Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tan Sri Michelle Yeoh Bakal Terbit Filem Kisah Sensasi Jho Low

28-9-2018 04:58 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 1509| Komen: 18

Pasti gembira Tan Sri Michelle Yeoh apabila dia berjaya mendapatkan hak untuk menerbitkan filem mengenai buku sensasi Billion Dollar Whale: The Man Who Fooled Wall Street, Hollywood and The World.

Kisah Jho Low dan skandal 1MDB bakal menjadi tarikan utama buat penonton seluruh dunia untuk menyaksikan filem ini.


Sehingga kini Jho Low yang merupakan ahli perniagaan yang licik menjadi buruan polis di negara ini. Pelbagai usaha dilakukan untuk membawa Jho Low pulang ke Malaysia.

Foto: IG Tan Sri Michelle Yeoh
Buku ini akan diterjemahkan ke Bahasa Malaysia dan dia yakin buku ini akan menjadi laris sebaik sahaja ada di pasaran tempatan.

Mesti box office filem yang akan ditayangkan ini. Siapalah agaknya pelakon bagi watak Jho Low dan yang terlibat dengan skandal 1MDB. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 18
Komen

Previous : Dirasuk, Nampak Kelibat Hantu. Ramai Yang Belum Tahu Misteri Yang Dihadapi Pelakon Dan Kru Filem Malaysia

Next       : Chris Evans Ucap Selamat Tinggal Kepada Watak Captain America, Peminat Emosional

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 8-10-2018 10:10 PM
Michelle yeoh pernah buat filem dan flop suatu ketika dulu.

Lain-lain Komen

Quote rainbowrainz 28-9-2018 05:01 PM
Followers ig dia x rmi
Quote otai_g 28-9-2018 05:35 PM
bukan filem yg dlm perbicaraan mahkamah x blh buat ke takut mempengaruhi keputusan hakim.
Quote munchkin 28-9-2018 07:02 PM
Muka dia mcm bekas isteri arwah penyanyi lelaki tersohor malaysia.

Rindu pulak lama tak jumpa.
Quote chazey 28-9-2018 08:37 PM
Kat fesbuk Chinkies lokal yang butthurt dia sokong Najib dulu tak abis2 ngutuk anti dia siap gelar traitor bagai. Ummah buduh DAP la tu.
Quote guesswho09 28-9-2018 08:50 PM
munchkin replied at 28-9-2018 07:02 PM
Muka dia mcm bekas isteri arwah penyanyi lelaki tersohor malaysia.

Rindu pulak lama tak jumpa.

Yea... muka dia ada iras2 kay
Quote RatuDunia94 29-9-2018 01:44 AM
Watak Jho Low sesuai dilakonkan oleh Micheal Ang..
Quote munchkin 29-9-2018 03:03 AM
guesswho09 replied at 28-9-2018 08:50 PM
Yea... muka dia ada iras2 kay


Orang luar bahasakan dia kay.

Family tak panggil kay.
Quote kiambang 29-9-2018 09:17 AM
chazey replied at 28-9-2018 08:37 PM
Kat fesbuk Chinkies lokal yang butthurt dia sokong Najib dulu tak abis2 ngutuk anti dia siap gelar t ...

Biasa la orang yang berbisnes ..puji melambung  pada pemimpin yang boleh mendatangkan hasil ... cakap pasal loyalty tak dak ...
Quote uori 29-9-2018 10:15 AM
RatuDunia94 replied at 29-9-2018 01:44 AM
Watak Jho Low sesuai dilakonkan oleh Micheal Ang..

kannnnnn !!
Quote sakurazura 29-9-2018 10:29 AM
RatuDunia94 replied at 29-9-2018 01:44 AM
Watak Jho Low sesuai dilakonkan oleh Micheal Ang..

Mummy mike sesuai.
Quote beta_carotene 29-9-2018 10:01 PM
RatuDunia94 replied at 29-9-2018 12:44 AM
Watak Jho Low sesuai dilakonkan oleh Micheal Ang..

Watak jho low bermulut hangsuang dan suka iglive xpkai baju sambil isap rokok gitu
Quote zarulnazmi 30-9-2018 01:29 AM
Bukan ke dia dulu berlakon sebagai Aung San Suu Kyi tunjuk watak tu sebagai wira tapi realitinya perempuan yang dilakonkan langsung tak ambil peduli kesengsaraan Rohingya.
Quote cmf_galvatron 30-9-2018 07:45 PM
RatuDunia94: Watak Jho Low sesuai dilakonkan oleh Micheal Ang..

{:hooray
Quote biozipstar 30-9-2018 08:11 PM
boleh ke dilakonkan.. tak sensitip ke nanti? dulu ada china nak buat cerita altantuya, sampai ke sudah takde pulak ceritanya....
Quote anony-mous 1-10-2018 12:45 AM
Netizen cina smua mengutuk / perli michelle yeoh. Sb sheol lalang sepesen dgn wak doyok
Quote supernaturalee 7-10-2018 12:57 AM
Leonardo as himself


Quote aku_best 8-10-2018 08:33 PM
guesswho09 replied at 28-9-2018 08:50 PM
Yea... muka dia ada iras2 kay

Ex wife sudirman ke?
Quote sharlenetexas 8-10-2018 10:10 PM
Michelle yeoh pernah buat filem dan flop suatu ketika dulu.

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.040298s Gzip On
To Top