Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Seksi Katanya, Neelofa Pakai Kain Jarang Dan Singkat Sampai Nampak Kaki?

27-11-2018 05:49 PM|Oleh: Saiful| Komen: 321

Neelofa bukan kisah pun orang mengata tentang dirinya. Walaupun sudah banyak kali dihentam disebabkan cara pemakaiannya, Neelofa tak ambil pusing.

Baru-baru ini, Neelofa kembali menjadi perhatian semasa menghadiri majlis yang turut dihadiri oleh selebriti antarabanga, Bella Hadid.

Di Instagram, banyak juga Neelofa kongsi momen indah bersama Bella Hadid dan beberapa selebritui tempatan lain termasuk Scha Alyahya.


Apa yang menimbulkan rasa kurang senang ramai netizen adalah skirt yang dipakainya.

Sekali pandang memang nampak macam jarang dan seksi.


Ada juga menegur tentang panjang skirt tersebut yang kelihatan singkat sampai menampakkan kaki.

Kredit foto: IG Neelofa
Difahamkan, sebenarnya Neelofa tidak mendedahkan kulitnya pun sebab dia memakai legging atau lining di dalamnya.

Jadi, apa komen anda pula? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 320
Komen

Previous : Simbol Illuminati Di Dalam Video Muzik Asad Motawh : Kenyataan Atau Sekadar Kebetulan?

Next       : Sejak Hanis Zalikha Hamil, Hairul Azreen Akui Terpaksa 'Berpuasa'

Komen Terbaru

Quote chinta89 6-12-2018 09:18 AM
sje nk dicerca ummah ujung2 "saya pakai inner kaki/sarung kaki" gtuhhhhhhhh

Lain-lain Komen

Quote clarizsa 27-11-2018 06:00 PM
Wow sexy
Lawa gak headgear she
Melekap elok x jatuh
I like
Kalau style cmni i pun suka pakai
X rimas kat leher heheh
Quote meklalala 27-11-2018 06:13 PM
Masalahnya mek tak Kenal Bella Hadid {:nose jakun
Quote cahaya_almas 27-11-2018 06:24 PM
Cantik jgk kali ni..tkdelah nmpk pelik semacam....seksike tak..ada dia kisah.....huhu
Quote Ketypurry 27-11-2018 06:28 PM
Cantiknya bella nampak tenggelam kelopa
Quote cmf_premierleag 27-11-2018 06:36 PM
atuk meninggal pun semuanya diinstagrammmmkan
baik siblings,mak sedara, sepupu semua sama jah..lebih kpd bergambar je
Quote azimodin 27-11-2018 06:36 PM
Baju buruk. Sekian
Quote qoqoelma 27-11-2018 06:41 PM
wow bella hadid follow nilopa
Quote kiah_mai_pulak 27-11-2018 06:43 PM
Hajah tp upload gmbar kopek tersembul utk tatapan pemenat dan jilatan.. kosserrr
Quote Redvelvet3 27-11-2018 06:50 PM
Aku pun dok lenal bella hadid ni....model ke...pelakon...penyanyi...pengacara ke....
Quote damian_lee 27-11-2018 06:59 PM
Lofa mcm tambah chubby kan
Pipi dia nampak pau dah

Bahagia la tu
Alhamdulillah ...


Gituuuuu
Quote GegarVaganja 27-11-2018 07:01 PM
Ganja kagum dengan team Hajah Neelofa ni.
Marketing sentiasa mengena walaupun mostly sampah sarap. Selebriti lain pun kalau nak berjaya dalam industri seni Malaysia, sila cari tulang belakang team Hajah Neelofa untuk maintain kerjaya walaupun bakat seni kau bergred D dan ke bawah
Quote lotionmilo 27-11-2018 07:09 PM
Redvelvet3 replied at 27-11-2018 06:50 PM
Aku pun dok lenal bella hadid ni....model ke...pelakon...penyanyi...pengacara ke....

Model victoria secret. Boleh dikategorikan sebagai super model
Quote Redvelvet3 27-11-2018 07:13 PM
Ooooo kak red tak kenal bella hadid ni walaupun kak red pakai minyak wangi victoria secret tapi from pasar malam ja...
Quote KekDurian 27-11-2018 07:17 PM
Hauknya fashion...skit2 lg dh mcm dato vida...kut x nak pkai tudung tu bukak je la kitaorg faham
Quote jebatmaspunyer 27-11-2018 07:24 PM
iolls rasa kalau buat lining merah pun ok.. x pun pakai but tinggi sikit supaya x nampak gap antara kasut ngan skirt.. alas kaler kulit mmg mengundang kecaman & fitnah ler..
mmg lah... makin nak berubah ke arah kebaikan, makin kuat dugaan y datang.. dulu elok jer pemakaian, x salam bukan muhrim apa semua.. sekarang makin hauk..
sayang.. hajah ada peluang nak jadi seorang celebrity y unik.. iaitu pakai menutup aurat & at the same time pandai bergaul di peringkat antarabangsa.. sekarang hajah byk jadi hamba fesyen..
Quote unguaurora 27-11-2018 07:27 PM
Artis2 ni dh kenapa? Selalu sgt dh keluar isu pakai lining warna kulit blh mengundang fitnah, tp tetap juga dipakainya
Quote Redvelvet3 27-11-2018 07:32 PM
unguaurora replied at 27-11-2018 07:27 PM
Artis2 ni dh kenapa? Selalu sgt dh keluar isu pakai lining warna kulit blh mengundang fitnah, tp tet ...

Marketing ni...lagi org marah lagi hebattt.....zaman sekarang...
Quote pujanggacinta 27-11-2018 07:32 PM

bella hadid adik beradik dgn gigi hadid (gf pd zyn malik)
bella hadid ni bfnyer the weekend (ex bf selena gomez)

geng supermodel diaorg nie

pakaian hajahzouk tang skirt tu mcm jarang
eventho pakai legging or inner
Quote awexgaban7 27-11-2018 07:33 PM
Jah ni pakai apa pon akan dikeciam... rasanya tu cara dia bahagia kot... people keep talking about her walaupon dicerca

Lihat semua komen(321)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061927s Gzip On
To Top