Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Natasha Hudson Dah Buka Niqab

3-1-2019 12:27 PM|Oleh: Saiful| Komen: 169

Tak lama dahulu Natasha Hudson mengambil keputusan untuk berniqab. 

Ramai yang memuji-muji perubahan yang berlaku ke atas dirinya. Nampak makin ayu kata mereka.

Foto: Google
Walaupun namanya panas menjadi bualan hangat sebelum ini disebabkan kes curang, cerai dan sebagainya, Natasha nampaknya semakin bahagia selepas berkahwin kali keempat baru-baru ini.

Kalau jenguk ke Instagram, rupa-rupanya aktres ini sudah mengambil keputusan untuk membuka niqabnya.

Tapi dia ada alasannya yang tersendiri.

Foto: IG
Jelasnya dia hanya akan mengenakan niqab sekiranya memerlukan atau menjadi satu kewajipan.

"Because the niqab is just... not needed. Everyone who makes a big fuss out of ir should just...go through a journey of yourself and go figure. Will wear it when i find it compulsory." 

Apa pun, doakan yang baik-baik sahaja untuk Natasha.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
11
Terkejut
4
Sedih
6
Lawak
6
Bosan
4
Komen: 169
Komen

Previous : "Mak Ke Anak Yang Nak Kahwin Ni?"-Ibu Ruhainies Dikritik Peluk Mr.E

Next       : "Maruah Makin Murah, Baik Bogel Je,"-Netizen 'Speku' Puteri Aishah Pakai Bikini

Komen Terbaru

Quote TravellingBear 24-1-2019 02:41 PM
Bila pakai niqab aleh2 jadik centre of attraction pulak nye. Sbblain dari yg lain. Dahla mekap mata beria-ia mmg menggoda . tak perlu kot mekap mata kalau nak berniqab sgt

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 3-1-2019 12:32 PM
perlu ke justify..??
dulu pun berniqab sebab apa?
so?
Quote ima_fahmy 3-1-2019 12:39 PM
buka niqab tu xpala..habis yg dah selempang tudung nampak cikmak limapuluh sen apahal..heee
Quote noraidil_06 3-1-2019 12:40 PM
Good.
Muka lawa, x yah sorok
Quote samshik 3-1-2019 12:40 PM
ima_fahmy replied at 3-1-2019 12:39 PM
buka niqab tu xpala..habis yg dah selempang tudung nampak cikmak limapuluh sen apahal..heee

Nr nk ckp.. Sbb buleh somi dahhh gamoknyer..
Quote chocobozhere 3-1-2019 12:45 PM
Edited by chocobozhere at 3-1-2019 12:52 PM

Dulu pakai niqab sebab apa eh? Ada sapa sapa suruh ke?  Just sharing, I pernah tengok sorg niqabis ni kat rumah kawan, masa jamuan raya. Dalam rumah tu semua perempuan, but this gurl still insist tanak buka niqab dan makan minum ikut bawah kain tu (bukak tutup) i pun rasa macam...err, tak menyusahkan diri ke tu? Takde lelaki pun kan so kenapa tak buka je? Berdosa ke? And another story, ada sorg kwn mmg jenis pakai tudung labuh giler2, hand sock sume, but sampai satu tempoh dia tiba tiba berubah. Dia buang hand sock dia, stokin pun tak pakai, tudung selimpang saje without pin tudung...agaknya macam tasya ni rasa takde keperluan pakai niqab, dia rasa tak de keperluan kot nak pakai tudung labuh dah..haha.entahlah...
Quote kenarikelabu 3-1-2019 12:46 PM
Muka lawa ok la...takyah tutup2.
Quote duri_durians 3-1-2019 12:51 PM
macam irasa sajat pulak dalam gambar tu
Quote kiah_mai_pulak 3-1-2019 12:55 PM
ahhhh sama je kot pakai purdah ke tak, tetap lapar ko.te.. kosserrr
Quote chicozinn 3-1-2019 12:58 PM
niqab terbang skali ngan tudung labuh pun terbang gak??

kot ye nak istiqamah better kekalkan la tudung labuh ni x dok tayang tek cik awatnya cikki??
Quote fushimi 3-1-2019 01:07 PM
kiah_mai_pulak replied at 3-1-2019 12:55 PM
ahhhh sama je kot pakai purdah ke tak, tetap lapar ko.te.. kosserrr

yang penting dpt rasa banyak saiz sangat  k
Quote fahdramli 3-1-2019 01:11 PM
fushimi replied at 3-1-2019 01:07 PM
yang penting dpt rasa banyak saiz sangat  k

Aduhhh komen ni sgt win... Hahaha jodoh ringan, hehe
Quote debab76 3-1-2019 01:16 PM
ui tudung semakin singkat. tapela sis jd diri sendiri sajork
Quote alinone78 3-1-2019 02:16 PM
buka niqab saja. jangan buka aurat pula
Quote suzilah 3-1-2019 02:18 PM
alinone78 replied at 3-1-2019 02:16 PM
buka niqab saja. jangan buka aurat pula

setuju
Quote jin_lampu 3-1-2019 02:21 PM
aku bet dia kawin lagi nanti..dia ni giler sexs
Quote misspuaka 3-1-2019 02:23 PM
dia ni aku gelar muslimah sundellllll
Quote terpaku 3-1-2019 02:35 PM
Berubah tu mudah....istiqomah tu...susahhhhhhhhh sangatttttttt..pengalaman sendiri
Quote hotmak 3-1-2019 02:39 PM
ermm lain nya gaya niqab dgn gaya skrg, tudung pun tak lama lagi makin senteng makin senteng
Quote minguk 3-1-2019 02:47 PM
tayang muka je la , tayang dada buat apa

Lihat semua komen(169)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060964s Gzip On
To Top