Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Adik Peluk Cium Artis Lelaki, Azad Dan Eira Syazira Lunyai Kena Hentam

2-1-2019 02:44 PM|Oleh: Saiful | Komen: 79

Gara-gara memuat naik video adik menari bersama selebriti Indonesia Aeril Noah, habis Azad Jasmin dan Eira Syazira menjadi bahan kecaman.


Kredit foto: IG
Video yang dikongsikan di Instagram Azad itu menunjukkan adik iparnya, Syainie Shuhaimi sedang menari di atas pentas.


Dia merupakan salah seorang penonton yang bertuah apabila dapat berada di atas pentas ketika sambutan tahun baharu yang didadakan di Jakarta, Indonesia. 



Bagaimanapun ramai yang tak senang bila adiknya bertindak memeluk serta mencium pipi Aeril.

Mereka mempersoalkan apa tujuan Azad nak kongsi video tersebut kerana ia jelas-jelas berdosa.

Kredit foto: IG via Astro Gempak
Mereka juga menasihati Azad agar dapat membimbing dan menjadi contoh terbaik kepada isteri dan adik iparnya.

Tak habis di situ, ada juga yang mengaitkan dosa dengan balasan tsunami yang menimpa ribuan penduduk di Indonesia baru-baru ini. -CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 79
Komen

Previous : Artis, Media Hiburan Dan Headline Artikel Yang 'Tak Menahan'

Next       : "Mak Ke Anak Yang Nak Kahwin Ni?"-Ibu Ruhainies Dikritik Peluk Mr.E

Komen Terbaru

Quote Dragonkings 2-2-2019 12:45 PM
Untung airel dpt cip;$& baru......klu ajak g hotel mesti die nk.........rugi la lelaki yg kawin dgn pompuan ni nnti.........brg dh busuk....

Lain-lain Komen

Quote Spicymami 2-1-2019 02:57 PM
Netizen pun berlumba2 dtg nk menasihat adik org.. tp slalunya bila kene kat kuarge or sedara mara sndiri bole pulak cakap nk wat camne dah mmg dia cmtu
Quote umbut 2-1-2019 02:59 PM
Adik dia yg berlakon ngan azad sebagai suami isteri... eeewwee
Quote Themilo 2-1-2019 03:08 PM
whoareyousssss....
Quote atiqah_bea 2-1-2019 03:16 PM
Ariel yang kantoi video lucah dengan luna maya, cut tari n so on pun masih ada yang minat lagi. Kalau iols geliiii..

Btw iols suka tgk watak adik eira ni dlm patahnya sebelah sayap. Pandai berlakon, manis...rupanya jenis seksi jugak. Baru stalk ig dia
Quote RatuDunia94 2-1-2019 03:28 PM
Wow. Ariel..
Quote huehue 2-1-2019 03:30 PM
I tahu kita kena amal maaruf nahi mungkar gitchuw tapi netizen ingat retis ni makan saman ke? Lepas kena tegur, diamlah sat. Esok buat balik.
Kalau dah abang kakak dia sendiri upload, rasa rasa?
Quote makton 2-1-2019 03:35 PM
tak sangka ada yg minat depa laki bini. aku geli tgk azad yg perasan lawak, pastu buat lawak bodo yg tah apa2, dgn bini yg gelak mcm kan lawak sgt laki ko tu.

laki bini bodoh.
Quote lifeline 2-1-2019 03:35 PM
yg pak azad pon p download buat apaaaaaaaaa lahai saja mengundanggggg
Quote Gumball 2-1-2019 03:39 PM
si adik excited jumpa penyanyi pojaan..
si kakak excited nak share kegembiraan si adik..
last-last si abang ipar/suami yang nak kena menjawab..
Quote LolaRosa 2-1-2019 03:39 PM
Untungla adik ipar dia..
Quote Ferr_Remy 2-1-2019 03:39 PM
umbut: Adik dia yg berlakon ngan azad sebagai suami isteri... eeewwee


Bukanla.. Tu yg lawa.. Syafnida. Ni adik lain sbb nama lain
Quote abangadek 2-1-2019 03:42 PM
eira ni cantik betul la
Quote mizruncing 2-1-2019 04:08 PM
laa abg ipar ke yg upload? ingat kan netizen mne yg pi kantoi kan adik ipar dia ni. selayaknya lah dikecam. tgk gak kt ig makcik puaka td. tak sgka. tgk berlakon nerd je. skli smpai ke indon ambik kau. nseb tak kena tsunami mase tu
Quote pavlovachoc 2-1-2019 04:19 PM
Syainie ni lawa tp seksi yg amat ...depan abg ipar pun seksi .. klu iols .. iolss segan nk seksi depan abg ipar .. mgkin sbb iols org luar bandar kot
Quote awoks 2-1-2019 04:23 PM
Begelinjang nampak aeril.mesti aeril pun geram nk bawa ke ranjang.dia kan suka kumpul collection rekod video
Quote damian_lee 2-1-2019 04:47 PM
Diorang still jadi scammer ke?
Quote damian_lee 2-1-2019 04:47 PM
atiqah_bea replied at 2-1-2019 07:16 AM
Ariel yang kantoi video lucah dengan luna maya, cut tari n so on pun masih ada yang minat lagi. Kala ...

Batang 2B jer ... koserr
Quote xhyd 2-1-2019 04:49 PM
excited sgt tu agknya
Quote sharlenetexas 2-1-2019 04:50 PM
Masih cucuk bintang dgn ramos ke?

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057739s Gzip On
To Top