Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ika Nabella Bengang, Disuruh Makan Bedak Dan Peluntur Untuk Putih

9-10-2018 03:49 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 2709| Komen: 29

Tergamak orang yang menghina Ika Nabella supaya makan bedak dan telan peluntur untuk putihkan kulit.

Dia sangat berbangga dengan warna kulitnya dan tidak akan sekali-kali melakukan sesuatu yang bodoh semata-mata untuk mencantikkan warna kulit.

Foto: Insta Story Ika Nabella
Ika meluahkan rasa marahnya di Insta Story dan tidak akan mengambil pusing kata-kata buruk orang tentang dirinya.

Foto: IG Ika Nabella
Dia cukup kecewa dengan individu yang ingin bergambar dengannya itu tapi sempat pula mengutuk warna kulitnya. Tidak malu langsung dan begitu negatif pemikirannya. Adakah individu tersebut begitu cantik?

Tidak kisahlah gelap ataupun putih warna kulit, apa yang penting pandai menjaga kecantikkan dan kebersihan diri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Previous : Hafidz Roshdi Pilih Daun Ketum Demi Anak

Next       : "Tak Suka Tak Apa, Artis Bukan Badut" Lagu Syura Dihina Bodoh

Komen Terbaru

Quote kibodwatriuh 10-10-2018 01:32 PM
Propanya diknon.

Lain-lain Komen

Quote salmon-suki 9-10-2018 03:59 PM
Dia ni manis je nampak kulit tan gitu,xperlu putih mcm mayat smpai segala urat darah visible..y penting sihat...

Really kenot brain those y obses dgn putih ni..kesan white supremacy sgt,still kenot move on walaupun dah berpuluh tahun negara merdeka!
Quote mieymiey 9-10-2018 04:00 PM
Bebaru ni ada tertengok drama Leez AF zaman sheols belum bertudung. Manis jer sheols dengan kulit sawo matang. Sekarang dah putih kan sheols?
Quote zulka 9-10-2018 04:08 PM
dia ni yg cemolot dgn laki dia masa menikah tu kan..
Quote alien88 9-10-2018 04:25 PM
iolls ok jah dgn warna kulit sheols.. aslkan npk bersih
kenapa la ada yg obsess nk jadi putih
Quote Leeanne88 9-10-2018 04:46 PM
Cantik je kaler kulit dia. Suka wei tengok
Quote helicornia 9-10-2018 04:49 PM
meluat la sikit2 fucking{:nose nak marah tu marah je la tk payah nak fucking2
Quote alizna82 9-10-2018 05:39 PM
ok la tu at least dia tak obses nak putih mcm semua yg dok ada la ni! si eina azman tu kalo aku jmp dlm gelap mau hilang semangkuk darah tekejut!
Quote buapakperut 9-10-2018 05:46 PM
whuayuss tapi bakpe nak suruh die putih2kan kulit. dah helok dah kejadian ni
Quote monsterwife 9-10-2018 06:33 PM
Yg akak perasan dagu semakin panjang dan bibir bukan main lagi dah ala2 Angelina Jolie
Quote whitePoison 9-10-2018 09:51 PM
Muka manis,warna kulit pun cantik..
Quote belilies 9-10-2018 09:59 PM
Iols baru perasan muka dia cam meghan markle. No wonder nampak familiar.
Quote doubleA 9-10-2018 11:40 PM
Lawa dah kulit dia tu manis dengan rupa dia. Kejadian asal dah sebaik2 kejadian sis, tak payah ubah. Cuma jaga kebersihan dan kesihatan jah
Quote unguaurora 10-10-2018 12:02 AM
Iols mesti terbaca ig sheols IKAN abella
Quote RatuDunia94 10-10-2018 12:17 AM
Putih pon kalo pergi drip buat apa!
Quote RamonaFlower 10-10-2018 12:18 AM
Kesian dia, try hard nak jd famous tp still sendu. Org kenal dia tp tak berapa famous
Quote rainbowrainz 10-10-2018 01:07 AM
Asal hitam x cun wtf leee
Quote kucen_miang 10-10-2018 02:08 AM
doubleA replied at 9-10-2018 11:40 PM
Lawa dah kulit dia tu manis dengan rupa dia. Kejadian asal dah sebaik2 kejadian sis, tak payah ubah. ...

setengah retis rasa better oren dari itam kan
Quote puanbintang 10-10-2018 08:07 AM
dari zaman af suka tengok ika nabila ni...manis2 sesuai je dengan kulit dia..
Quote fuyupoktek 10-10-2018 08:14 AM
Pandai berlakon tp sendurina

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045432s Gzip On
To Top