Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Semua Tak Betul, Anita Sarawak Tak Bercerai Dan Tak Sakit-Noorkumalasari

9-10-2018 11:53 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 5141| Komen: 52

Sebelum ini ramai yang membuat spekulasi tentang Anita Sarawak yang menghilangkan diri daripada industri seni sejak tahun 2011.

Ada yang kata, Anita atau lebih mesra dipanggil Kak Nita telah bercerai dengan suaminya Mahathir.

Foto: Google
Ada juga yang mengatakan kini Kak Nita menderita kerana menghidap penyakit kanser.

Namun menurut adiknya, pelakon Noorkumalasari, semuanya adalah tidak benar.

???Semua khabar angin mengenai Anita yang dikatakan sakit, rambutnya gugur, bercerai dan macam-macam lagi adalah tidak benar,??? katanya kepada Harian Metro.

Foto: Google
Tambahnya lagi, Anita Sarawak ada menghubungi kakaknya namun tidak dirinya kerana sebab-sebab yang tertentu.

???Dia tidak menghubungi saya kerana dia tahu, kalau orang ramai tahu, mereka akan mencari saya. Jadi, dia banyak menghubungi kakak saya.

???Kakak sendiri bercakap dengan Anita dan suaminya, Mahathir Abdullah sekaligus mengesahkan bahawa mereka masih lagi suami isteri."

Foto: Google
Anita dan suaminya kini menjalankan perniagaan jual beli hartanah dan masih menetap di Amerika Syarikat tapi bukan di Las Vegas.

???Daripada apa yang diberitahu oleh kakak saya, mereka sering berpindah-randah dari satu tempat ke satu tempat."

Noorkumalasari juga memberitahu Anita mahukan kehidupan normal seperti orang lain.

Noorkumalasari, Foto: Utusan Online
???Mungkin di sini, mereka tidak dapat privasi kerana ke mana saja, mesti akan mendapat perhatian orang ramai. Itu adalah lumrah sebagai artis.

???Jadi, mungkin kehidupannya di sana lebih mudah dan rasanya, dia sendiri pun sudah puas dengan zaman kegemilangannya." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 52
Komen

Previous : Jangan Cepat Melatah, Kenapa Nak Terasa Dengan Istilah 'Sendu'? - DSV

Next       : Ika Nabella Bengang, Disuruh Makan Bedak Dan Peluntur Untuk Putih

Komen Terbaru

Quote leftrani_kel 12-10-2018 12:30 PM
Somethings fishy..
Statement cover ni.

Lain-lain Komen

Quote serawadurian 9-10-2018 12:08 PM
alhamdullillah x bercerai. pepandai je netizen nie..x baik cakap mcm tu.
Quote hotmak 9-10-2018 12:11 PM
tu gambar terbaru noor kumalasari ke
Quote Levespa 9-10-2018 12:13 PM
kenapa ya kak nita ni sampai mcm tu sekali melarikan diri..
Quote moonbug 9-10-2018 12:32 PM
So cerita dia balik buat cancer treatment kat Tung Shin hospital sini tu tak betul la ye
Quote sharlenetexas 9-10-2018 12:34 PM
Rindu kaknita


Quote imanjannah 9-10-2018 12:36 PM
laaaaaaaaq
Quote belilies 9-10-2018 12:37 PM
Iols xfhm. Katanya sheols bgtau kakak deyols sbb tanak si adik cerita Ngan organisasi lain. Alih2 si kakak bgtau si adik jg kendian. Relationship xbgs ke?
Quote EvieWanKenobi 9-10-2018 12:42 PM
not really buying..
Quote Jiyongie88 9-10-2018 01:07 PM
So kaknita ni melarikan diri sbb ape ye klu bkn sbb sakit or cerai?
Quote lazim 9-10-2018 01:18 PM
X meyakin kan lnsung. Nmpk sgt ada yg x kena. Klu anita hubungi hg. Hg x pyh la cite kt wartawan so wartawan ttp xtahu. Ke mslh hg jns xleh simpan rahsia
Quote Rantaie 9-10-2018 01:42 PM
Jiyongie88 replied at 9-10-2018 01:07 PM
So kaknita ni melarikan diri sbb ape ye klu bkn sbb sakit or cerai?

aku rasa dia bebetul sakit,kalau x, masa kan dia melarikan diri camtu aje..statement noor tu utk tutup spekulasi org ttg kak nita ni je..aku yakin mmg dia sakit/cerai..agak x logik kalau bahagia,xsakit kena rahsia..
Quote umbut 9-10-2018 01:44 PM
Ye ke... maybe noor nak stop speculation netizen.. aku rasa betul.. dah org nampak kat spital
Quote kodoksilver 9-10-2018 01:44 PM
something fishy jeee, huhu
Quote xhyd 9-10-2018 02:03 PM
betul..fishy la.mmm
Quote de_ikea 9-10-2018 04:45 PM
Siapa yg jumpa kt tungshin hr tu? Bukan seorg rasanya.
Quote LadyDiddy 9-10-2018 04:49 PM
Memang fishy...siap kata berpindah randah kat US sana...apa sebab pindah randah?
Quote lazim 9-10-2018 04:52 PM
cover je bab biz jual beli hartanah. sbb hari tu kantoi doc jual rmh kan. dh tua2 lagi la nk duk setmpat pehal plk nk susah payah pindah randah mcm org lari hutang
Quote Nenasketum 9-10-2018 04:54 PM
Islam lagi...? haaaaa tu soklan sensasi. Dari kawen civil dengan broery kepada nak pindah balik US bila dia call kompeni aku kije dulu untuk pindahkan bebarang dia. Siap mintak dipangge Mrs ape ketah nama omputih laki dia. Adik ni diketepikan sebab takmo wartawan kejar dia? Kalau ko tu Jho Lo baru lojik citer hayalan nih.
Quote GegarVaganja 9-10-2018 05:00 PM
Nenasketum replied at 9-10-2018 04:54 PM
Islam lagi...? haaaaa tu soklan sensasi. Dari kawen civil dengan broery kepada nak pindah balik US b ...

Ni Ganja nak positif je la. Rasanya dia pakai nama Mrs (Isikan family name laki dia) MUNGKIN dia tak nak orang tau Anita Sarawak yang nak pindah barang. Kang dia letak nama Anita Sarawak kang, terus tukang angkat barang membawang kat situ. Sedangkan document dia jual beli rumah kat US nun pun boleh leak sampai ke sini, inikan pulak dengan hal nak pindah-pindah barang. Lagi la orang speku nanti.  Rasanya laaaaa.

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046225s Gzip On
To Top