Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
23402
View
184
Reply

Tizz Zakyah & Nora Danish confirm Covid19 Positive

[Copy link]

Author: berusjamban    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-5-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Semoga lekas sembuh iya. Boleh tgk kt ig diorg. Makcik nak post tak reti pulak. Maaf semua
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-5-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa Tiz umum dia positif covid tadi meols dah agak dah Nora ni bakalan terjangkit juga sebab deyols ada shooting & lepak sama 2 minggu lepas.

Sorang lagi bakalan terjangkit, si Abil kupu2 tu haaa. Ada lepak dengan Tiz dgn Nora juga baru ni.

Rasa meols si Ned tu punya excited nak cucuk vaksin AZ harini kan. Dah kena kuarantin pulak lah xboleh nak pi cucuk
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:21 PM | Show all posts
malas betul ko TT. nahh kakiahh tolong
  





Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:22 PM | Show all posts
  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmm watever
semoga TZ lekas sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Time dorg shooting mmg xnmpak langsung part mana yg jaga sop?? Dgn mask x pakai, bertepuk tampar masing2..beromen bagai. Bkn nk doa yg xbaik tp selayaknya la kalo berjangkit pon
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpatuhi sop kan.lps ni mohon muhasabah diri.jgn lps ni dok memekak plak marah2 org lain yg belum kena lagi ke apa.huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 9-5-2021 04:22 PM

Terima kasih Kiah. Makcik warga emas, reti gossip secara manual jer
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru berapa Hari Lepas Tak silap nora ni ada shooting dengan amyra rosli dengan adeline tsen semua tu, Tak silap seratus Hari ke apa... ramainya contact rapat Dia Tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
100 hari apetah tue katanye ada 100 artis terlibat. Masing2 mask lesap. Good luck all retis Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke hulu ke hilir nora ni... Ramai contact dia. Scroll je ig dia hari2 leak orang berlainan. Tak pakai mask, harap faceshield apppoooo
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
danlah muka baru ko tahu langit tu tinggi rendah bila tak jaga sop.. asal ko dri rumah yg berbeza jaga2lah ye lagi2 bertepuk tampar tak pakai mask..

netizens lahar ko marah, dgn netizens jugak ko suh doakan kesembuhan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
patut pakcik sivagangga awal2 minta maaf kat ig, takyah bayar saman ribu riban. aku tak heran sangat kalau dorang jaga sop, tapi ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Close contact kategori C ni maknanya dia ada close contact ngn kategori B kan, kira 3 lapisan la ekk
Aduh takutnya, kalau tangguh vaksin maknanya nnt dapat juga ke? Sebab dah kena covid kena tunggu atleast 3 bulan kan baru boleh amik vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 9-5-2021 04:36 PM
Baru berapa Hari Lepas Tak silap nora ni ada shooting dengan amyra rosli dengan adeline tsen semua t ...

Seratus the movie, katanya menampilkan 100 pelakon.
Iols tgk kat ig cite tu dah shoot dah awal2 maybe time scene dia baru shoot 2-3 hari lepas.
Projek apatah astro kemain ramai pelakon ala2 cite Neon kot banyak gak pelakon tp tak semua satu scene.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 9-5-2021 04:30 PM
Xpatuhi sop kan.lps ni mohon muhasabah diri.jgn lps ni dok memekak plak marah2 org lain yg belum ken ...

Tkdenye nk muhasabah diri. Tgok jela ashraf muslim tu. Masa mula2 kena je konon sedih2 ujung nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 9-5-2021 04:28 PM
Time dorg shooting mmg xnmpak langsung part mana yg jaga sop?? Dgn mask x pakai, bertepuk tampar mas ...

Jgn tegur. Nnti kena bash mcm pkp 1.0 dlu bising pongpang2 xdpt buat penggambaran. Pdhal smua tau nk berlakon ni mmg x ada nya nk jg jarak
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora ni kerja mcm xde duit langsung sdgkan rumah Area KLCC shooting sana sini dgn laga2 pipi semua .. pastu balik rumah cium anak2 dia dh skang bru nk taw ckp covid is real puihh
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah retis. itu yg kirang dok pinta2 kan. harap ND ada gomol2 dgn PZ skali. biar skali package. yg PZ tu gaya tak ingt tohan dah lps free hair
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 9-5-2021 04:28 PM
Time dorg shooting mmg xnmpak langsung part mana yg jaga sop?? Dgn mask x pakai, bertepuk tampar mas ...

Ni kita kluster tempat kerja ler ni. Kat ofis pun ramai jugak macam ni, kalau tak, takde ler bersepah kluster tempat kerja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list