Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Fatiya Latiff Persoal Kemenangan, Dakwa Suara Wany Hasrita Macam Katak?

8-10-2018 11:53 AM|Oleh: Saiful| Komen: 317

Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH31) yang berlangsung malam tadi menyaksikan Wany Hasrita dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular.

Ramai yang meraikan kejayaan Wany namun tak sangka Fatiya Latiff lantang bersuara di Instagram, mengkritik TV3 dan Wany Hasrita.


"TV3 should burn in hell," tulisnya.

Foto: IG Memespuaka
Paparan skrin tersebut dimuat naik di Instagram Memespuaka, namun tinjauan ke akaun IG milik Fatiya, posting tersebut tiada pun. 

Tidak pasti sama ada dia sudah pun memadam posting terbabit atau apa. 

Foto: IG Fatiya Latiff 
Bukan sahaja marah dengan stesen televisyen tersebut, pelakon penuh kontroversi ini juga mempersoalkan kemenangan Wany Hasrita.

"Suara pun macam katak ada hati nak menang. Nampak sangat rasuah."

Foto: IG Memespuaka
Sementara itu, ruangan komen IG Memespuaka dipenuhi dengan kritikan terhadap Fatiya.

Namun ada juga yang menyatakan posting tersebut bukan dimuat naik oleh Fatiya, tetapi akaun IG palsu lain yang cuba memfitnah Fatiya.

Foto: IG Memespuaka
Setakat ini tiada pengesahan dari mana-mana pihak. Jika benar ada pihak cuba memfitnah, diharap Fatiya Latiff tampil membela diri dan menjelaskan perkara sebenar. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
9
Terkejut
7
Sedih
9
Lawak
8
Bosan
5
Komen: 315
Komen

Previous : Sungguh-Sungguh Kuruskan Badan, Akhirnya Kena Tinggal-Zulin Aziz

Next       : "Lagu Tu Tentang Kematian, Tak Sesuai Untuk Video Kahwin," - Adibah Noor Tegur Netizen

Komen Terbaru

Quote kakakau 25-10-2018 12:17 PM
suara dia bukannya sedap punnn

Lain-lain Komen

Quote Mleeen82 8-10-2018 11:21 AM
… tEKyAH Bengang x dijemput la tu...
Quote esteryen 8-10-2018 11:25 AM
Edited by esteryen at 8-10-2018 11:28 AM
Mleeen82 replied at 8-10-2018 11:21 AM
… tEKyAH Bengang x dijemput la tu...


Kesian tekya geram sgt sampai wany di who r yusss kan jadi wan hasriwattt??!!
.
Elok la wani tu "act" innocent dari tekya yg be her REAL SELF: nampak tingtong tektek 24:7
.
And geram sgt sampai carut2 fcuking daddy tu bagai dah kenapa?
Quote BoongaKertas 8-10-2018 11:27 AM
somebody please take her phone awayyyyyyyyy. pleaseeeeeee...
Quote fifie_olin 8-10-2018 11:29 AM
kesian minah ni
makin kronik
Quote debab76 8-10-2018 11:29 AM
tetiba meols teringat DIVA AA.
Quote AnaisAnais 8-10-2018 11:31 AM
masuk rehab je lah... suruh lah mana2 sugar daddy kau sponsor masuk rehab ok.
Quote lampu_liplap 8-10-2018 11:32 AM
debab76 replied at 8-10-2018 11:29 AM
tetiba meols teringat DIVA AA.

Jodoh yg sgt sekufu dan paling sesuai....
Quote esteryen 8-10-2018 11:33 AM
debab76 replied at 8-10-2018 11:29 AM
tetiba meols teringat DIVA AA.

Kalau DivaAA still active IG, mampus si tekya ni kena carut sbb dlm ramai2 artis baru, DivaAA ni pernah puji Wany, katanya she is not only talented tapi educated and high morals, sopan santun gitew..
.
Quote syidasaleh 8-10-2018 11:34 AM
Kakya. What happen. Makin gila. Makin bodoh. Mana ariana rose yg cantik dan otak yg waras dulu
Quote xhyd 8-10-2018 11:34 AM
kenapa dia ni sebenarnya ye
Quote debab76 8-10-2018 11:35 AM
esteryen replied at 8-10-2018 11:33 AM
Kalau DivaAA still active IG, mampus si tekya ni kena carut sbb dlm ramai2 artis baru, DivaAA ni p ...

rindu plak meols dgn carutan sheols.
Quote raihaneem 8-10-2018 11:38 AM
Diva Aa dah stop dr media social ka..
Quote K_Lily 8-10-2018 11:38 AM
tanpa kontroversi dan penampilan seksi
dia mampu jadi Bintang Paling Popular

yang lain mohon menyesal pakai baju tapi bogel yach
Quote airmineral 8-10-2018 11:41 AM
aku nak carut je tekya ni bole x?
super annoying irritating childish immature woman!
Quote Idgaf 8-10-2018 11:42 AM
pelapis diva AA ke tekya ni hahaha
Quote airmineral 8-10-2018 11:42 AM
raihaneem replied at 8-10-2018 11:38 AM
Diva Aa dah stop dr media social ka..

mohon AA dan zak zaidi sembur tekya main petik je guna nama orang2 lain
yang ada power tu orang2 yg ko sebut tu tekya oi
ko tu xde power pon, hopeless helpless
Quote nipskacang 8-10-2018 11:44 AM
Kakya berharap dpt la trofi tu kat die,  dh banyak die tabur cheap controversies here &  there
Quote cahaya_almas 8-10-2018 11:45 AM
Jeles lah tuh...dia tnjk tetek pun tk mampu pooular....haha..wany manis..ttp litup...popular u....haha..i sokong wany walau tau dia tk glemer sgt..tp baik dia lah drp si lopak
Quote BoLapciOus 8-10-2018 11:48 AM
Honestly sore wani hasrita mmgla xsdp mana..xsmpai dijiwa..but in the end this is about who popular..so komen sore katak is not relevant

Lihat semua komen(317)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.160670s Gzip On
To Top