Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
5988
View
23
Reply

PANAS! Edisi Selebriti danish+malaysian wife rebut anak kini berada Denmark? Time pkp lockdown semua ni pun boleh terlepas ke obersee..??

[Copy link]

Author: Qatrunnadaain    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-6-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Selebriti/dj wanita mixed malaysian+danish nampaknya sekarang berada di Denmark bersama adik2 nya?

Waahh mcm mana boleh travel bawak anak lagi..

IG si Bapa joyigi senyap je ker??

Kekasih perances mcm tak ikut je dia.. gaduh ke..? Break up ke..??

Iols check dekat thread yang news pasal kekasih ferancis tu tak jumpa, tak tahu lah kalau ada forummer ada sambung cerita pasal ni.. cuma tak naik dekat dalam gossip personaliti media sosial..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada je yg terlepas ke overseas cuols..

Pat ni memang bekerja keras ye larikan sophia dari apaknya.. kalau tak silap apaknya yg dpt hak jagaan sophia & bf pat tak boleh dkt dgn sophia (arahan mahkamah)

Tup2 dh dkt denmark.. sheols preggy kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Pat ni bukan citizen Malaysia pun Kan..Tu Yang senang je nak balik negara asal..Joey g pun Sama rasanya bukan citizen sini..just that they all balik sini berbekalkan muka Pan Asian sebab orang Kita white worshipper, so senangla dpt keje..kalau stay negara asal keje fast food je kot.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-6-2021 02:03 AM
Ada je yg terlepas ke overseas cuols..

Pat ni memang bekerja keras ye larikan sophia dari apakny ...

Iols terlepas banyak sangat train ni... tu yang terkejut tengok dia dah kat obersee..

Macam mana chuols tahu dia preggy..?? Serious la.. whoa.. dgn si pujaan hati pengarang jantung perancisan itu kah? Tak ikut pula balik denmark? Iols ada baca juga some caption dia cakap ramai orang tanya tak nak bg sophia adik ke and dia pun cakap dia tak mak sophia grow up as an only child.. mcm duk bagi hint nak tambah anak.. like marriage semua tu tak timbul la.. Tapi tak sangka pula dah pregnant.. how many months far along? Break up ke dgn bf tu??

What have I missed.. tapi mcm sweet la vids dia buat reels have you ever been in love tu.. 4 parts so far..

Sigh.. iols mmg tak ship diaorg sbb bukan lah jenis white worshipper, tahu la diaorg ni education level pun tahap mana je, setakat datang sini konon expat tapi kat sana kerja fast food restaurant jer.. cuma ntah la.. the crazy things she did in her life is simply unbelievable.. dont you think so?

Imagine if dia betul preggy dgn maMAT tu.. and where is he now..? Another case, lari but this time anak dalam perut?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 23-6-2021 02:09 AM
Pat ni bukan citizen Malaysia pun Kan..Tu Yang senang je nak balik negara asal..Joey g pun Sama rasa ...

Ya becir itu iols tawu.. mmg diaorg ni tak tentu hala pun cuma dalam ig potrait hidup yang proper padahal mmg tahap apa je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
siapa yg chuols borakkan ni? pelis bg ig dorg iols nk stalk si sakinah tu boleh jer ikut bf balik sweden.. ntah alasan apa dia putar dekat imigresen.. nk kata ikut spouse kawen pun x lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku skang dh duduk states, elok je balik before PKP 3.0 pastu balik kg dlm 2minggu pastu balik states balik ok je.. Tak tau lah mcmana dia Lepas..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh. Bukan anak dia dgn joeyg tu org ckp x sah taraf ke sbb x tak kawin. Sbb tu macam2 hal masa rebut anak haritu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by royaldanish at 23-6-2021 04:53 AM
Qatrunnadaain replied at 22-6-2021 06:21 PM
Iols terlepas banyak sangat train ni... tu yang terkejut tengok dia dah kat obersee..

Macam man ...


Aritu mcm sheols ada post yg tgh preggy.. berduyun duyun la komen congrats. iols tak tgk ig sheol ni kalau takde issue haha

Tak tau la how far along.. i dont think la sheols nak share too details kat socmeds

Tak pasti pulak masih lagi ke dengan budak perancis salesman kapal heli tu

Entah la cuols budak perancis tu kat mana iols tak tau pulak..masih ke idok dgn sheols pun no idea jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pregnant Apa dia minum beer
Heat wave on the way katenyer
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 06:01 PM | Show all posts
royaldanish replied at 23-6-2021 04:49 AM
Aritu mcm sheols ada post yg tgh preggy.. berduyun duyun la komen congrats. iols tak tgk ig sheo ...

i tak rasa dia dgn matt tu bole survive ldr... i tak leh tahan tgk story pat acah2 takde benda jadi.. Sophia tak jumpa and berckp dgn joey dekt 2 thn tak silap kan??? dia harapkan lawo pastu dj.. dpt jadi influencer bagai ada payment..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 23-6-2021 02:59 AM
siapa yg chuols borakkan ni? pelis bg ig dorg iols nk stalk  si sakinah tu boleh jer ikut bf ba ...

ni lg selamba kan, mak dia pun tak kisah ye ikut jantan balik kg
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dalam cerita ni paling kesian sophia lah, mak bapak dia taknak kesian, dah tua yakin sangat takkan pisah tu yg sampai beranak tu, alih dah susah
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 24-6-2021 10:01 AM
i tak rasa dia dgn matt tu bole survive ldr... i tak leh tahan tgk story pat acah2 takde benda jad ...

Khennn knowing pat ni memang akan cari jerung.. aah dh dua thn rasanya sophia tak jumpa joey, kesian sophia harap la pat ni tak brainwash sophia kaw2
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-6-2021 12:49 PM
Aritu mcm sheols ada post yg tgh preggy.. berduyun duyun la komen congrats. iols tak tgk ig sheo ...

Tu throwback picture.. Ada je joey up recent posts kat ig story pasal pat balik Denmark.. Her legal team pun dah out..kes ni berpihak pada joey but knowing pat k jenis kepala batu, selamba dia je ingkar perintah mahkamah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 01:23 AM | Show all posts
Edited by elirasputia at 25-6-2021 01:56 PM


hari tu i ada terbaca dkt Igstory Jowi



dia ckp court arah kan kekasih sheols tak boleh dkt or stay dgn anak theyols?
sbb heols ada marah or something?


ada anyone tau?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
pat k ni muka dia ada iras nurida bini rizman & pompuan ex stewardess emirates yg pernah berskandal dgn loyal pengkid tu. lupa dh namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 11:17 PM | Show all posts
elirasputia replied at 25-6-2021 01:23 AM
hari tu i ada terbaca dkt Igstory Jowi

he did kelakuan tak senonoh to sophia
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 10:03 AM | Show all posts
ada satu video tu tgn matt dlm seluar then dia keluarkan n pegang kepala soph.. then lagi satu klu x silap rasanya kiss..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ku bib pernah cerca pat antu nenen kebetulan ku bib kes sama mcm joey.

Pat obviously buat camni sbb nak sakitkan hati joey. Dia ni pun boleh tahan mem birah. French bf dah blk kg ke? Kena cekup simpan weed kan?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list