Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Bekas Isteri Hafiz Hamidun, Joy Revfa Tayang Kekasih Baru

30-11-2018 12:52 PM|Oleh: Saiful| Komen: 188

Foto: IG Joy Revfa
Nampaknya bekas isteri Hafiz Hamidun dah benar-benar move on.

Joy Revfa kini khabarnya sedang bahagia bercinta dengan seseorang yang dikenali sebagai Revfaiz.

Foto: IG Joy Revfa
Sebut tentang hubungan cinta, Joy dah semakin terbuka bila memuat naik gambar lelaki tersebut di Instagram.

Boleh tahan kacak dan kapsyennya tertulis, "Orang Perlis ni memang semua suka buat lawak dan sweet ke?"




Pengikut di Instagram rata-ratanya mendoakan pasangan ini agar mereka berdua akan berjodohan.

Boleh tahan juag citarasa Joy. Apa pun kami doakan agar Joy sentiasa berbahagia selalu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 188
Komen

Previous : "Fitri Haris, Kau Melampau. Tolong Jangan Nyanyi Lagu UNIC"

Next       : Walau Teruk Dihentam, Nabila Razali Tak Nak Tunjuk Sedih

Komen Terbaru

Quote aina_shaira 7-12-2018 09:16 PM
L211 replied at 5-12-2018 07:43 PM
kikiki dia ni dr seblm kawin masa still duk kuantan mmg delusional.. sampai kenalan aku yg time tu a ...

joy ni orang kuantan ke...

Lain-lain Komen

Quote wikedsaikel 30-11-2018 12:53 PM
Nak tahu... pendek jugak ke mamat tu
Quote famri7 30-11-2018 12:56 PM
Another ummah tersepit lemari ke sis?
Quote ipanimanz1 30-11-2018 12:59 PM
org cntik..kejap je dah de pggnti...tahniah la
Quote buapakperut 30-11-2018 01:02 PM
famri7: Another ummah tersepit lemari ke sis?

recycle bamjat punya kot
Quote buapakperut 30-11-2018 01:03 PM
Edited by buapakperut at 30-11-2018 05:04 AM

gambar first tu, dengan mulut terbuka, my body is ready kekdahnya joy... rasanya revfaiz tu gabungan nama theyoll tak?
Quote melnanzz 30-11-2018 01:24 PM
Aku dah lost count. Tolong sapa2 senaraikan semua ex hasben ex boifren si Joy ni pls?
Quote umbut 30-11-2018 01:25 PM
Eeewww.. selfie sangap..
Quote cahaya_almas 30-11-2018 01:28 PM
Hati2 tau..karang tk puas malam pertama merempan lg kt ig...bkl suami kena pstikan kuat ok...hehe
Quote MsKathryn 30-11-2018 01:32 PM
Nape bibir dia bertambah tebal..
Quote riyadhK 30-11-2018 01:42 PM
Kesian kau joy
Quote lolipopi 30-11-2018 01:54 PM
Bleh tahan ke dgn stok2 high mentenan cm joy rider ni.. Gi buat kuku la spa la nk hadiah mhl2.. setakat muka make up tebal melaram jer pun.. baik cr pmpn bese2 jer pndai msk simple supaya x rimas duit pn x byk kuar..
Quote pankreas 30-11-2018 02:09 PM
Gambo selfie tu cam mintak penampo
Quote sharlenetexas 30-11-2018 02:13 PM
Mangsa terbaru?
Quote kodoksilver 30-11-2018 02:16 PM
hemmmmmmm, kawen je la joy. nak tayang buat apa? kang kena caras ke, org hantar video bkn2 ko dgn ex dolu2 ke, baru ko tau
Quote hasniey 30-11-2018 02:16 PM
Ig sang kekasih bru create 5 days ago.tibe2 teringat kisah "tan sri" imaginasi joy.agak2 ig tu spe admin ye
Quote hasniey 30-11-2018 02:19 PM
Eh tiba2 dh private.mlm td boleh tgok lg
Quote takayama 30-11-2018 02:20 PM
hrp kekal ke jinjang pelamin
Quote tembikai_limau 30-11-2018 02:21 PM
dia ni indong kan.uikss tlg la jgn kawin dgn indon.ramai lg melayu yg lawa2.
Quote Cyempaka 30-11-2018 02:24 PM
klik je tajuk terus kluar muka selfie mulut terbukak tu... lalu lantas terpacul dari mulut aku - ewwwww

Lihat semua komen(188)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048467s Gzip On
To Top