Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

PA Cuti, Kesian Intan Najuwa Nak Isi Minyak Pun Tak Pandai

4-12-2018 03:35 PM| Komen: 124

Tak pandai isi minyak kereta pun nak bagitahu, memang sengaja mengundang kecam netizenlah jawabnya.

Menerusi IG Story, Intan Najuwa kata, "Hari ini hidup saya sangat huru-hara. Saya nak isi minyak (kereta) pun tak tahu macam mana, teruknya hidup ya Allah."


Alahai bila dengar pun rasa macam nak nangis sama. Kesian sungguh. Ada sesiapa yang boleh tolong?

Tambahnya, semua itu terjadi bila pembantu peribadinya bercuti sampai banyak rutin hariannya menjadi kelam kabut.



Luahan pelakon tersebut kemudiannya banyak dikongsikan di media sosial.

Macam-macam cadangan netizen bagi untuk mengatasi masalah tersebut.


"Buka YouTube... Cari cara isi minyak full tank. Sekarang semua maklumat ada di hujung jari,"antara komen yang diterima.

Tak kurang juga yang menyifatkan Intan terlalu manja dan menggedik.

Sengaja mencari perhatian kata mereka.

Kredit foto: IG Intan Najuwa
Ada-ada sahaja kan. Mungkin lepas ini Intan Najuwa boleh belajar benda asas seperti itu supaya boleh lebih berdikari di masa hadapan.

Tak begitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 124
Komen

Previous : "Tadi Mimpi Abang,"-Gadis Misteri Ganggu Hafiz Hamidun, Siap Datang Ofis Nak Jumpa

Next       : "Selalu Pergi Pusat Agama Tapi Kenapa Pakaian Macam Tu?" -Caprice Dikritik

Komen Terbaru

Quote nishikido 9-12-2018 04:06 PM
Artis sejuk beku,harap menggedik dalam laman sosial sendiri pon gigih pasang pa..apa jelah job harian ko dek..ngengada la kaww.. berlakon ke mana,gossip bodo2 je banyak..2x5 lah dengan si kemut ruhainies tu..

Xpandai isi minyak Google la weyhh...ape guna phone canggih2 lekat kat tangan 24/7 tu..rimas la pompan nih.ni namanya perempuan mengada2, nyampahssss...

Lain-lain Komen

Quote putehkundor 4-12-2018 03:37 PM
simbah je minyak kat muka kau
Quote idayusoff 4-12-2018 03:37 PM
bimbo..sekian
Quote kucingitam 4-12-2018 03:40 PM
dik, gi shell dik...ada je yang blh tlg isikan minyak
Quote rayray28 4-12-2018 03:43 PM
Erkk kesiannya..ni kalau berlaki mau semua benda nk tgu laki buatkan
Quote AvaAdore 4-12-2018 03:45 PM
Budo. Pekerja kan ada bole tlg isi
Quote AshkieLa 4-12-2018 03:51 PM
patutlaa remy keluar statement rengsa nak berlakon dengan pelakon baru lagi since KPR aritu...
heroin bimbo to the max... pastu ade ati aritu nak cerca girl lain konon nak caras bf dia siap maki2 kata girl tu huduh bagai...
kalau hang muka helok sikit tapi bodoh pun tak ke mana dekkk..
Quote pitera 4-12-2018 03:54 PM
Ya awloh dik sedihnya hiduppppp takdak PA.

Btw. Ada tgk tak video dia pakai girdle ke apa jgn jalan bontot menonggek tu?
Quote gummiebear 4-12-2018 04:10 PM
Bimbonye sis.
Quote tagas 4-12-2018 04:12 PM
meh dek abg tlg usapkan

eh isik kan
Quote Ferr_Remy 4-12-2018 04:14 PM
Bajet anak orka ke cibayyyy
Quote fizamn 4-12-2018 04:18 PM
muka wan sharmilla version cerah ..keep it up..
Quote slyfynx 4-12-2018 04:19 PM
Bimbo sgt aih
Nak tunjukkan yang ko ape tu
Kaye sgt sampai semua org buat ke
Awat x cite je nk basih berak pun x reti
Quote kiyudi 4-12-2018 04:21 PM
muka dia mcm cik piah deejay suria fm...

nasib cun leh la mengada...xreti boh minyak pon leh jd topik tered...

Quote MelZ_Eulalia 4-12-2018 04:22 PM
sedeh nya hiduuuupppp
Quote cahaya_almas 4-12-2018 04:40 PM
Sian dia..tp tk perlu kot nk tulis kt media sosial kan..hehe..... sy gigih jgk isi myk sendiri walau igt2 lupa...haha...bila kawin suami je asyik isi myk kete.  Last2 dia ada keje luar..i terpaksa isi myk sbb dia terlupa n tk sempat nk isi..kt kl ni kan kena isi sendiri..apa lg i cuba je. kena tekan muncung pam tu ke dlm sketkan...i terus tekan pam apa lg tersembur myk kt tgn..debarnya time tu...dgn tgn panasnya n gatal..nasib ada adik yg tlg..n ada anak dlm kete time tu..dia suh g cuci lgn baju n tgn....nasib baik tkde apa2...sejak ari tu..suami g isi myk i ikut...i akan pam myk..dia layan anak kt kaunter tuk byr n beli apa2...tknk terlalu bergantung..nanti kita lupa n blur time kita tkde sapa2..huhu
Quote whitePoison 4-12-2018 04:49 PM
Teruknyerr.. bo@@@ nye
Quote pendekarpenyu 4-12-2018 04:55 PM
ENGKAU ni SIAPA????????.....artis ke?.....ramai sangat artis2 bodoh yg tumbuh bagaikan cendawan pabila hujan
Quote niena90 4-12-2018 04:58 PM
Adoiii dikk. Kau baru lahir semalam ke tak reti isi minyak. Mana2 lelaki yg suka pompuan dependent, ngorat la dia ni. Serba serbi tak tahu. Ni belum tanya reti isi angin tayar ke x?
Quote hiswife 4-12-2018 05:02 PM


Who r yusss btw

Lihat semua komen(124)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044998s Gzip On
To Top