Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Justin Bieber Terdesak Sampai 'Stalk' Selena Gomez Kerana Enggan Jawab Panggilan

7-1-2019 11:27 AM|oleh: Sang_Pencinta| Komen: 39

Tindakan Justin Bieber seolah-olah mengekori bekas kekasihnya, Selena Gomez mendapat perhatian media.

Sumber RadarOnline memberitahu, penyanyi lagu Sorry itu terdesak untuk menghubungi Selena, 26.


Kredit foto: RadarOnline

Seperti diketahui umum, Selena Gomez sedang menumpukan perhatian kepada kesihatan fizikal dan mentalnya selepas meninggalkan sebuah pusat rawatan kesihatan. Salah satu daripada nasihat yang diterimanya dalam program rawatan termasuklah menjauhkan diri daripada mantan teman lelakinya itu. 

"Selena sedang dalam proses pemulihan, dia cuba yang terbaik dan kami sangat bangga dengan usahany," kata seorang temannya.

Selama beberapa minggu ini, Selena dilihat melakukan aktiviti hiking di Runyon Canyon, Los Angeles bersama beberapa teman dan jurulatihnya. 


Kredit foto: HawtCelebs

Bagaimanapun, ramai paparazi melihat Justin Bieber juga melakukan aktiviti hiking di tempat sama. Sumber memberitahu bahawa penyanyi itu yang baru berkahwin dengan model Hailey Baldwin sedang cuba untuk 'bertembung' dengan Selena selepas beberapa usaha untuk menghubunginya melalui telefon tidak berhasil.


Kredit foto: T Maidana

"Justin sudah beberapa kali menghubungi Selena termasuk meminta bantuan kawan-kawan dan keluarganya, tetapi Selena tidak mahu melayan.

"Dia sudah pun membuat keputusan untuk berkahwin dengan Hailey, manakala Selena juga kini mahu move on," kata sumber itu kepada RadarOnline.


Kredit foto: Zig.com

Tak move on lagi ke Justin Bieber? Apa agaknya tindakan Hailey apabila mengetahui perkara ini? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 39
Komen

Previous : Wah! Bintang-Bintang Korea Yang Bakal Tamat Khidmat Tentera Tahun Ini

Next       : Kris, Kendall Jenner Dikecam Raih Publisiti Sebab Empayar Kardashian Hampir 'Jatuh'?

Komen Terbaru

Quote borrow 18-1-2019 07:14 PM
RamonaFlower replied at 7-1-2019 09:27 PM
Ni selena and the geng ke yg create cerita ni? Tempat hiking ni justin dah pergi berzaman. And of co ...

Tula katanya ramai retis ske hiking kat situ , termasuk JB.

Lagipun cam bodow je ,sesaja nak bertembung ngan Selena , kat tempat awam. Tak takut Haylie baling kuali kew

Lain-lain Komen

Quote Bilissey 7-1-2019 11:31 AM
Selena nampak cantik sekarang {:smile
Quote gossip.girls 7-1-2019 11:52 AM
I actually suka Selena and Justin compared to Hailey.
Quote chauky314 7-1-2019 11:56 AM
alahai justin... sudah2 la tu
Quote BabyOnEarth 7-1-2019 12:07 PM
knp bibir nk mengacau lg selena tu.
sapa yg x move on lg ni
Quote Sang_Pencinta 7-1-2019 12:10 PM
#jelena forever
Quote sambalhijau 7-1-2019 12:14 PM
Comel nye selena{:childlike tapi relationship diorang tu macam toxic pulak
Quote gummiebear 7-1-2019 12:21 PM
Dah ada bini pun sebok lagi nak kacau sheols dah kenapa? Leave her alone
Quote Sang_Pencinta 7-1-2019 12:22 PM
First love dia kot, susah nak lupakan
Quote mygreentea 7-1-2019 12:26 PM
bdk psycho ...serammm
Quote armin 7-1-2019 01:15 PM
Tinggalkan la hailey tu kalau tak blh move on. Iols lg suka korg couple. Kahwin dgn hailey bapak pengotor ada kutu sama2 pun boleh bangga. Euww
Quote anony-mous 7-1-2019 01:17 PM
Oh please la bieber, left ger alone!! Susah nk lupa 1st love so jgn la digganggu lg org tu. selena kecewa betul masa tu
Quote alesandra 7-1-2019 01:18 PM
hey noks ko tu katanya dulu takde prenup.....nak kena tinggal spenda je kah?
Quote sheqim 7-1-2019 01:23 PM
Mcm miley-liam relationships kan? Miley bile dah balik ke liam terus normal balik.. hahaha kalu dok asyiklah nak tunjuk tetek 2 posen dia merata...
Quote kakaro940 7-1-2019 02:18 PM
comelnya selena
Quote Beribear 7-1-2019 02:58 PM
Iolsss pon suka justin dgn selena. But for me kalau jantan dah pilih selain diri kita, dude just live ur life. Jgn berangan nak balik kat aku, huh

Selena can get someone more better than justin
Quote i3aizura 7-1-2019 03:43 PM
just move on with ur wife, JB
Quote dauswq 7-1-2019 03:55 PM
masuk lah agama mormon , leh buat selena minik no.2
Quote Sang_Pencinta 7-1-2019 04:09 PM
Dia kawin Hailey tidak ada prenup (perjanjian kahwin) means kalau cerai Hailey akan dapat sebahagian besar harta dia
Quote Gumball 7-1-2019 04:16 PM
just leave her alone la, JB
kau dah kawin kot

kesian tau kat Selena

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042554s Gzip On
To Top