersama Bunga Citra Lestari atau BCL dalam video muzik lagu baharu mereka, Mencari Cinta, didorong penghayatan perasaan yang mendalam.


Ariel atau nama sebenarnya Nazril Irham berkongsi perkara itu dalam sesi temubual bersama rakan artis, Raffi Ahmad yang sempat bertanyakan isu terbabit.


Ramai berteka-teki mengenai kemesraan ditampilkan Ariel dan BCL dalam video muzik itu yang cukup intim. Adegan BCL memeluk Ariel dari belakang mencetuskan perdebatan ramai.




Foto: IG




"Kerana perlu profesional, maka sampai terbawa-bawa perasaan (penghayatan) itu," katanya.


Terdahulu, BCL dan Noah menjadi artis pertama Asia dipilih platform penstriman video YouTube untuk mempromosi lagu di YouTube After Party.


Lagu duet Mencari Cinta itu menjadi sohor kini dengan lebih tiga juta tontonan dalam tempoh sehari.




  



Lagu itu berjaya mendapat sambutan luar biasa daripada kedua peminat artis berkenaan. Videonya turut mendapat pujian dan cukup menyentuh hati netizen.


Lagu itu adalah kerjasama kedua BCL dan Noah. Terdahulu, mereka meledak apabila tampil dengan lagu Menghapus Jejakmu pada tahun lalu, yang turut menjadi sohor kini. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-5-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Atas nama professional semua pun bolehkan
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
profesional no 1
agama no 2

Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tau diri dah sendu, ambil kesempatan kat BCL. Yiyh sangat tauuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahaya_almas at 3-5-2021 02:40 PM

I dgr lgu ni tk best pun....sape sama dgn i?
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww klu iolss xcanang canang dah rindu arwah
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
SayaSayangMama: Euwww klu iolss xcanang canang dah rindu arwah

Rindu2 jugak..tapi sawah tetap kena belai,nanti kontang pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 3-5-2021 02:39 PM
I dgr lgu ni tk best pun....sape sama dgn i?

Yaaa tak best, biasa je.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak ulang benang sama sampai bcl ni dah kawen baru ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 05:30 PM | Show all posts
alahaiii apa la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 3-5-2021 03:06 PM
Rindu2 jugak..tapi sawah tetap kena belai,nanti kontang pulak.

Muahahahahaha, klau tak habis bersawang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn ke bcl ni mmg prgaulan dia sejenis cmtu. Mksdnye mmg dorg jns brpeluk2 sme2 membe semua. Mse pngebumian arwah suami tu pn dorg peluk2 kot nangis kt tepi kubur tu

Mgkn mmg dorg ada smtg. Xslh pn nk kwen lagi lps suami mnggal. Tp jgnla nmpk birah sgt hihuhihu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:42 AM | Show all posts
cahaya_almas replied at 3-5-2021 02:39 PM
I dgr lgu ni tk best pun....sape sama dgn i?

yup sama..x best x feel pn..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list