Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Pakai Tudung, Tapi Tak Sangka Mira Filzah Mencarut"

7-1-2019 12:34 PM|Oleh: Saiful| Komen: 71


Baru-baru ini gambar yang dimuat naik di Instagram Mira Filzah berjaya menarik perhatian bila seorang pengguna Instagram yang menggunakan nama @syafigmmn meninggalkan komen.

Disebabkan tag location di gambar tersebut adalah Birch, netizen tersebut menyangka yang Mira mencarut!


Rasa nak marah, tapi nak gelak pun ada juga tak begitu?

Kredit foto: I

Susulan itu ramai yang menghentam netizen tersebut.

Kata mereka dia telah salah sangka dan menyarankan agar netizen itu membeli kamus dan belajar Bahasa Inggeris.

Sebenarnya Birch adalah sebuah kafe yang terletak di Kuala Lumpur.

Kredit foto: IG Mira Filzah
Tabahlah Mira Filzah, tak fasal sahaja kena tuduh mencarut. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
1
Komen: 71
Komen

Previous : "Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

Next       : "Baru Tunang Dah Main Dukung-Dukung,"-Fasha Sandha Diberi Amaran, Jaga Batas Pergaulan

Komen Terbaru

Quote None68 8-2-2019 01:33 PM
Laaa x reti eja ke bitch? {:laugh

Lain-lain Komen

Quote tintin22 7-1-2019 12:36 PM
Terpaku mak baca
Quote imanda 7-1-2019 12:38 PM
netizen tu awat bodoh sgt.. nak hencap men hembus je pon apadaa
Quote friedfishsoup 7-1-2019 12:38 PM
Rasanya lelaki tu hanya cari perhatian. And Mira gi reply dia. Kira dia dapat perhatian Mira la.
Quote bambimbom 7-1-2019 12:39 PM
kalau mencarut pun aku takde masalah... paling teruk pun dia akan cakap bodoh je kot...
Quote lunalara 7-1-2019 12:40 PM
nakkan perhatian..gitew ler
Quote matchstick 7-1-2019 01:01 PM
Boleh saing dgn faz kimK
Quote (ツ) 7-1-2019 01:03 PM
mamat ni ingat bitch ke apa?
Quote RatuDunia94 7-1-2019 01:12 PM
Dah 2019.. masih lg "sepucuk komen" random people di IG retis mampu membuahkan artikel khas di forum cari..
Quote buapakperut 7-1-2019 01:19 PM
bangangnya netizen
Quote grouper 7-1-2019 01:22 PM
Not my level komen2 kat ig,fb n twitter
Quote EvieWanKenobi 7-1-2019 01:23 PM
tak terkomen membacanya..
Quote sinalegna 7-1-2019 01:24 PM
Nampak nau budak sapik ni kuat mencarot.. bodoh2 je kena hencap
Quote ItisDD 7-1-2019 01:29 PM
Nak glam jer budak ni
Quote ladyone 7-1-2019 01:32 PM
jenuh baca caption ig tang mana mencarut..baca komen bru paham...

akak bg 5 haaaaaaa
Quote meow_tompok 7-1-2019 01:38 PM
baru tahu ada cafe nama Birch kat KL ni
aku tau JWW Birch je
Quote mas79 7-1-2019 01:43 PM
Ni kes tengok skali lalu, terus komen..
Quote mieymiey 7-1-2019 01:46 PM
Benda cenggini pun boleh jadi gosip?
Quote BoLapciOus 7-1-2019 01:48 PM
Bengong punya budakkk
Quote hijau88 7-1-2019 02:08 PM
Yg paling bang... ang yg buka thread ni la. Benda mcm ni pown leh jadi thread gosip. Hauk sgt la.

Lihat semua komen(71)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062804s Gzip On
To Top