Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Berat Zul Ariffin Mencanak Naik, Cecah Tiga Angka

28-11-2018 05:06 PM|Oleh: Amirah| Komen: 117

Nampaknya peminat begitu risau dengan perubahan fizikal Zul Ariffin yang naik mendadak hingga mencecah 102kg.

Apa yang telah terjadi sebenarnya? Adakah disebabkan Zul makin bahagia dengan kehidupannya hingga tidak lagi mahu menjaga badannya.


Walaupun begitu, peminat tetap merasakan Zul kacak dengan badannya yang gemuk itu. Tidak kurang juga ada peminat yang menasihati Zul supaya tidak obesiti.


Foto: IG Zul Ariffin

Apa pun yang pasti bukan mudah untuk menurunkan berat badan semula tambahan pula telah mencapai tiga angka. Zul perlu bekerja keras untuk menjaga pemakanannya.

Sayang betul peminat Zul Ariffin. Demi menjiwai watak dengan baik aktor perlulah berkorban juga. Baru nampak betul kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 117
Komen

Previous : Kalau Dia Membahagiakan Aku, Di Mana Dosanya?-Digelar Biawak Hidup, Fynn Jamal Back Up Suami

Next       : Seronok Bercuti Di Australia, Irfan Haris Tak Ambil SPM Ke?

Komen Terbaru

Quote Nana_Man 9-12-2018 02:15 PM
chinta89 replied at 6-12-2018 09:27 AM
biarlah dia gemuk ke dia sado ke.. pandai2 lah dia sesuaikan diri ngn watak nt.

teringat Aamir Kh ...

Betul.. zul memang pandai sesuaikn wajah dia ikut watak.. dlm tiap drama mesti ada imej yg beza. Tak kira lah kalau buat wajah dia mcm tua,gemok or ugly.

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 28-11-2018 05:20 PM
gemuknya..
Quote fly_in_d_sky 28-11-2018 05:21 PM
teddybear .... *awwwwww*
Quote zulka 28-11-2018 05:23 PM
org main gym ni once u stop it...mendapatla memang jadi bear  
Quote bukan_ustazah 28-11-2018 05:29 PM
dah kertu dah zul
Quote cmf_premierleag 28-11-2018 05:30 PM
besarnya julrepen nih
smlm akak TERtengok drama amende tah kul 7 kat tv3 tu, sbb tgh makan dinner kat kedai tomyam
scene atas katil spital , mmg ada sipi2 buzz light year
Quote prettyuglybabe 28-11-2018 05:31 PM
tengok dia mesti teringat buzz lightyear
Quote sharlenetexas 28-11-2018 05:32 PM
Adik dia berubah saiz jugak ke?
Quote giyomi 28-11-2018 05:38 PM
gemuk salah kurus pon salah...dah badan dia. biar lar dia bahagia dgn nya jnj anu ttp teguh....opppssss
Quote CiliPadiSedap 28-11-2018 05:53 PM
sharlenetexas replied at 28-11-2018 05:32 PM
Adik dia berubah saiz jugak ke?

takpun sebab lemak kt badan bukan kt adik
Quote Taitai22 28-11-2018 05:57 PM
Semak jugekla tgk badan dia kat tv3 sebesar tv!
Quote Nana_Man 28-11-2018 06:03 PM
Unhealthy lah zul!!! Tu lah makan mcm2.. IMG_3531.JPG
Quote eddlyna 28-11-2018 06:08 PM
sharlenetexas replied at 28-11-2018 05:32 PM
Adik dia berubah saiz jugak ke?

Amboiii..
Quote bedahmenjuyah 28-11-2018 06:35 PM
Gemuk je bambam ke tetap hensem. Ghitewww fan membela
Quote MsKathryn 28-11-2018 06:43 PM
Masa dia mula2 berlakon dlm gerak khas couple dgn abby je hensem...
Skrg dh tak hensem
Quote besarkecik 28-11-2018 06:48 PM
Mengidam nak baring dekat celah kangkang abg zul
Quote sepohonkayu 28-11-2018 07:13 PM
Heols nak fefeeling daddy macam Rocco Steele kot. Pisang heols kan selambak
Quote armin 28-11-2018 07:45 PM
Kenapa tak nampak gemuk pun? Heols ni tinggi kot
Quote cha-cha 28-11-2018 07:45 PM
besarkecik replied at 28-11-2018 10:48 AM
Mengidam nak baring dekat celah kangkang abg zul

Lepas tu dia keras keraskan muscle peha...
Quote Atata 28-11-2018 08:03 PM
besarkecik replied at 28-11-2018 06:48 PM
Mengidam nak baring dekat celah kangkang abg zul

Hakhahaahahahk hadoi

Lihat semua komen(117)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062290s Gzip On
To Top