Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16133
View
165
Reply

Nabila Huda Dituduh Gemuk, jadi mangsa 'Body Shaming' mengamuk lah dia

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 20-6-2021 01:54 PM
Saya kurus dan saya tak bodoh mcm rerama

Hahah dia lupa sebut pasal akademik dia bagai tp ade sebut pasal award yaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 02:17 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 20-6-2021 01:56 PM
ok faham.. dia cuba menganjing yang bagitahu dia gemuk...
tapi nampak tak masuk la pulak menganjing ...

tu je label pemikiran nya bagi la chance
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi yang tertinggal dlm list???gitu cara dia counter org ckp dia gemoks ekk..erm
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 20-6-2021 02:15 PM
Tak penat ke asik bitter sentap bagai ni, perkara terbaik adalah buat bodo je
Ia nya lebih menyaki ...

ntahnya x faham2..sebelum2 ni pn bila saje bg post meminta xde pn layan..sejak2 pkp ni emo je eh..sbb xle g vacay barangkali..anyway lagu yg dorg dom buat breakfast challenge tu .br tau lagu asal dia lirik explicit sungguh lick2 my any bagai..ee malu laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
adik dia kat US sana pun makin chubby dan sexy
mcm kembar je depa dua org ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la she said semua yg she nak semua ada termasuk la gemok
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat jadi pelakon sendu jer ...takde apa nak di bangga kan...time corvid ni kau duk rumah buat tiktok jer. Kalau kau tutup aurat xde lah org mengata pun. Yang dia bangga tu semua takkan bawak dia ke syurga.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
siyess lah dia feeling kulit dia cantik? hitam berkerakkk mcm tu cantik ke? lawa lagi kulit negro
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kira nak kata Im fat but fabulous gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah memang dia gemok

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah gemuk tak kemana
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 20-6-2021 01:35 PM

Lawaklah gambar2 yg uols tepek hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pantang  kene cuit kn..kene cuit ngn covid  pun dh ngamok kate teraniaya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 20-6-2021 02:17 PM
tu je label pemikiran nya  bagi la chance

Tu je yg dia ada untuk dibanggakan dan announce to the world???? Pinjaman buat sekarang sehingga empunya tarik semuanya

Ok thank u lah highlight label pemikiran dia hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 03:24 PM | Show all posts
kalau tak terkesan, tayah layan kot org body shaming. kata suke je body die camtu. sho perlu ke merempan. Buktikan u betul suke body shape u tu.

Cam i la kan, i like being single sampai org kate andartu pon i tenang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia keisha tu dah behave ke sekarang? Dulu suka terjerit2 merentan kuat emo macam mak nya
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat bapak kau amy search xde la org hadap sgt la.. bukan cemerlang pun perangai bapaknya tabur benih je waktu muda dlu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Statement minta di maki.. nanti lg bnyk netizens kutuk menangis x blagu kut
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti tunggu ko dpt penyakit kronik punca dr berat badan.. baru kau tahu apa yg ko ada tu tak kan kekal.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
semua yg ko sebut tu hnaya pinjaman dr Allah abil, termasuk la dunia yg kita tinggal ni, semua akan hilang dan hancur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list