Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Nasib Baik Shila Amzah Tak Jadi Kahwin Dengan Si Jengkel, Sharnaaz Ahmad"

9-10-2018 05:14 PM|Oleh: Saiful| Komen: 39

Benda dah lama berlalu, jangan pula diungkit-ungkit kalau tidak buruk jadinya nanti.

Macam situasi baru-baru ini, Sharnaaz Ahmad bengang bila ada individu yang mengungkit kisah percintaan lamanya dengan Shila Amzah.


Menurut pengguna Twitter yang menggunakan nama sebagai Fareez itu, dia menggelar Sharnaaz sebagai seorang yang menjengkelkan.

Malah dia bersyukur kerana Shila tak jadi mengahwini Sharnaaz.


Tak tahulah apa motifnya tapi tweet tersebut berjaya mendapat perhatian pelakon itu dan kemudian bertindak membalasnya.

Kredit foto: Twitter
Tak cepat melatah, Sharnaaz juga meminta individu tersebut untuk menjaga percakapannya.

Di ruangan komen, rata-rata meminta Sharnaaz supaya bersabar dan tak ambil peduli tentang kata-kata yang negatif. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 39
Komen

Previous : Hafidz Roshdi Pilih Daun Ketum Demi Anak

Next       : "Rasa Sia-sia Kumpul Anugerah" - Jalil Hamid Rasa Terhina Artis Veteran Jatuh Nilai

Komen Terbaru

Quote serawadurian 16-10-2018 03:48 PM
Bkn jodoh ..x payah la ungkit benda lama.

Lain-lain Komen

Quote dineo 9-10-2018 05:18 PM
adoi la , shila tu pon sama je ..
actually sbb tu x berjodoh
Quote alizna82 9-10-2018 05:37 PM
jodoh di tangan Tuhan...
Quote anony-mous 9-10-2018 05:49 PM
Loser nya nanas gugel nama sendiri di twitter kah?
Quote jalfa 9-10-2018 05:59 PM
Patot korang berjodoh...baru banyak bahan kat cari ni
Quote September14 9-10-2018 06:03 PM
Sbnrnya sama je perangai 2 org tu n ptut bjodohan.. bru meriah
Quote azwanaliori 9-10-2018 06:53 PM
Alaaa lawa lagi nabilah x luak pun x kawin ngn sila amzah ni. Sila pon dpt husband lg tasty dr nanas.
Quote annadonna 9-10-2018 06:55 PM
Dua dua dah dapat yg terbaik utk diri masing masing
Quote tomaz 9-10-2018 07:19 PM
Nay. Dedua annoying to the max
Quote cahayamataku 9-10-2018 07:50 PM
Dua dua annoying

Amboi Sharnaaz tak cool la search nama senirik kat twitter
Quote belilies 9-10-2018 09:04 PM
BASICALLY these two kalu sampai ke jinjang pelamin pun tak kisah. Sama sama MENJENGKELKAN.
Quote whitePoison 9-10-2018 09:10 PM
Hahaha..shanenana bertuah okeyyy dapat nabirah..setakat shilalala tu ape la sangatt.. Kata shanenana dalam hatinya
Quote melnanzz 9-10-2018 09:24 PM
Apak Shila, ND Lala, tak restu Sharnaaz kan.
Quote RatuDunia94 9-10-2018 09:53 PM
Shanaz search nama sendiri ke kat twitter? Org tu xde tag pon.  
Quote MarryPottet 9-10-2018 10:32 PM
Alhamdulillah sanaz dah insofff. molek dah bahasanya. kalau sanaz yg dulu, mampuih 7 keturunan dicarutnya mamat itu mengalahkan carutan terpaksa azwana alia
Quote RooneyMara 9-10-2018 11:12 PM
Yg sharnaz ni pun takyah la reply or layan tweet mcm tu. Buat tak tau je. Tak tah nama dia pun.
Quote danieladam 9-10-2018 11:27 PM
Actually iols annoyed dgn dua2 shilalat dan nanas..menyampah tgk asek meroyan jah.
Quote inspektoremos21 9-10-2018 11:31 PM
eleh.. mcm la shilalala tu org nya tak menjengkelkan. 2x5 je dgn sharnaaz tu tapi i lebih berpihak kpd sharnaaz shila umur 30 pun masih childish. koserr
Quote finn 9-10-2018 11:34 PM
iols pulak rase 2 org tu sesuai sgt berjodohan...
Quote MadameOnion 10-10-2018 08:43 AM
hahaha dedua2 annoying...tapi i rasa sanaz pun sujud sukurrrr tak kawen dgn shilalat..dapat nabila lagi cantik yg penting kaya raya

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060653s Gzip On
To Top