Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Zizi Kirana Makin Berani Tayang Payudara, Sampai Ada Yang Label Macam Pornstar

3-10-2018 05:29 PM|Oleh: Amirah| Komen: 106

Siapa yang tidak kenal Zizi Kirana yang memang terkenal dengan tubuhnya yang seksi itu. Gambarnya sering mendapat perhatian netizen selain lagu-lagunya yang boleh dianggap ‘sempoi’ sesuai dengan golongan muda.

Dia memuat naik sebuah gambar di Instagram yang menunjukkan sedikit buah dada pada bahagian lurah. 


Gambar tersebut dihujani pelbagai komen yang berunsur kecaman, lucah dan ada juga yang menasihati dirinya agar diberikan hidayah.

Foto: IG Zizi Kirana
Netizen juga mengatakan ini mungkin hanya strategi untuk popular. Bagi yang lain mereka memandang dari sudut positif dengan memuji kecantikan Zizi yang menjaga dirinya dengan baik sekali terutamanya 'aset' yang cantik itu.


Ada juga berpendapat gambar ini sekadar ingin meraih publisiti murahan dengan cepat. Mereka merasakan Zizi semakin berani untuk menjadi lebih seksi. Apa saja yang dilakukan Zizi pasti dia tahu akan kesannya, bukan? Jadi netizen tidak perlulah bertelagah sesama sendiri di ruang komen tersebut.

Sudah pasti Zizi baca kesemua komen tersebut dan segala teguran harap Zizi jadikan sebagai pedoman. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
8
Bosan
4
Komen: 106
Komen

Previous : Hairul Azreen Dah Tonton Paskal 6 Kali, Anggap Kejayaan Terbesar Dalam Hidupnya

Next       : Nabil Ahmad Dah Terfikir Nak Berundur Dari Dunia Seni

Komen Terbaru

Quote babyshun 25-11-2018 05:12 PM
zizie ni suara sedap gak tp sayang dh byk kali percubaan tapi tetap x naik namenya..

xpopular...

Lain-lain Komen

Quote kiambang 3-10-2018 05:30 PM
Suntik silikon atau pakai push upbra
Quote BedahBedul 3-10-2018 05:31 PM
Pengkomen insta bernama iman, tp kenal kau ye mia khalifa, mmg kaki layan porn ni {:smile
Quote miszclassique 3-10-2018 05:32 PM
Heh..tapi ciri2 bakal suami taknak kalah ya..nak yang ala2 lindungan kaabah punya orang.
Sembangg je dia ni
Quote PristineOne 3-10-2018 05:44 PM
Biarla gambar zizi tu.... dari tenguk gambar bam sajat ngan bam safiey..
Quote Victorioussss 3-10-2018 05:46 PM
Gebu tp belum tahap lemas lg. I tunggu kat tumblr ye ziziku
Quote goss79 3-10-2018 05:47 PM
alaa sian sendu sgt sampai terpaksa dedah sana dedah sini...
Quote xpdckelate 3-10-2018 05:51 PM
umpan utk pengarah ni,lepas ni banyak la drama dia berlakon,kihkih
Quote Bilissey 3-10-2018 05:55 PM
BedahBedul: Pengkomen insta bernama iman, tp kenal kau ye mia khalifa, mmg kaki layan porn ni {:smile


Laaa..ye ke..baca nama mia khalifa,ingatkan artis barat. Hahaha
Quote CiliPadiSedap 3-10-2018 05:57 PM
eleh dalam bra ada tempe kan?

yang dirindui
(PeYno anak laki babah)
CEO geeli
Quote jerukkedondong 3-10-2018 06:01 PM
Yoyo seksi  nan seksa ..kasi bukak lg jiji n  tengok pink kaler ke...muahaha
Quote 234126 3-10-2018 06:04 PM
ini bukan saje nak famous tapi nak pancing kokesyen atau orka2 buat bini so merasa hidup senang goyang kaki bermodalkan aset besau hahaha
Quote Shinichikudo 3-10-2018 06:08 PM
Lagu annoying nak taknak lepak mamak jadah tu iols dge kat radio mula2 ingat lelaki yang nyanyi..rupanya sheols
Quote mawarika 3-10-2018 07:04 PM
Gigi dia dah lawa belum? Buka mulut bercakap terus fail.
Quote serawadurian 3-10-2018 07:11 PM
Badan lawa tayang2 pulak.. nanti Dia tarik badan lawa jd x lawa..menages kao kak...
Quote rosmahisham 3-10-2018 07:14 PM
Cantik giler dia sekarang!! zmn af dulu kepam jer
Quote multinicky 3-10-2018 07:27 PM
seksi n cantik je..tp meols nmpk sheols mcm slut.. sorry to say.. so far yg meols rase seksi n cantik tp xnmpk slut meols rase jue aziz. tin e pon same.. tp tin e dh level lain
Quote cahaya_almas 3-10-2018 07:32 PM
Cantik n gebus jgkkkk...jd tgk je lah...huhh
Quote qis_88 3-10-2018 07:37 PM
Nih sorang lg cocok kasik putih.. dulu time af.. bkerak kepam masam je
Quote kiah_mai_pulak 3-10-2018 07:41 PM
Zizikkkkkk

Lihat semua komen(106)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062023s Gzip On
To Top