Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ada 'Love Bite' Di Leher Kendall Jenner Lepas Berparti, Anwar Hadid Yang Buat Ke Tu?

27-9-2018 05:40 PM|Oleh: Ain | Dilihat: 2497| Komen: 21

Eh, eh? Tanda merah apa tu di leher Kendall Jenner dan Anwar Hadid?



Hollywood Life melaporkan, sebuah gambar menunjukkan terdapat kesan gigitan merah di leher supermodel itu selepas berparti bersama adik kepada model Gigi dan Bella Hadid pada Rabu.

Dilaporkan, Kendall, 22, dan Anwar, 19, juga seorang model dilihat sangat intim pada parti selepas majlis Met Gala pada 7 Mei lalu.


Kredit foto: Hollywood Life

Dan sejak Kendal berpisah dengan pemain NBA Ben Simmons pada Ogos lalu, dia sering dilihat bersama Anwar. Malah, hubungan mereka dikatakan sangat intim.

Pada 20 September lalu, ketika pertunjukan Minggu Fesyen Paris berlangsung, leher Anwar juga 'dihiasi' dengan kesan merah yang besar. Adakah ia suatu kebetulan saja?

Orang ramai jadi tertanya-tanya mengenai status hubungan sebenar mereka ketika ini. Adakah mereka benar-benar sedang menjalin hubungan atau hanya sekadar suka-suka saja?

Menurut sumber yang memberitahu Hollywood Life, Bella menyokong hubungan antara Kendall dan adiknya itu. Malah, dia akan berasa sangat teruja jika mereka menjadi sepasang kekasih.


Kredit foto: E! News

Macam mana? Rasanya, mungkin tak Kendall jadi adik ipar Gigi dan Bella? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 21
Komen

Previous : Bill Cosby Didapati Bersalah Merogol, Dihukum Penjara Tiga Hingga Sepuluh Tahun

Next       : Lindsay Lohan Ditumbuk, Tuduh Pendatang Syria Cuba Seludup Kanak-kanak

Komen Terbaru

Quote borrow 2-10-2018 10:26 AM
aik , ai ja yg ske muka anwar. Bad boy giteww

Lain-lain Komen

Quote munchkin 27-9-2018 06:38 PM
Bbni bila bercinta
Quote delia3003 27-9-2018 08:56 PM
Edited by delia3003 at 27-9-2018 08:58 PM

dalam adik beradik Kardashian/Jenner, Kendall ni ler paling lawa di mata iols

Lantak ler love bite ke kena hair strenghtening iron ke

Western celebs kot
Quote borrow 27-9-2018 09:24 PM
Bukan ke kendell dah ada bf.  Neway elok la deyols kapel.  Barulah sepadan ,ini  asyik amik nigga ja.
Quote nadie90 27-9-2018 09:44 PM
Dik Anwar pny gf sblm ni umur sby kakak dia Gigi tu....ni pun sma jgk...tp rsnya depa ni mcm flirt ja...huhu ap nk heran
Quote Orix 27-9-2018 10:38 PM
Aiyoh. Nnt boleh buat Keeping Up With Hadidsssss pulak dh semuanya model khuens
Quote Reesa18 27-9-2018 11:10 PM
Hmmm apa nak heran dah memang budaya depa..
Quote reenaz 28-9-2018 01:04 AM
stok geli2 one night stand kot kahkah
Quote pai.kacang 28-9-2018 10:28 AM
muka masing2... kalah mat pit
Quote mizruncing 28-9-2018 04:26 PM
LOL sesuai sgtttttt. no wonder lahh
Quote sue_liah 28-9-2018 04:35 PM
serabainya muka msg2..mcm mat pit, mcm busuk hahaha
Quote goss79 28-9-2018 05:46 PM
x hensem plak adik jantan derang ni. tp iols suka gak dia kapel dgn bangsa lain selain dr black. anak buah semua pun dah negro..
Quote evlinne 30-9-2018 11:48 AM
Semua jantan ko nak try khuenn kendall. Meluat. Sampah mcm family dia modelling pun hauk
Quote evlinne 30-9-2018 11:50 AM
Muka tak edgy dan hi fasyiunnn pun bleh jadik model. Nasiblah Hadid tu kaya raya bleh la jadi kabel
Quote nishikido 30-9-2018 08:11 PM
Huduhnya muke Anwar ni..tak layak langsung jadi model.jangankan kacak,unik pon idok...kalau bukan sebab kakak2 heshe memang who r yus jelah Anwar ni..
Quote missyL 1-10-2018 01:10 AM
Overrated btol la the hadids nie....
Da bosan tgok asek2 dieorg je.
Plus kendall highest paid model now.
All caused kim make some vid years ago. Lol
Quote missyL 1-10-2018 01:10 AM
nishikido replied at 30-9-2018 08:11 PM
Huduhnya muke Anwar ni..tak layak langsung jadi model.jangankan kacak,unik pon idok...kalau bukan se ...

Kannnnn.
So many lg deserving and talented and good loook model.
Tp mereka xde hadid kat belakang
Smh
Quote missyL 1-10-2018 01:11 AM
delia3003 replied at 27-9-2018 08:56 PM
dalam adik beradik Kardashian/Jenner, Kendall ni ler paling lawa di mata iols

Lantak ler love bit ...

Ni i setuju.. I pon rse kendall lawa sket dr yg lain. Kylie nmpk lgi tua dr usia
Quote mieymiey 1-10-2018 02:42 PM
Omputih kan tak kisah la, ko nak ONS ker nak beranak dulu sebelum kahwin pun takder yang kisah.
Quote samasam90 2-10-2018 09:39 AM
Orix replied at 27-9-2018 02:38 PM
Aiyoh. Nnt boleh buat Keeping Up With Hadidsssss pulak dh semuanya model khuens

euwww iolls ada tgk bideo the hadids sempena minggu fashion week kat insta bv vogue.. cringe jah

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045128s Gzip On
To Top