Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kalau Dia Membahagiakan Aku, Di Mana Dosanya?-Digelar Biawak Hidup, Fynn Jamal Back Up Suami

28-11-2018 04:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 205

Ramai juga yang tak puas hati dengan kehidupan Fynn Jamal rupanya.

Sampaikan penyanyi lagu Arjuna Beta ini ada memuat naik status meluahkan kekecewaanya terhadapa segelintir pihak yang tak habis-habis mengatakan suaminya sebagai 'biawak hidup."


Katanya, ramai yang menganggap suaminya hanya duduk di rumah dan Fynn Jamal yang terpaksa mencari nafkah buat mereka sekeluarga.

Namun Fynn kata tidak adil bagi masyarakat untuk menjatuhkan hukum.


Apa yang penting Fynn kata, "Kalau dia memang takat duduk rumah jaga anak pun tapi dia membahagia aku, kat mana dosanya?"

Tambahnya lagi, media sosial sekarang adalah medan fitnah.


Namun Fynn mengambil langkah untuk tidak mempedulikan kata-kata orang.

"Orang tetap mengata, kena biar je."


Kredit foto: IG Fynn Jamal
Tabahlah Fynn. Asalkan bahagia bersama suami tercinta dan anak-anak. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 205
Komen

Previous : Kalau Gimik, Saya Tak Tolak Tawaran Lima Angka - Altimet

Next       : Berat Zul Ariffin Mencanak Naik, Cecah Tiga Angka

Komen Terbaru

Quote hotmak 17-12-2018 02:09 PM
friedfishsoup replied at 17-12-2018 01:58 PM
Kira both kapel sama level tahap annoying lagi?

sama level tapi aimy tinggi sikit level dia, sebab tgk gambar dia pun rasa nak lempang2 je

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 28-11-2018 04:12 PM
#bukakpetisejuk
Quote Themilo 28-11-2018 04:13 PM
allahu sisthur, last week masa cuti maulidur rasul, meols tertengok tv3.. ada talkshow, host fahrin ahmad dengan sapa ntah, jemput kokspin jadi panel..

maka kokspin pun cerita la macam-macam kisah bahagia rumah tangga sheols. suddenly, tv3 buat surprise dengan call bewok hidup masa tengah show..

berderaian ya sisthur air mata kokspin bila dengar pengakuan suami tentang betapa scui & bahagianya rumah tangga mereka..
Quote cha-cha 28-11-2018 04:17 PM
Ya tuhan... minah ni...
Quote EvieWanKenobi 28-11-2018 04:18 PM
sebaknya baca..
Quote friedfishsoup 28-11-2018 04:18 PM
Bandingkan kapel ni dgn kapel #AimyinaNaim, mana lagi annoying?
Quote maneh 28-11-2018 04:24 PM
Themilo replied at 28-11-2018 04:13 PM
allahu sisthur, last week masa cuti maulidur rasul, meols tertengok tv3.. ada talkshow, host fahrin  ...

wow.. hebatnya cinta mereka - lols
Quote Miawlover 28-11-2018 04:25 PM
Kokpin tinggal kan je social media. Tk pyh berIG, fb., twitter bagai. Abis cerita.
Quote teen_angelJB 28-11-2018 04:25 PM
Pnjgnye krangan....sleepy membacanyeee
Quote mieymiey 28-11-2018 04:26 PM
Terharunya iols baca































Quote Miawlover 28-11-2018 04:27 PM
friedfishsoup replied at 28-11-2018 04:18 PM
Bandingkan kapel ni dgn kapel #AimyinaNaim, mana lagi annoying?

Entah le. Dua2 couple ni mmg annoying tp x pasti lg mana yg emas dan gangsa. Huhu
Quote dua_chzy 28-11-2018 04:27 PM
Motip ko cop anak2 ko broken souls? Ngok nak meka hidop membesar dalam depression macam ngkorang laki bini ka?
Quote emera 28-11-2018 04:29 PM
Apesal dia pi letak rak tubkat balcony mcm tu? Aku dok imagine anak dia panjat & terus terjun tiruk...
Quote serinegara 28-11-2018 04:29 PM
Dari satu aspek, baguslah tu isteri bekap suami. After all, husband and wife kan sepatutnya satu team.
Kita pun, dalam perkahwinan mahukan suami bekap kita.

Cumanya, kalu dah terdedah sangat di media sosial, maka kena lah bersedia terima kecaman. Siapa suruh poyo dan buat orang meluat.
Quote Adakah? 28-11-2018 04:36 PM
Beramai-ramai la kita para haters mereka kena beratur menjawab kat tri bewok kat akhirat nanti
Quote helicornia 28-11-2018 04:36 PM
ya rabbi seksanya ko spin..sampai mata pun hampir nak tutup
Quote doubleA 28-11-2018 04:38 PM
the best thing is don't show every single thing on social media. yes you are the influencer, tapi make your own life private. sharing tak semestinya by revealing all your routine. tapi if you can't do that, memang kena kuat mental fizikal hadap segala tohmahan.

pity you, pity the kids. kalau tak boleh berubah, iols harap bertabah.
Quote blekkep 28-11-2018 04:46 PM
die nie betul2 rase this world revolves around her kennn?koser lar makcik..
Quote Iris. 28-11-2018 04:55 PM
i rasa betul juga apa dia cakap tu... socmed punya tri sakit
TAPI
ia boleh dielakkan kalau both tak too attached dgn socmed sampai tangan berjahit hp khuen
so salah siapa disitu?

renungkanlah kokping
awak ni asyik nak salahkan netizen je tapi silap sendiri tak mau mengaku
Quote gujiwa 28-11-2018 04:58 PM
nasib la uols ngaku salah sendiri duk share semuda benda di socmed..

so dah sedar diri tak perlu tersentap bagai..

Lihat semua komen(205)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065529s Gzip On
To Top