Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Tadi Mimpi Abang,"-Gadis Misteri Ganggu Hafiz Hamidun, Siap Datang Ofis Nak Jumpa

4-12-2018 12:51 PM|Oleh: Saiful| Komen: 83

Tak tahulah siapa di sebalik akaun yang menggunakan nama @Syafiqah_Lee di Twitter tapi yang pasti dia telah menyusahkan ramai pihak.

Sebelum ini, pemilik akaun tersebut mendakwa yang ahli kumpulan Big Bang, Seungri sebagai Nabi Isa.

Kali ini dia bertindak lebih agresif bila dikatakan cuba mengganggu Hafiz Hamidun pula.


Penyanyi nasyid itu mengatakan yang dia langsung tidak mengenali gadis misteri tersebut.

Kredit foto: Twitter
Syafiqah mendakwa yang yang dia bermimpi tentang Hafiz. Aduh, ayatnya memang agak menjengkelkan dan seram!

Menurut statusnya lagi, dia juga mengaku telah melarikan diri dari rumah sejak 13 November lepas.

Kredit foto: Twitter
Malah menurut Hafiz lagi, Syafiqah pernah cuba menghubunginya dan memintanya untuk berkolaborasi dengan artis Korea.

Kredit foto: Twitter

Ramai netizen meminta Hafiz untuk lebih berhati-hati dan membuat laporan polis untuk mengelakkan sebarang perkara buruk berlaku.

Kredit Foto: Twitter
Menurut tinjauan, Hafiz sudah memadam tweetnya berkenaan Syafiqah atas permintaan keluarga gadis tersebut. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 83
Komen

Previous : "Pakai Earpods, Cermin Mata Hitam. Haqiem Rusli Tak Tahu Adab Melawat Orang Sakit Ke?"

Next       : PA Cuti, Kesian Intan Najuwa Nak Isi Minyak Pun Tak Pandai

Komen Terbaru

Quote Spicymami 6-12-2018 09:21 AM
_19788 replied at 5-12-2018 06:46 PM
Kesian repah ....dapat org biasa je .... Kalau dapat pismidon bleh gak repah keluar TV....repah kan  ...

Hina sgt ke kawin org bese2?  Tu pun ko boleh buat modal nk mencaci.  

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 4-12-2018 12:54 PM
Sedihhhhnyaa idup kau dekkk,, hafiz hamidun ni yg kau dambakan??? Xda org lain ke dekkk????
Quote makneng 4-12-2018 01:03 PM
Sian pulak kat pismidon... Yg suka kat dia semua ongile
Quote buapakperut 4-12-2018 01:09 PM
kesiannya, lepas dari mulut repah masuk mulut awek gilo
Quote jusperia 4-12-2018 01:15 PM
dugaan tu bang pis
Quote Ketypurry 4-12-2018 01:16 PM
Muka sendu macam ni pun ada orang gilakan ke?
Quote azwanaliori 4-12-2018 01:16 PM
Jodoh  jgn ditolak pismidon wakaka klu buat bini nnt dptlah buat sidang media 3 ke 4 kali lg smbil promot produk atau album yg sendu di pasaran
Quote Wakefield 4-12-2018 01:24 PM
makneng replied at 4-12-2018 01:03 PM
Sian pulak kat pismidon... Yg suka kat dia semua ongile


terkekek I gelak makneng.
Quote Wakefield 4-12-2018 01:28 PM
Ketypurry replied at 4-12-2018 01:16 PM
Muka sendu macam ni pun ada orang gilakan ke?


Itu wujud pepatah beauty lies in the eyes of the beholder. Kalau definisi cantik kacak pada semua mata tu sama, x ke haru dunia ni?

By the way, I x minat dia k.

Quote 7doors 4-12-2018 01:28 PM
Kalau budak ni mimpi basah ngan HH ntah apalah yg dibuatnya pulak..haha
Quote ladyone 4-12-2018 01:32 PM
seram plak gambo jari tu.
Quote solarlunar 4-12-2018 01:48 PM
Amboi. Sama naik gosip heolls dgn Repah.

Masing2 nk tunjuk hot ke apa.
Quote mimi77 4-12-2018 01:50 PM
skeri ingatkan bangnuar je peminat gile
Quote generalsoap 4-12-2018 01:51 PM
Sejenis bila aura dia tu pun aura ting tong, semua yg suka dia pun jenis ting tong hahahah
Quote ayjay 4-12-2018 02:04 PM
Dedua hauk gila.
Quote virgo19 4-12-2018 02:05 PM
hari tu gossip joyrepah, hari ni gossip pismidon pulak, taknak kalah ya
Quote nonymous 4-12-2018 02:06 PM
joyrevfa tengah hot kisah bf baru dan2 jugak pismidon up cubaan fangirling dari dak2 twitter, lmao
Quote kiah_mai_pulak 4-12-2018 02:07 PM
virgo19 replied at 4-12-2018 02:05 PM
hari tu gossip joyrepah, hari ni gossip pismidon pulak, taknak kalah ya

Tetiba terfikir ntah2 pompuan gila tu pismidon sendiri yg create. Hahaha
Quote cahaya_almas 4-12-2018 02:12 PM
Haha.  I tasa thread ni n thread repah cam kelakar...oklah leh gelak2 time stress ngan keje nie....haha
Quote Shinichikudo 4-12-2018 02:14 PM
Tapi syafiqah lee macam mentally disturbed la..pegi la baca twitter dia seram gile hokay

Lihat semua komen(83)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046338s Gzip On
To Top