Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Baru Tunang Dah Main Dukung-Dukung,"-Fasha Sandha Diberi Amaran, Jaga Batas Pergaulan

7-1-2019 02:31 PM|Oleh: Saiful| Komen: 261

Fasha Sandha diberi ingatan dan amaran agar menjaga batas pergaulan dengan tunangnya, Aidil Aziz.

Gambar yang dimuat naik di Instagram baru-baru ini telah mengundang pelbagai reaksi dari netiZen kerana dianggap keterlaluan.

Kredit foto: IG
Dalam foto tersebut, Aidil dilihat mendukung Fasha.


Kapsyennya, "Hah, dah ringan ke sebab masa jogging tiba-tiba Pak Ngah boleh angkat ibu?

"Apakah rahsia ibu makin ringan daripada dulu? Coming soon."




Komen yang ditinggalkan oleh netizen boleh tahan pedas juga.

"Baru tunang ya, belum halal sepenuhnya. Please jaga tingkah laku. Dah nampak over sangat macam laki bini bergambar.

Bagaimanapun Fasha nampaknya tidak berdiam diri dan bertindak membalasnya.


Ada benarnya apa yang dikatakan netizen. Harap Fasha boleh memandangnya secara positif dan berubah untuk menjadi lebih baik lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 261
Komen

Previous : "Pakai Tudung, Tapi Tak Sangka Mira Filzah Mencarut"

Next       : Isu Rumah Tangga Jadi Bahan Lawak, Tauke Jambu Nak Saman 'Sultan Melaka'

Komen Terbaru

Quote Incanto 13-1-2019 10:38 PM
anishmn replied at 11-1-2019 09:14 AM
seyesllyy?? jejai ngorat kaka faz?? omeeegeeeee.....i is kenot brainn...ahahahah

Tak seriyess lah

Adalah netizen buat cerita....tu yg aku rasa kelakar

Lain-lain Komen

Quote Nham22 7-1-2019 02:36 PM
Die jadi Duta bizzybody ka..??????????? Confirm ke die makan..sebab time.tu product ni tak keluar lg....senang betol nak buat duit...tipu org... samelah mcm tokey die..claimed kurus sbb makan bizzybody..padahal time tu belum kuar lg product die... pastu BINI pon sama...PENIPU... baby kecik lagi.... tp dah consume product ni boleh jd kurus...tak bahaya ke pd baby sebab ko kate fully bf...pastu ingredient pon xdetails
Quote Beribear 7-1-2019 02:52 PM
Apalah jawapan yg fasha bg ni.. Dia tengah period ke balas sampai mcm tu
Quote Rapz 7-1-2019 02:55 PM
Adoi!statement fasha tu...hmmmm
Quote mahalnya 7-1-2019 02:55 PM
sblm tunang hr tu kn ada video peluk cium bagai..stakat angkat2 apedehal


Quote chekacheku 7-1-2019 02:55 PM
Alah fasha ni..sblm bertunang pun peluk cium di epot..stakat angkat peluk cium..biasalah..dah 50% halal 50% harom..
Quote salmon-suki 7-1-2019 03:02 PM
Y paling lawak tu reply fasahasenduk kt last komen..sbb dia selebriti n edil ni org sederhana?bkn ke c edil ni pelakon jgk?mcm bangga lak c fasahsenduk ni ngn title selebriti tu..

and then reply dia kt komen y lain pn lawak,hny Allah y berhak tentukn halal dan haram?wadehek?bnda tu dah ada kt dlm Al-Qur'an pn..apa y obviously haram n apa y obviously halal..n she claimed that she knew bout it but still......nk kata stupid,mmg laa stupid..bingai lah kot..
Quote lazim 7-1-2019 03:11 PM
nk namapk sweet buh la ank sebagai props. garit sungguh la. mat pet je pon tngnya
Quote Nana_Man 7-1-2019 03:23 PM
nanti bile anak pompuan dah besar buat mcm tu ngan bf, jgn lak melenting ya kak..
Quote gummiebear 7-1-2019 03:23 PM
Kalau dah tahu dan belajar hukum chuols takkan buat camni la FS. Defensive much
Quote lifeline 7-1-2019 03:27 PM
Nham22 replied at 7-1-2019 02:36 PM
Die jadi Duta bizzybody ka..??????????? Confirm ke die makan..sebab time.tu product ni tak keluar lg ...

sapa tokey dia?

Quote ekal87 7-1-2019 03:31 PM
Fasha need attention.. but dia bukan budak2 she knows what shes doing.. let her be je lah.. Fasha Sandha kot
Quote samshik 7-1-2019 03:31 PM
Mek still impress caner die leh move on ngan jejai.. Igt sampai sorrgaaaa dah haa...
Quote akik 7-1-2019 03:35 PM
dah kurus betul ya fasha ni dulu badan bagak gemok sungguh
Quote fahdramli 7-1-2019 03:35 PM
Kalau tak buat mcm tu, tak fasha sandha lah.. Hahaha
Quote cikanggun 7-1-2019 03:38 PM
Itu yang ditayang2... yang tak ditayang??? Ooooppssss {:smile
Quote cikanggun 7-1-2019 03:40 PM
mahalnya replied at 7-1-2019 02:55 PM
sblm tunang hr tu kn ada video peluk cium bagai..stakat angkat2 apedehal

Hukum halal & haram Allah yang tentukan.. uols mana tau? Kehkehkeh
Quote sonatalady 7-1-2019 03:44 PM
Eh tp.memang betullah...bahagia sungguh FS sejak tunang ni.
Gambar ngan tunang kdg2 over..mcm dah kawen.
Cool sikit lah...nak mesra angkat ke tungang terbalik ke...nikah cepat2..
Quote de_ikea 7-1-2019 03:50 PM
Jadi angkat cam tu halal ke cemana tu?

Ttiba gegel jd keliru tgok jawapan fasha. Aduhai.
Yg anak gadis comel tu dok menengok aje.
Moga lurus jalannya ya.
Quote tupperwarepink 7-1-2019 03:52 PM
Memang sesuai gelaran retis bila jawab komen macam tu.
Kalau "bijak" x payah kot reply komen. Patut sebelum tu tutup bahagian komen, sebab jari netizen x bole nak tahan kan

Lihat semua komen(261)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064115s Gzip On
To Top