Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"New Boyz Is Back!" - Tomok Umum Akan Kembali Semula Bersama Kumpulannya!

9-1-2019 11:09 AM| Komen: 82

 

Sejarah mungkin berulang,


Walau engkau kumaafkan, oh kekasih,


Tapi mungkin hanya sementara,


Keinsafan di hatimu.



Siapa yang lahir tahun 90-an pastinya tahu lagu ini, Sejarah Mungkin Berulang. Lagu inilah peneman tatkala sedang bergaduh dengan pasangan atau mereka yang sedang putus cinta. 


Lagu yang dikeluarkan pada 1999 ini merupakan salah satu lagu yang paling digemari para peminat.


Sumber Gambar: iTunes Apple


New Boyz yang pernah dibarisi Tomok, Syuk, Jay, Lan dan Along ini menjadi kegilaan ramai dahulu. Setelah hampir 20 tahun dalam industri, Tomok menyatakan dalam akaun rasmi instagram-nya (@tomokofficial) bahawa New Boyz akan buat comeback! Ya, comeback!


Sumber Gambar: Instagram Tomok


"Kami plan nak buat showcase atau konsert, berikan lokasi sesuai". Tomok juga ada menyatakan bahawa New Boyz mahu membuat konsert di sempena ulang tahun 20 tahun mereka dalam industri. 


Apalagi? Nantikan pengumuman rasmi tarikh dan lokasi konsert itu,jangan terlepas pula!


Sumber Gambar: Instagram Tomok


Bukan senang kumpulan yang sudah lama tidak beraksi sekali untuk buat comeback, jadi jangan lepaskan peluang anda. Pastinya lagu-lagu lama yang menjadi peneman dikala putus cinta akan dinyanyikan semula. Excited bukan?!

 

Share artikel ni biar ramai yang tahu New Boyz dah buat comeback okay! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 82
Komen

Previous : "Atuk Nenek Memang Sayang Lebih Pada Cucu" - Sebak Lihat Bapa Mentua Nourul Depp Kejar Tren

Next       : Buat Laporan Polis Kucing Hilang, Rita Rudaini Nak Heret Pesalah Ke Muka Pengadilan

Komen Terbaru

Quote ihtisyam1 13-1-2019 12:57 PM
Tak pernah minat newboyz.... minat exist je


Soalan: Still nak guna nama newboyz ke nanti?...

Lain-lain Komen

Quote Victorioussss 9-1-2019 11:13 AM
Dlu syuk kemain jadi kegilaan awek2 classmate i. Hensemnyaa cutenyaaa
Skg hambik..biasa2 jah


Never judge a guy befor he hit purberty
Quote putehkundor 9-1-2019 11:17 AM
Victorioussss replied at 9-1-2019 11:13 AM
Dlu syuk kemain jadi kegilaan awek2 classmate i. Hensemnyaa cutenyaaa
Skg hambik..biasa2 jah


syuk yg paling mak teh tak suka...dan along. mak teh suka lan sbb muka macam kawan akak kat universiti pertanian dulu
Quote ninja boy 9-1-2019 11:36 AM
Wah wah   
Quote Minami2013 9-1-2019 11:43 AM
I kenal tomok je...
Quote gerbera.memopad 9-1-2019 11:46 AM
putehkundor replied at 9-1-2019 11:17 AM
syuk yg paling mak teh tak suka...dan along. mak teh suka lan sbb muka macam kawan akak kat univer ...

Sama la pulak. Iols pun suka Lan. Hitam2 manis gitu
Quote Sasakim 9-1-2019 11:53 AM
dulu kawan sekolah minat syuk tapi kakak ni tengok dia xdelah hensom pun.lan elok lagi.hitam hitam manis{:love
Quote bukan_ustazah 9-1-2019 12:03 PM
Dalam gambar atas syuk yang mana? dah tak nampak rupanya .. dulu heols second ahli yang banyak peminat
Quote belacan_gurl 9-1-2019 12:18 PM
bukan_ustazah replied at 9-1-2019 12:03 PM
Dalam gambar atas syuk yang mana? dah tak nampak rupanya .. dulu heols second ahli yang banyak pemin ...

Kalo dlm pic album lagu tu dia paling kiri tapi pic Instagram kat atas dia xde...dia dah x join pun newboys...tomok x mention pun nama dia
Quote huehue 9-1-2019 12:37 PM
Zaman zaman ni meolls tak ambil port sangat lagu lagu terkini. I tahu lagu sejarah ni dgn norkia tu je. New boyz pun iolls kenal tomok je sebab time tu ramai orang kutuk heolls sengau
Quote non.sari 9-1-2019 01:07 PM
Victorioussss replied at 9-1-2019 11:13 AM
Dlu syuk kemain jadi kegilaan awek2 classmate i. Hensemnyaa cutenyaaa
Skg hambik..biasa2 jah

syuk yang mana satu?aku rasa dalam gambar tu macam tak ada syuk je..

nak tengok jugak syuk sekarang rupa dia macam mane.
mampu berdenting lagi ke mutiara khorsani aku ni.

Quote wordlife 9-1-2019 01:10 PM
comeback utk showcase & tour je khuens
Quote shahirakay 9-1-2019 01:33 PM
non.sari replied at 9-1-2019 01:07 PM
syuk yang mana satu?aku rasa dalam gambar tu macam tak ada syuk je..

nak tengok jugak syuk seka ...

aku rasa syuk yang paling kurus cikeding sebelah kiri tu.
Quote Orix 9-1-2019 01:40 PM
Tetiba teringat dlu2 pernah layan vcd cite new boyz dgan fiza halim tu apa tah tajuk... norkia ? Lolita? Pulau misteri ke hapa tah ......
Quote twinbeeboo 9-1-2019 01:58 PM
New Menz dah ni. Boyz tu dah jadi kenangan ... Sabar tomok..sabar
Quote inspektoremos21 9-1-2019 02:04 PM
Yg dulu pernah kena tangkap pasal dadah tu yg mana? Ke iols silap group?
Quote azradila 9-1-2019 02:05 PM
iolss dlu setiap majalah ada gmbr depa nie mesti beli.. beli sebab gmbr jew pon.. hahahaa.. tapi tak dinafikan diaorg nie dlu mcm BSB,,, sentiasa menjadi kegilaan remaja
Quote azimodin 9-1-2019 02:14 PM
Bestnya~~~~ teringat dulu kaka meouls suka menganjing sebab i tampal gambar tomok yang digunting dari majalah Hi dengan UTRV kat dinding. Dia cakap suara tomok macam cencorot tersepit pintu. keji tau. selain dari "sejarah mungkin berulang",i suka gak

"kemana arah hendak ku tuju~~" - Meraung (lirik by mama juwie)
"lukamu luka ku jua"
"berapa kali aku bilang jangan kau cuba menongkah arus" - ni lawak, nyanyi belakang van je

Quote Eva_yy_Ellin 9-1-2019 02:44 PM
Kalau ikutkan gambar instagram tu, Syuk tak ada. Dan Tomok pun tak mention Syuk.
Dalam gambar dari kiri, Along, Zack, Tomok, Jay dan Lan.
Ni ahli start album ke-3, selepas Syuk keluar. Agaknya Syuk memang tak nak terlibat langsung dengan industri kot. Dulu dia keluar awal sebab nak kahwin, tapi rasanya tak jadi dengan tunang dia anak orka tu.
Dan yup, Zack yang ada kes dadah dulu. Rasanya macam kena penjara juga
Quote xhyd 9-1-2019 02:46 PM
berpanas hujan berembunnnn, tak pernah kuhiraukannnnn....oops...welcome back new boyz.   

Lihat semua komen(82)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049066s Gzip On
To Top