Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Belanja Gambar Bogel Untuk Publisiti, Lindsay Lohan Dikecam

4-1-2019 12:07 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 6

Lindsay Lohan yang bakal membuat comeback tahun ini menerusi siri MTV, Lohan Beach Club kini terdesak untuk mencari publisiti bagi mengumumkan kemunculannya semula. 

Siri TV itu bakal memulakan siaran pada Januari ini dan Lindsay telah memuat naik sekeping gambar bogel di Instagramnya untuk tatapan peminat.


Kredit foto: Variety
Bagaimanapun tindakan bintang Mean Girl itu sebaliknya mengundang kecaman daripada 7.1 juta pengikutnya apabila mereka beramai-ramai mengecam gambar Lindsay tanpa seurat benang tersebut. 

Gambar itu menampilkan dia merangkak di atas sofa dalam keadaan tanpa seurat benang. 



Kredit foto: Instagram
Menurut sesetengah peminatnya, tindakan Lindsay yang baru berjinak-jinak dengan agama Islam sejak 2016 itu telah mencemarkan agama tersebut. Tahun lalu, Lindsay dilihat berjalan-jalan sekitar New York sambil memegang sebuah Quran. Beliau juga menghadiri pertunjukan fesyen dengan memakai hijab.



Kredit foto: Instagram
Walaupun tidak pernah mengumumkan memeluk Islam, Lindsay sering memulakan kapsyen di Instagramnya dengan lafaz 'Salam Aleikum' dan biografi Instagramnya ditulis dengan kalimat 'Peace be unto you', kata sapaan Muslim dalam bahasa Arab.

 
Seorang pengikut Instagram menegurnya dan berkata 'Kalau kamu Muslim, tak boleh bergambar bogel'. Manakala seorang lagi menambah 'Kamu kata dah baca Quran, tetapi Quran tidak menganjurkan cara ini'. 



Kredit foto: Carian Google
Bagaimanapun tidak kurang juga yang mempertahankan Lindsay dan berkata mereka tidak sabar untuk menantikan kemunculan semula Lindsay di kaca TV mahupun layar filem. 'Good luck Lindsay, kami menyokong kamu' kata mereka.

Persoalannya, mampukah Lindsay membuat kemunculan semula dengan hanya berbekalkan gambar bogel? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 6
Komen

Previous : Wow! The Rock Kejutkan Ibu Dengan Hadiah Sebuah Rumah

Next       : Kris, Kendall Jenner Dikecam Raih Publisiti Sebab Empayar Kardashian Hampir 'Jatuh'?

Komen Terbaru

Quote awexgaban7 6-1-2019 04:24 PM
Spicymami replied at 4-1-2019 01:45 PM
Zarina anjoulie versi omputeh, dr segi perangai

haha bangga anju kalau bc

Lain-lain Komen

Quote Victorioussss 4-1-2019 12:19 PM
Erm..xbaik la dia upload gmbr naked mcm ni kt socmed. I hope dia sedar dn delete gmbr ni cepat

*le me right click save image as
Quote PristineOne 4-1-2019 12:26 PM
Tu gambar lama lindsay....koleksi photoshoot ala Marilyn Monroe... Dia upload balik.
Quote Artemesiaa 4-1-2019 12:57 PM
Dia kan sukakan perhatian jadi tak heran kalau dia upload gambar tu semula
Quote umbut 4-1-2019 01:03 PM
Apa nak heran.. omputih
Quote Spicymami 4-1-2019 01:45 PM
Zarina anjoulie versi omputeh, dr segi perangai
Quote awexgaban7 6-1-2019 04:24 PM
Spicymami replied at 4-1-2019 01:45 PM
Zarina anjoulie versi omputeh, dr segi perangai

haha bangga anju kalau bc

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042992s Gzip On
To Top