Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Neelofa Digelar Lady Gaga Malaysia, Ramai Puji Cantik!

3-10-2018 04:46 PM|Oleh: Amiey| Komen: 215

Selebriti terkenal Noor Neelofa Mohd Noor atau lebih dikenali dengan panggilan Lofa tidak pernah sunyi dari gosip atau cerita panas. Ada sahaja yang dilakukan olehnya yang menjadi buah mulut netizen sama ada perkara baik mahupun yang kurang baik. 


Bagaimanapun, sikap Lofa yang enggan mengambil peduli tentang kata-kata negatif yang dilemparkan kepadanya wajar dijadikan sebagai contoh yang baik dalam usaha kita untuk berjaya di dalam kerjaya. Lihat sahaja pencapaian Lofa yang boleh dibanggakan bukan sahaja di dalam malah di luar negara.

Semalam, pelakon, pengacara dan juga usahawan jelita ini telah memuat naik sekeping foto semasa dia menghadiri majlis pertunjukan fesyen yang berlangsung di kota romantis, Paris. 

Foto : Instagram Neelofa

Gambar tersebut mendapat perhatian ramai, yang rata-rata memuji kecantikan Lofa yang sentiasa menyerlah tidak kira bagaimana cara pemakaiannya. 

Foto : Instagram Neelofa

Ada juga yang menggelar Lofa sebagai Lady Gaga Malaysia! 
Foto : Instagram Neelofa

Apa pun, Neelofa sememangnya mempunyai keyakinan diri yang tinggi sebab tu dia pakai apa pun nampak cantik. Hatta, sekiranya dia hanya memakai baju tidur pun, kecantikannya pasti akan tetap terselah. Setuju tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
6
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 215
Komen

Previous : Nourul Depp Jelaskan Kenapa Tidak Masuk GV5, Rupa-Rupanya ...

Next       : Netizen 'Sekolahkan' Zahirah Macwilson, Diminta Untuk Berpakaian Sopan

Komen Terbaru

Quote Veneer 17-10-2018 08:49 PM
ziara replied at 16-10-2018 03:37 PM
You troll kan  coz too dumb to be true

Aku betul meminati Neelofa, dan aku dah berpindah ke lofaland minggu lepas utk jadi peminat setia beliau. User user kat situ nmpak ramah. Ye, nmpak bodoh sgt kan? fanatik pada orang yg kita tak kenal. Tapi kat Malaysia ni mana ada artis prmpuan lain yg ada all-round talent and package seperti beliau. Name me one girl.

Lain-lain Komen

Quote princessmiang 3-10-2018 04:47 PM
Heloklah lady gaga dengan lady gagap... gagap speaking tak tentu hala
Quote princessmiang 3-10-2018 04:47 PM
Itu tudung ke taik lembu
Quote mieymiey 3-10-2018 04:47 PM
Lofa ni memang tak dinafikan, lawa orangnya. Tapi boleh tak stop dari berfesyen mengarut cenggitu. Sangat buruk, okey?!
Quote miemiecha 3-10-2018 04:51 PM
knp mek nmpk mcm katun usop yg singh tu ek???
Quote ashcroft86 3-10-2018 04:53 PM
Apa yang gaga nye. Gaga tu, walau 5'2" je, tapi xpernah nmpak katik mcm lofake ni.
Quote chazey 3-10-2018 04:53 PM
Edited by chazey at 3-10-2018 04:57 PM

Gambar terakhir kau, muka kau dah macam Bretman Rock dik.

416x416.png
Quote buapakperut 3-10-2018 04:53 PM
turban mcm ina munger
Quote annehuda 3-10-2018 04:56 PM
oh please

Lady Gaga is actually talented and die masuk bidang seni pun bkn sbb nk berbisnes, tp sbb mmg die cintakan bidang seni.

which is why lady gaga pakai pelik2 pun tak nampak mcm fashion disaster unlike lopak.
Quote chesfa 3-10-2018 04:56 PM
chazey replied at 3-10-2018 08:53 AM
Gambar terakhir kau, muka kau dah macam Bretman Rock dik.

Akak nak cakap muka dia macam pon dan ker? Sampai nya hati...
Quote chesfa 3-10-2018 04:57 PM
Ok lofa, awok lawa. Next...
Quote chazey 3-10-2018 04:59 PM
chesfa replied at 3-10-2018 04:56 PM
Akak nak cakap muka dia macam pon dan ker? Sampai nya hati...

Sanada dia yang macam pondan, or pondan yang macam dia. Lehat gamba akak post di #7 sebagai bukti.
Quote albedah 3-10-2018 04:59 PM
miemiecha replied at 3-10-2018 04:51 PM
knp mek nmpk mcm katun usop yg singh tu ek???

Kakakah..  Buat aku scroll atas...
Quote Shinichikudo 3-10-2018 05:01 PM
Kesian gak dia ni..selalu keluar berita sal fesyen je
Quote kakiporet 3-10-2018 05:02 PM
muka mmglh cantik.tp pesen lgsg xcantik ok.ttplh aurat mgikut syariat islam..jgn jd hamba fashion.
Quote apedehal 3-10-2018 05:03 PM
chazey replied at 3-10-2018 04:53 PM
Gambar terakhir kau, muka kau dah macam Bretman Rock dik.

ha a la ka chazey..kalau disarung tudung naelopah atau toban ni sebijik jahlop.. tggu tmbah  tahi lalat mst undeniably jahlop
Quote myakayina 3-10-2018 05:04 PM
pelik tengok turban dia tu..lilit gitu nak nampak mcm bunga ros ke apa..
Quote fadz84 3-10-2018 05:07 PM
Kelopak mawar kering ke atas kapla tu? Sudah2 la berturban tu, nmpk tua sblm waktu. Pakai tudung bawal mcm dulu manis je..
Quote kiah_mai_pulak 3-10-2018 05:08 PM
Mesti si @cicisweet yg gelae jahbirah tu ladygaga melesia. Kann??? Penjilat tetek bengkak susu jah yg tegar
Quote fealefea 3-10-2018 05:13 PM
ade org yang tak boleh bawa fesyen, antara nya Farah Fauzana dan Neelofa. Semua tak kena.

Lihat semua komen(215)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049145s Gzip On
To Top