Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Nazim Othman Dedah Cerita, Pernah Tolak Tawaran Berlakon Filem Paskal Sebelum Ini

4-10-2018 05:25 PM|Oleh: Amirah| Komen: 141

Nampaknya kutipan Paskal The Movie semakin hari semakin bertambah sehingga kini telah mencecah RM10.2 juta.

Tidak dapat disangkal lagi kehebatan filem Paskal yang mendapat kutipan diluar jangkaan dan semoga rakyat Malaysia teruskan menyokong filem tempatan.

Foto: IG Nazim Othman
Melihat kejayaan filem Paskal ini, pelakon Nazim Othman pula mendedahkan sebenarnya dia pernah ditawarkan untuk berlakon dalam filem tersebut namun terpaksa ditolak kerana terlibat dengan penggambaran drama Monalisa.

Dia memuat naik pendedahan tersebut di Instagram dan menyatakan lebih 10 tawaran filem ditawarkan sepanjang 2013 hingga 2015 tetapi perlu ditolak atas beberapa komitmen lain.

Foto: Insta Story Nazim Othman
Namun kali ini dia sudah bersedia untuk mencabar dirinya ke peringkat seterusnya dan dia sanggup berlakon secara percuma jika skrip yang diberikan adalah terbaik.

Moga Nazim masih mendapat kepercayaan mana-mana penerbit atau pengarah untuk menjayakan watak yang mencabar. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 141
Komen

Previous : Saya Dan Isteri Tetap Simpati Dengan Rosmah-Fazley Yaakob

Next       : Pelakon Cantik Ini Sebenarnya Anak Allahyarham Azmil Mustapha

Komen Terbaru

Quote palmolive 11-10-2018 12:55 PM
kalo filem BAdang Alif Shukri tu meletop kutipan 50 juta msti ramai mengaku

Lain-lain Komen

Quote babycc 4-10-2018 05:26 PM
Mesti die x terpk Paskal leh kutip juta2.. tu yg nyesal..
Quote annadonna 4-10-2018 05:27 PM
gitulahhh filem Paskal dah meletop ramai orang puji.
Coba kalau merudum.
Quote lasagna 4-10-2018 05:28 PM
ntah laa aku tak konfiden kalau mamat ni layak ber-paskal, very der ponen plak rse!
oppssss! jgn marahhh..
Quote MsKathryn 4-10-2018 05:32 PM
Kalo dia yg berlakon filem paskal... x pasal2 byk scene buka baju tayang body je
Quote ashcroft86 4-10-2018 05:48 PM
Errghhh, bitch pls, eloklah ko decline, mmg x masuklah ko ngn jejantan dalam paskal tu. heols ni terlalu "cantik" untuk film sebegini.
Quote suduseno 4-10-2018 06:06 PM
Euuuu sangat kalau dia berlakon dalam paskal .
Quote bedahmenjuyah 4-10-2018 06:06 PM
hahaha semua pakat kecam je.
Quote AbukRokok 4-10-2018 06:19 PM
tanda tanda melayu semakin kaya....filem2 melayu tahun ni berpuluh puluh jota
Quote insulin 4-10-2018 06:21 PM
Tetiba je kan....
Quote edoraixora 4-10-2018 06:26 PM
dan2 jer lah....tapi ko tak sesuai filem2 cenggini
watak2 dok pejabat bolehlah
tapi mampu ker berjemur berpanas, fizikal training bagai?

btw, watak apa yg nak ditawarkan dlm paskal ni?
Quote September14 4-10-2018 06:27 PM
Better la hairul dr ponen ni
Quote sapeka 4-10-2018 06:55 PM
menyesal la tu  tak terima tawaran dulu
Quote oak.balustrade 4-10-2018 06:59 PM
Nak jugakkkk cerita heols pun dpt offer si nazimah rogayah nihhhhh
Quote anony-mous 4-10-2018 07:02 PM
Kenapa i rasa he can pull of kalau berlakon paskal? Ala-ala korean military gitu
Quote honeybee1802 4-10-2018 07:16 PM
Mcm taknkena je mamat ni jd paskal... Takkan jd lanun kots...
Quote Miawlover 4-10-2018 07:47 PM
Mampuke nak berlakon cerita aksi? Tahanke berpanas, berhujan, muka kena sapu tanah bagai?
Quote gigahertz 4-10-2018 07:49 PM
lasagna: ntah laa aku tak konfiden kalau mamat ni layak ber-paskal, very der ponen plak rse!oppssss! jgn marahhh..

semenjak dia berlakon jadi mat korea celup aku makin menyampah tgk dia
Quote Suchi 4-10-2018 07:50 PM
annadonna replied at 4-10-2018 05:27 PM
gitulahhh filem Paskal dah meletop ramai orang puji.
Coba kalau merudum.

Kurang gemar bila sesuatu drama or pilem tu top meletop dan2 la ade yg claim
Sebenarnya saya ditawarkn juga berlakon takpun sebenarnya tu watak utk saya blablabla..
Kalau org lain yg bgtau ok la lg ni bila pelakon tu sendiri duk gebang hurmmmmmm
Quote matjerk 4-10-2018 07:59 PM
Kalau dia yg berlakon..  So Hairul sorang,  Nazim sorang...  Nice!

Lihat semua komen(141)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074332s Gzip On
To Top