Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kim Kardashian West Umum Bakal Timang Anak Keempat Melalui Ibu Tumpang

3-1-2019 11:55 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 20

Nampakmnya bintang realiti, Kim Kardashian dan suaminya penyanyi rap, Kanye West bakal menimang seorang lagi cahayamata pada tahun 2019. Memetik sumber CNN, anak mereka yang keempat bakal dilahirkan menggunakan kaedah ibu tumpang.

Kredit foto: E!News
Sebelum ini pasangan tersebut baharu sahaja menyambut kelahiran anak perempuan mereka Chicago West, Januari lepas juga melalui cara yang sama. Selain Chicago, mereka juga mempunyai dua orang anak lain, North, 5, dan Saint, 3. Majalah US Magazine adalah media yang pertama melaporkan berita ini. Walau bagaimanapun, pasangan tersebut belum mengeluarkan kenyataan secara rasmi.

 
Kredit foto: Holla USA
Mungkin kerana mahukan privasi kepada ibu tumpang mereka, pasangan itu juga pernah merahsiakan kehamilan ketiga mereka sehinggalah bayi itu lahir. Beliau sebaliknya memilih membuat pengumuman melalui siri realitii mereka Keeping Up With the Kardashians.

Kredit foto: Carian Google
Selama ini Kim begitu terbuka mengenai masalah kesihatan yang dihadapinya ketika mengandungkan North di mana beliau didapati mengidap pre-eclampsia, komplikasi daripada penyakit tekanan darah tinggi. Beliau juga dikatakan mengalami placenta accreta ketika kehamilan pertama dan keduanya di mana placenta melekat terlalu dalam dan kuat ke dinding uterine.

Kredit foto: Carian Google
Susulan itu, pasangan tersebut yang mahukan anak yang ramai mula memikirkan untuk melahirkan anak melalui kaedah ibu tumpang. ‘Saya gembira menggunakan kaedah ibu tumpang kerana saya ada masa untuk melayan karenah anak-anak yang lebih dewasa’ kata Kim lagi.

Tahniah diucapkan kepada pasangan ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
8
Terkejut
6
Sedih
12
Lawak
8
Bosan
3
Komen: 20
Komen

Previous : Disebabkan Seekor Monyet, Chris Brown Bakal Berdepan Hukuman Penjara 6 Bulan

Next       : Rambut Afro Miss Congo Disambar Bunga Api Ketika Dinobatkan Ratu Afrika

Komen Terbaru

Quote DaengKuAya 11-2-2019 07:50 PM
brapa lah KKW ni bagi ibu tumpang dia. kalau sejuta i pun nak

Lain-lain Komen

Quote chicozinn 3-1-2019 12:16 PM
tapi kesian kat ibu tumpang tu dia pulak mengalami memacam alahan dek sebab nak pregnantkan anak orang lain..

so end up apa nasib ibu tumpang ni ea bila da tua sok?adakah anak2 deyollss jumpa mak kandung deyyollss n akan jaga mak kandung deyoollss tu nanti?
Quote umbut 3-1-2019 12:26 PM
chicozinn replied at 3-1-2019 12:16 PM
tapi kesian kat ibu tumpang tu dia pulak mengalami memacam alahan dek sebab nak pregnantkan anak ora ...

Dapat duittttt
Quote Beribear 3-1-2019 12:54 PM
Mesti contract dia buat utk ibu tumpang tu teliti. Al maklumlah takut baby dah lahir nti lain pulak yg jd. Tp omputih ni kesah apa. Dpt duit joli la puas2.. Saint tu cantik la.. North pon lawa
Quote Sang_Pencinta 3-1-2019 12:57 PM
chicozinn replied at 3-1-2019 12:16 PM
tapi kesian kat ibu tumpang tu dia pulak mengalami memacam alahan dek sebab nak pregnantkan anak ora ...

Ibu tumpang dalam konteks dunia barat setakat sewa rahim sahaja, tiada pertalian

Kekadang ibu tumpang tak tahu pun dia kandung anak siapa, apa lagi yg legal dan ada sign kontrak tu, lepas lahir, zappp diambil tuan punya bayi . Sebab sperma dan ovum milik ibubapa.

Ibu tumpang dengarnya dapat bayaran lumayan
Quote kibodwatriuh 3-1-2019 01:06 PM
chicozinn replied at 3-1-2019 12:16 PM
tapi kesian kat ibu tumpang tu dia pulak mengalami memacam alahan dek sebab nak pregnantkan anak ora ...

money money moooooney money!
Quote mieymiey 3-1-2019 01:14 PM
Chi tu iols rasa bakalan ikut muka Kim K.
Quote Spicymami 3-1-2019 04:49 PM
chicozinn: tapi kesian kat ibu tumpang tu dia pulak mengalami memacam alahan dek sebab nak pregnantkan anak orang lain..so end up apa nasib ibu tumpang ni ea bil ...


Haha ingat nnt jd cam drama alip sukri ngn mak kepada anak angkat heols ke. Org melayu jah biasa wat drama sedih cmtu da jual anak tetiba gatal nk balek meratap nasib .

Mat saleh ni bukan dorg kesah just pinjamkan rahim 9bulan je duduk dlm jagaan personal dietician, private doctor segala n then dpt duit senang mewah seumur hidup. Nk anak sgt buat la anak lain.
Quote Orix 3-1-2019 07:14 PM
kanye west selamanya akan menjadi lelaki yg ada mental disorder di mata iols
Quote RamonaFlower 3-1-2019 08:33 PM
Sorry i tak berapa faham. Ovum milik ibu bapa? Means milik kim?
Quote hukalohmungneh 3-1-2019 09:43 PM
Spicymami replied at 3-1-2019 04:49 PM
Haha ingat nnt jd cam drama alip sukri ngn mak kepada anak angkat heols ke. Org melayu jah biasa ...

Tak jugak, ade je ummah omputih ni mcm org melayu. Contoh anak Christiano Ronaldo
Quote hukalohmungneh 3-1-2019 09:44 PM
RamonaFlower replied at 3-1-2019 08:33 PM
Sorry i tak berapa faham. Ovum milik ibu bapa? Means milik kim?

Ye. Ovum and sperm diorang punya. Rahim je tumpang.
Quote teen_angelJB 5-1-2019 09:00 PM
Pic atas sekali tu npk kg.com nye gmbr
Quote Sang_Pencinta 5-1-2019 09:19 PM
Edited by Sang_Pencinta at 5-1-2019 09:22 PM
RamonaFlower replied at 3-1-2019 08:33 PM
Sorry i tak berapa faham. Ovum milik ibu bapa? Means milik kim?

Yes uols

Ovum milik Kim, sperma milik Kanye, selepas janin disenyawakan dalam makmal diorang cari perempuan sihat untuk sewa rahim sahaja. Sana untung sewakan rahim uols, 9 bulan saja boleh kaya raya.

So anak tu still 100% DNA Kim dan Kanye.

Katanya Kim kurang sihat (masalah rahim?) atau tekanan darah mcm tu.

Ada juga kes yang beli ovum terutamanya pasangan gay seperti Ricky Martin tu, sperma sendiri + beli ovum + sewa rahim.
Quote RamonaFlower 5-1-2019 10:07 PM
Sang_Pencinta replied at 5-1-2019 01:19 PM
Yes uols

Ovum milik Kim, sperma milik Kanye, selepas janin disenyawakan dalam makmal diorang ca ...

Tu diaaa beli ovum terus. Camtu ye. Sorry i  tak tahu. Thanks bgtau
Quote annehuda 7-1-2019 09:36 AM
yg sis baca kimk amek ibu tumpang ni tanpa kebenaran kanye west
Quote dani-rox 9-1-2019 01:38 AM
chicozinn replied at 3-1-2019 12:16 PM
tapi kesian kat ibu tumpang tu dia pulak mengalami memacam alahan dek sebab nak pregnantkan anak ora ...

ibu2 womb-for-rent nih tak kesah sbb semua tu bisnes deal - childless parents dpt anak, dia dpt duit.
Quote sweetgirl 9-1-2019 02:59 PM
RamonaFlower replied at 3-1-2019 08:33 PM
Sorry i tak berapa faham. Ovum milik ibu bapa? Means milik kim?

btl tu ovum milik kim, sperm milik kanye akan di senyawakan di luar dulu dan di suntik ke dalam rahim ibu tumpang tu... so dna still akan keluar dna kim n kanye... still baby tu anak kandung dorg cuma mcm dorg mintak org tlg mengandungkan je anak dorg tu... tp dlm islam rasanya x boleh kan

Quote MiameliaKA 11-2-2019 08:29 AM
takpe lah KimK oii...hang pun banyak duit..tatau nak buat ape dah....nak beranak tak boleh..suruh orang lain beranak then bayar jehhh...
Quote niena90 11-2-2019 04:39 PM
Hopefully anak tu nnt secomel Chicago

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046526s Gzip On
To Top