Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Mesra Betul Luna Maya Dan SM Faisal, Bercinta Ke?

29-11-2018 03:28 PM|Oleh: Amirah| Komen: 35

Kebelakangan ini, Datuk Wira SM Faisal Tan Sri Nasimuddin sering dikaitkan dengan selebriti namun hubungan itu hanyalah sekadar kawan sahaja.

Kini dia dikaitkan pula engan aktres popular Indonesia, Luna Maya dan terlihat komen mesra mereka di Instagram SM Faisal.

Foto: IG SM Faisal

Netizen yang ternampak nama Luna Maya ???like??? pada salah satu gambar Instagram SM Faisal terus mencetuskan tanda tanya jika mereka ada hubungan istimewa atau tidak.

Foto SM Faisal bersama Luna Maya jdi Instagram juga dilihat seperti sudah lama mengenali antara satu sama lain. Ada saja nama Luna Maya di ruang komen tersebut menegur SM Faisal.

Sejak kembali hidup solo ada saja wanita cantik dikaitkan dengannya. Siapa yang tidak mahu mendekati lelaki kaya dan berjaya bukan?

Moga satu hari nanti SM Faisal menjumpai wanita yang sepadan dengan hidupnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 35
Komen

Previous : Tak Ramai Tahu, Sebenarnya Suami Thalia 'Rosalinda' Adalah Bekas Suami Mariah Carey

Next       : Sekitar Perkahwinan Nick Jonas Dan Priyanka Chopra, Meriah Penuh Gaya Bollywood

Komen Terbaru

Quote Scamwarner 11-12-2018 06:05 PM
iloveyou replied at 6-12-2018 05:21 PM
eh, luna maya dh solo balik ke? bukan aritu beria sambut anniversary ngn bf 5 tahun dia tu?

Dia dah break up ngan bf 5 year nta tu.. sbb tu banyak yang ckp diols rebound kat SM Fais.

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 29-11-2018 03:32 PM
Nasib baik ratu H meminati lelaki international sahaja. Mat Arab, Mat UK dan lebih utama, lelaki Naija.
Tak minat lelaki melayu.
Quote CiliPadiSedap 29-11-2018 04:02 PM
dia ni kan yang famous dengan ariel peterpan masak dodol?
Quote chicozinn 29-11-2018 04:13 PM
kesian puteri sarah diwhoareyusskan oleh notelo
Quote Powerocks 29-11-2018 04:32 PM
ada banyak lagi comments between them yang macam syak sangat diorang ni ada sesuatu
Quote Powerocks 29-11-2018 04:32 PM
especially lepas Ezhan punya expose
Quote giyomi 29-11-2018 05:17 PM
lantak diaorg lar, klu ada apa2pon so what.
Quote EvieWanKenobi 29-11-2018 05:23 PM
chicozinn replied at 29-11-2018 04:13 PM
kesian puteri sarah diwhoareyusskan oleh notelo

ingatkan Puteri Aishah..
Quote matchstick 29-11-2018 05:45 PM
Sekufu lah tu.. Boleh buat video byk2 x jadi kes mcm dgn ex wife
Quote mirandanicky1 29-11-2018 05:49 PM
Kaya ramailah nk dekat walaupun...
Quote dubuk 29-11-2018 05:58 PM
tebal besar lidah dia
Quote friedfishsoup 29-11-2018 06:01 PM
EvieWanKenobi: ingatkan Puteri Aishah..


Puteri Aishah
Quote friedfishsoup 29-11-2018 06:03 PM
chicozinn replied at 29-11-2018 04:13 PM
kesian puteri sarah diwhoareyusskan oleh notelo

Puteri Aishah..

Puteri Sarah tu kan bini Syamsul Yusoff tu
Quote minahsenget 29-11-2018 08:39 PM
friedfishsoup replied at 29-11-2018 06:03 PM
Puteri Aishah..

Puteri Sarah tu kan bini Syamsul Yusoff tu

Janji ada puteri haha
Quote whitePoison 29-11-2018 10:26 PM
Alaaa..kesian esah..penat menayang sana sini..
Quote mirandanicky1 29-11-2018 11:55 PM
Maybe esah tk cukup adventurous unt selera dia. LM ni mgkin dpt penuhi imaginasi beliau hahhaah
Quote sarukhan 30-11-2018 12:25 AM
Eee jantan ni..
Quote lolipopi 30-11-2018 01:55 AM
Huh nampak bangat sm ni menikmati kehidupan bujang..dulu ngn milia terseksa batinku.. Hihihi
Quote RooneyMara 30-11-2018 08:58 AM
La, ckp hello and amik gambar ramai2 pun di kata bercinta ke? Life social mcm diaorg, sentiasa je amik gambar mesra mesra ni.
Quote Powerocks 30-11-2018 09:15 AM
tak bercinta tapi ber FUBU kot hahahaha

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044172s Gzip On
To Top