Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Elfira Loy Muat Naik Gambar Dengan Bekas Kekasih Sufian Suhaimi. Apa Motif?

9-1-2019 10:34 AM|Oleh: Saiful| Komen: 62

Peminat masih move on lagi dengan perkahwinan aktres cantik, Elfira Loy.

Gambar-gambar majlis perkahwinannya bersama Faris memang menjadi perhatian tapi macam biasa pasti ada yang memuji dan mengeji.



Paling banyak menjadi bualan bila Elfira bertindak memuat naik gambar bekas kekasih kepada bekas tunangnya yang dikenali sebagai Izyan.

Tak tahulah apa motif di sebaliknya tapi apa yang pasti Elfira mengucapkan terima kasih dan penghargaan kepada wanita tersebut.



"I should also thank this lady besides me for everything she does for me and mama , who knows kita kenal cara lain tapi hikmah perkenalan itu kearah lain. Thank you for coming to my wedding. May Allah repay your kindness dan semoga dipercepatkan jodoh."

Izyan juga membalasnya dengan menulis, 

Di ruangan komen, kemesraan dua wanita ini mendapat pelbagai reaksi.

"Wow, persatuan bekas-bekas Sufian bersatu."
"Awak sangat positif dan baik Elfira. Teruskan memberi inspirasi kepada orang lain."
Tapi ada juga yang mengecam dengan menulis, "Puas hati kau Izyan? Tercapai juga niat kau putuskan Elfira dengan Sufian."

Kredit foto: IG
Apa pun, didoakan yang baik-baik sahaja buat semuanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 62
Komen

Previous : Saya Tak Pernah Paksa Isteri Bertudung-Mark Adam

Next       : Dikecam Hina Bendera Malaysia, Santesh Tampil Mohon Maaf

Komen Terbaru

Quote msdummy.2018 25-2-2019 03:40 PM
shania88 replied at 4-2-2019 11:12 AM
kesimpulan nnnyaaaa

jgn la hengkaauuu oranggg semua dok blame dan kuttookk elpirah sorang jahhh

I feel u bebeh

Lain-lain Komen

Quote de_ikea 9-1-2019 10:38 AM
Jahatnya siapa yg tulis izyan mcm faiz roslan kt page sebelah td

Btw udah udah la el.
Quote putehkundor 9-1-2019 10:40 AM
bukan dulu el ni caras pian dari faiz ni ke?
Quote Sasakim 9-1-2019 10:42 AM
sudah sudahlah EL oii.ko pun dah ade somi {:nose
Quote MatDeghem 9-1-2019 10:57 AM
Pada mula nya si elpira letak gambor lama si izyan dgn pian... Itu yg muka Dia macam faiz... Sekarang Dia dah delete gambar ini.

Motip... Tag team : mantan Pian.

Quote danieladam 9-1-2019 11:02 AM
Menyampah la tgk elbirah ni.merentan je kejenya.supian x usik ko pon.ke elbirah ni yg tak bole move on lps putus tunang dlu? Dah la kawen nak menunjuk je. Laki ko pon sikit masa lagi mesti meluat tgk peel ko dan family yg over tu.
Quote greantea 9-1-2019 11:30 AM
lapar perhatian x abis la elf
Quote (ツ) 9-1-2019 11:31 AM

minah ni org cakap inggeris,ko pun nak cakap inggeris,tp beside dan besides pun tak reti beza...cakap melayu aje lah elpirot oii...lagi org respect daripada nak speaking tapi sekerat2...tp bila org berbual guna inggeris 100% baru ko terhegeh2 nak cakap melayu ehh??


Quote (ツ) 9-1-2019 11:32 AM
screenshot elfira speaking london tak jadi:

https://himpunanceritalawak.com/ ... to-dimuat-naik.html
Quote buapakperut 9-1-2019 01:48 PM
dah kawin pun nak meratib pasal jodoh lagi. dahla muka dua2 macam minah kilang
Quote xhyd 9-1-2019 01:49 PM
bosan la.next lah.
Quote paz 9-1-2019 02:06 PM
Wrong move El, selalu Paz heran napa orang nyampah dengan dia ni.

But yang ini memang terang lah. Masih tak mature rupanya.
Quote makton 9-1-2019 02:29 PM
menyampah la minah ni. tak boleh duduk diam2 ke?!!
Quote xmynnx 9-1-2019 03:01 PM
haah ex pian #1 ni ada iras faiz roslan.
now i cant unsee this.
Quote Minami2013 9-1-2019 03:29 PM
To justify ke... move on please!
Quote Y-Nots! 9-1-2019 03:31 PM
danieladam replied at 9-1-2019 11:02 AM
Menyampah la tgk elbirah ni.merentan je kejenya.supian x usik ko pon.ke elbirah ni yg tak bole move  ...

setuju sangat. sket pun tak classy. asek lah merempan tak sudah2
Quote NazRysha 9-1-2019 03:46 PM
aktres cantik ?
nak muntahhhh aku dnegar
muka mcm tapak kaki
Quote mimi77 9-1-2019 03:49 PM
nk tunjuk apa dkt pian?sudah2 la...dh dpt yg sekufu kan?ka dok terasa sbb org bash hang ttg isu pts tunang?next
Quote babyshun 9-1-2019 03:55 PM
story pasal ap yg izyan buat pada el & mama tu lagi best utk tau...tp smpai sekarang masih x tau
Quote serawadurian 9-1-2019 03:58 PM
apa la motifnya nya dia buat cenggitu ye.
apa yg el nak buktikan...

nyampah pulak kita tgk kan..

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063680s Gzip On
To Top