Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Hairul Azreen Dah Tonton Paskal 6 Kali, Anggap Kejayaan Terbesar Dalam Hidupnya

3-10-2018 03:57 PM|Oleh: Saiful| Komen: 228

Selepas kejayaan Filem Paskal, Hairul Azreen kata dia tidak serik untuk berlakon dalam filem aksi.

Malah tak lama lagi akan tampil dengan dua lagi filem iaitu Polis Evo 2 dan Operasi X.

"Saya masuk bidang lakonan pun disebabkan cerita aksi dan pertarungan dan filem ini membuktikan apa yang saya perkatakan selama ini.

"Bila saya kata saya juara Fear Factor, saya pelakon aksi ngeri, orang persoal tapi filem Paskal seolah-olah membuka mata mereka bahawa saya betul-betul minat filem begini," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Hairul Azreen
Tambahnya dia langsung tidak menyangka filem Paskal akan mengaut keuntungan mencecah RM7.5 juta dalam tempoh empat hari tayangan.

Ia disifatkan sebagai pencapaian terbesarnya dalam bidang lakonan.

"Saya tidak meletakkan apa-apa harapan, saya cuma buat yang terbaik sahaja dari awal sampai akhir.

"Saya menganggap kejayaan filem Paskal sebagai perkara terbesar yang pernah terjadi dalam kerjaya saya selama ini.

"Benda paling seronok adalah Melayu, India, Cina tengok cerita ni, itu yang paling saya kagum. Dan sekarang ni saya ada penyokong berbilang kaum, itu yang saya tak pernah dapat sebelum ni."

Kalau nak tahu, suami kepada Hanis Zalikha ini dah menonton filem Paskal sebanyak enam kali. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
11
Komen: 228
Komen

Previous : Bukan Saja-saja Minta RM50, Janna Nick Rela Dikecam Demi Niat Murni

Next       : Zizi Kirana Makin Berani Tayang Payudara, Sampai Ada Yang Label Macam Pornstar

Komen Terbaru

Quote matjerk 28-10-2018 10:57 AM
chikumanis replied at 15-10-2018 02:57 PM
takdelah sakit hati pun...kutipan tu bukan KHAS UNTUK HA SORANG je...

tahniah la yea...{:1_509: ...

Nanti mak hanis buat video tour dlm kapal torbang class bissness itewww.lps tu cipap x sabar2 nak landed nk wifi.. Upload dgn karangan #nikmatmanayghendakdidustakan sambil pose model 80an. Sorry nanirostam reading ur blog and so ig caption buat aku benci betol org mcm kau. Gya penulisan yg humble brag sambil selit sindiran yg menikam diakhiri dgn kesimpulan mengangkat diri sendiri. Diri sendiri lah yg plg perfect.

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 3-10-2018 04:01 PM
Obsessed dengan diri sendiri
Quote lovelytouch 3-10-2018 04:02 PM
Orgasm tgk diri sendiri tak? Gitttewww
Quote chicozinn 3-10-2018 04:04 PM
fetish apakah ini spesis obses dgan diri sendiri??
Quote buapakperut 3-10-2018 04:05 PM
opkos la ulang tayang sebab syok sendiri.teringat ashton kutcher dalam cheaper by the dozen narcissistic betul kekeke.
Quote BoongaKertas 3-10-2018 04:06 PM
iols tgh tlg kirakan bonus deme
Quote Ferr_Remy 3-10-2018 04:08 PM
Prasannye ade peminat berbilang kaum. Mamat ni klu x brangan mmg  xsah.
Quote kosukeconan 3-10-2018 04:09 PM


such a turn off la dia ni
Quote animagusblack 3-10-2018 04:11 PM
Mamat ni delusional ke hapa? People watch the movie in spite of you la haha
Quote Jiyongie88 3-10-2018 04:11 PM
Ewww. Lakonan tetap kayu. Sorry la kekrul, you still need to improve. Bukan talented sgt pon.
Quote Teru2Bozu 3-10-2018 04:11 PM
aku belum tengok lagi. udah selesai nonton, aku bagi komen . samada sesuai tak bagi kredit kat si poyo prasan ni.
Quote kacang^soya 3-10-2018 04:12 PM
abisla...kebongakan kuasa berganda sudah bermula dari mamat poyo ini lps pascal ke tahap box office..euww...kalo ko takde dlm pelem tu pun lg bagus...
Quote zulka 3-10-2018 04:12 PM
koser mamat ni alpoyo
Quote zulka 3-10-2018 04:13 PM
kalau berani masuk askar la... tengok muntah hijau ke tak, takat belakon je jenna nick pun boleh  
Quote Badigol 3-10-2018 04:16 PM
sbnrnya xpernah nk komen psl HA ni..tp sjk2 filem dia meletop ni..hmm..bkn main over puji diri sendiri...pdhl rmai je plakon lelaki lain kt mlysia ni meletop2 dgn filem,..mcm zizan,sam,zul..xde pn dk up up bangga diri mcm dia ni...mcmkan dia hero utama dlm filem..
Quote bellaamsar 3-10-2018 04:16 PM
Kekrul2.. Filem tu berjaya bukan sbb kau sorang je. Alahaii..
Quote uori 3-10-2018 04:20 PM
sian. baru nak rasa diri tu laku  
Quote kibodwatriuh 3-10-2018 04:21 PM
faham-fahamlah kalau orang menyampah
Quote MadameOnion 3-10-2018 04:22 PM
obses dgn diri sendiri..pasni makin berlagak la..jgn lepas ni keknis bagi tips kat cara2 nak berlakon filem aksi kat ig dah la
Quote Annehamid 3-10-2018 04:24 PM
Edited by Annehamid at 3-10-2018 04:26 PM

Tahukah dia sepanjang film ni terpaksa mind block itu arman bukan HA. Kalau fikirkn HA separuh film dah balik

Lihat semua komen(228)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060321s Gzip On
To Top