Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
4792
View
74
Reply

"Setia Dengan Anje, Sweet Dengan Anje, Manjekan Anje,"-Mawar Rashid Bersyukur Bersuamikan Raf Yaakob

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-6-2021 12:37 PM | Show all posts |Read mode
Menerusi hantaran di Instagram, pemilik nama lengkap Wan Mawar Shahputri Wan Rashid ada mendedahkan sikap serta perwatakan Raf setelah 5 tahun berkenalan dengan suaminya.




Kredit foto: IG




Happy Fathers day daddy love..Selama 5 tahun Anje kenal abg, abang ni jenis family man habis (lucky me) Abg slalu ckp, abg idolakan arwah apak. Bapak yg always sweet to ibu. Bapak yg penyayang.. semua org syg bapak, sbb arwah bapak seorang yang baik sgt.


So far Anje tgk abg ni, mmg abg jenis do the talking la.. so far setia ngn Anje sweet ngan Anje.. manjekan Anje.. pastu..walapun penat2, tapi always nk teman Anje, sampai tertido-tido g class tu. Mcm giraffe (eh terover pulak, harini fathers day, tapi cerita macam anniversary day) hahaha, tulisnya.


  



Dalam pada itu, pelakon berusia 25 tahun ini menyifatkan suaminya sebagai seorang bapa yang bertanggungjawab dan penyayang terhadap keluarganya.


Ngan anak pula.. wow i am amaze lah.. cinta dari baby sampai skrg mostly abg yg mandikan. Walaupun anje nk mandikan, tp abg insist. (Kadang2 anje mandikan cinta, abg mandikan Rafael) hehe.


Anak2 yg lain pulak.. tgk la macam mana manje diorg ngn abg.. seorang ayah yg always nk buat ank2 happy.. seorang ayah yg sgt penyayang.. die punya penyayang tu, marah maximum 3 minit pastu terus okay balik, terus amek hati anak balik..




  



tapi Alhamdulillah.. anak2 semua dgr kata.. senang dibentuk. MasyaaAllah.. Alhamdulillah..
Love you daddy.. thank you bersama2 Anje didik anak2, be there for them, and you always want to create sweet memories with them..


one day, bila dorang besar, dorang akan idolakan abang pulak. Yay. We love you daddyyyyy!!! @rafyaakob, tulisnya lagi.


  



  



Untuk rekod, pasangan ini mendirikan rumah tangga pada tanggal 9 November 2017.


Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Raden Muhammad Rafael, 2 tahun dan Raden Seri Rossabella Cinta, 6 bulan. -CARI


Sumber: Media Hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Menguappppppp
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:47 PM | Show all posts
Mawar yang cantik bijak pandai....
We don't give a s***
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengap bodo
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku cannot lah orang guna nickname anje ni. Cringe sangat
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:58 PM | Show all posts
ok nampak theyolls happy family walaupon agak geli dkt public nk guna anje2 tu
kak ipar iolls cakap, suami yg baik xperlu tunjuk sgt dkt medsoc takut ada yg caras
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk aku yg pernah kahwin 14 tahun lps tu laki curang gila ke janda muda ni, aku nasihat kan yg baru kawin 5-6 tahun acah2 sweet- saborr ko tunggu xyah nak tayang sgt derr.. #donebitter
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:08 PM | Show all posts
Boringnya kaple rempit ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
BubblePop: Utk aku yg pernah kahwin 14 tahun lps tu laki curang gila ke janda muda ni, aku nasihat kan yg baru kawin 5-6 tahun acah2 sweet- saborr ko tunggu xyah ...


bukan bitter, btl la tu, ada yg 16thn bersweet2 mcm ayah bestie i, tau2 tahun ke16 kawen ada bini no 2 hahah tekezut semua org haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
bersedia dicaras
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Anje anje anje ..singkatan manja ekkk..sebutan manja pun x berapa berkenan apatah lg anje..tp tu pilihan memasing kan..so Selamat ber anje anje la rose mawar ye
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:20 PM | Show all posts
Laki amik substance ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:22 PM | Show all posts
anak2 didik zizang mickey mouse  mmg dilatih utk buat isu2 sampah supaya tidak dilupakan oleh netizen....bukan tu saja, mereka jg diajar utk buat produk2 sampah ...antara anak2 didik yg berjaya adalah mama rimau seisi keluarga, tia arippin, mawar anje, sarah chucky dan ramai lg...mereja diajar biar nampak bodo asalkan ada publisiti
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dah mcm mak ngah dan pak ude pi mai pi mai tang tu..haha..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh terima lg dia banding abg ipar dia...kalau abg ipar tu ape berita pun tgk gamba
Jahat nye iols


Btw, mawar jgn puji lebih....ramai kat luar tu standby nak caras...
I percaya ramai je laki yg baik, tlg bini mcm2 kat rumah tu tp x share kat public...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Motipnye wasap xde ke nk wish2
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Anje Anje ni guna dlm private life x boleh ke? Cringe plak. Sapa yg malu kalau jodoh dak panjang...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kisah pun, moga berbahagia cuma iols rasa nak gunting je rambot laki sheols tu haaa. yihhhh rasa nak tarik by his hair pergi salon
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:48 PM | Show all posts
ya ampun..nape raden rayyan dah tembun sangat ni?tanjat iols tengok.

cepat betul masa berlalu.chanella dlu masa kecik comel.skrg dua2 dah tembun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 22-6-2021 12:58 PM
ok nampak theyolls happy family walaupon agak geli dkt public nk guna anje2 tu
kak ipar iolls cakap ...

Tu la psal,show off sgt laki tu kang de yg cuba mncaras si pencaras dan laki disalahkn semata.pdahal diri sndri yg duk promote laki kat medsos.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list