Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Beri Reward Cik B Rajin Ke Sekolah, Vida Beri Buku Nota Louis Vuitton

11-1-2019 10:33 AM|Oleh: Azza| Komen: 93





Tiada apa yang mustahil buat Dato' Seri Vida. Apa sahaja yang diimpikan (dari segi material) hampir pasti menjadi kenyataan kerana duit bukan masalah buat dirinya. Meminati barangan berjenama Louis Vuitton (LV) menjadikannya sebagai pengumpul jenama mewah tersebut.

Tidak hanya itu, tahun 2019 mencatat kejayaan peribadi apabila anaknya, Cik B rajin ke sekolah. Jadi, untuk menghargai kerajinan Cik B, Vida membuat kejutan dengan menghadiahkan 'cover' buku nota dari jenama LV. Wah! Dah lah sebelum ini Cik B pernah dapat hadiah kereta mewah dan kucing, sekarang buku nota yang kulit bukunya ditinta daripada kulit jenama mewah tersohor ya. Rakaman dilakukan ketika Vida membuat pilihan kulit buku LV di butik Louis Vuitton, Pavilion.



"Saya buat surprise untuk Cik B. Gigih walau hujan. Hari ni ada masa skit, saya pergi. Tapi Cik B tak kejut sangat sebab dia dah tertengok IG saya."

Vida juga merakamkan beberapa video untuk menunjukkan cara dia membuat kejutan tersebut. Jelas di wajah Cik B yang tidak terkejut dengan kedatangan ibunya namun tetap gembira kerana Vida menghadiahkan buku nota yang 'cover'nya dibuat dari jenama LV.




Kredit foto: IG
Menurut Vida, Cik B sebenarnya lebih sukakan kehidupan yang lebih 'low profile' berbanding dirinya yang lebih gempak. Namun apa yang dilakukan adalah untuk memberi semangatnya supaya lebih rajin ke sekolah. Biarpun tidak menyatakan harga kulit buku tersebut, namun ramai yang percaya ia berharga RM3,000 ke atas.

Pelbagai pendapat netizen di ruangan komen, ada yang kagum dengan cara Vida menghargai anak-anaknya tetapi ada juga yang mengira-ngira berapakah kos kulit buku nota tersebut. Malahan rakan artis seperti Harith Iskandar turut memuji Vida dengan kebaikan yang ditunjukannya.






Kulit buku Louis Vuitton yang dijual dengan harga RM1273.30 menerusi laman sesawang etsy.com
dan dipos dari Kanada (sekadar perbandingan) - Carian Internet

Setiap orang mempunyai pendapat masing-masing dan ini adalah cara Vida menghargai insan kesayangannya memandangkan rezeki yang dia ada. Jadi, Cik B jaga baik-baik ya buku berkulit LV itu ya. - CARI 









Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 93
Komen

Previous : Nad Zainal Perli Pelakon Diva Yang Mana?

Next       : Video Muzik Terbaharu Fazura Paling Mahal Katanya, Mahu Tembus Pasaran Antarabangsa

Komen Terbaru

Quote PEPPERMAN 14-1-2019 01:49 PM
CikB ni kena kuruskan badan, nampak ala Chanel Iman. Time tu baru elok pakai sexy

Lain-lain Komen

Quote fushimi 11-1-2019 10:43 AM
huntunglah cik B

Quote slyfynx 11-1-2019 10:51 AM
Lantak die la nk buat ape pun.
Bukan artis sgt pun.
Buat x reti je.
Lagi di layan org2 cmni, lg byk publisiti free die dpt
Quote newyork 11-1-2019 10:56 AM
Mak dia yg hoverr
Quote (ツ) 11-1-2019 11:05 AM
jual ku putih, tp anak hitam bontot kuali...pelik...nampak bebnor ku putih tu pembohong...
Quote tembikai_limau 11-1-2019 11:05 AM
buku nota LV palsu ke.
Quote fushimi 11-1-2019 11:07 AM
(ツ) replied at 11-1-2019 11:05 AM
jual ku putih, tp anak hitam bontot kuali...pelik...nampak bebnor ku putih tu pembohong...

walau sheols hitam cam kuali tapi sheols dapat apa yang uols tak pernah dapat pun





Quote ALDRIN 11-1-2019 11:08 AM
Bila laa nk berhenti meRIAK.......
Quote (ツ) 11-1-2019 11:10 AM
fushimi replied at 11-1-2019 03:07 AM
walau sheols hitam cam kuali tapi sheols dapat apa yang uols tak pernah dapat pun

mana ko tau aku tak pernah dapat aku yg aku nak? aku bukan mcm ko makan gaji...aku ada bisniz sendiri and mampu tunaikan impian aku...isk main serkap jarang aje ko ni...aku bukan nak riak mcm si vida tu, cuma nak perjelaskan perkara sebenar aje...
Quote putribonda 11-1-2019 11:10 AM
bior ler dia mampu.
yang netizen pun benda ni pun nak kecoh.
lantak la duit dia. sekupang pun tak mintak duit kita.
semua org nak yg terbaik utk anak cuma ikut kemampuan masing2.
Quote dinopower2 11-1-2019 11:11 AM
gitu pun nak tunjuk
Quote msrosse 11-1-2019 11:22 AM
sy ske cik b .. budak yg baik ... x ske nak menunjuk2 & meriak mcm anak2 org kaya yg lain ... dia jd diri dia sendiri remaja normal yg lain ... kontra sgt dgn dsv ... dsv patut blajar drp cik b ...
Quote Supersirap 11-1-2019 11:24 AM
Hahahah!! “Cik B tak terkejut sgt Sebab tgk IG Saya”

Kalau dah semua benda ko nak di-IG-kan ♀, smp bila2 pun buat surprise tak jadi
Quote batrishia 11-1-2019 11:25 AM
Masalhnye.. ada ke org kesah ..
Quote Supersirap 11-1-2019 11:25 AM
(ツ) replied at 11-1-2019 03:05 AM
jual ku putih, tp anak hitam bontot kuali...pelik...nampak bebnor ku putih tu pembohong...

Sebab dia Sayang anak dia la dia tak bagi anak dia pakai product chemical dia tu
Quote Supersirap 11-1-2019 11:25 AM
ALDRIN replied at 11-1-2019 03:08 AM
Bila laa nk berhenti meRIAK.......

Sampai Abang Jamil mampos
Quote (ツ) 11-1-2019 11:27 AM
Supersirap replied at 11-1-2019 03:25 AM
Sebab dia Sayang anak dia la dia tak bagi anak dia pakai product chemical dia tu

bijak kan dia...tu pasal kaya sbb bijak menipu...
Quote mirwaisahmadzai 11-1-2019 11:32 AM
dia memang la hitam....tapi hati dia tak hitam.
semoga dia belajar rajin2 esok lusa jadi cikgu, polis, bomba, askar
Quote maharani_gebu 11-1-2019 12:38 PM
rajin ke sekolah? hello... bukan wajib ke g sekolah bila dah layak dr segi umur?
ke selama ni Cik B suka ponteng sekolah?

Baru minggu ke dua kot sekolah...bagi hadiah hujung tahun as kedatangan penuh sepanjang tahun barulah betul kot..

bukan jeles yer... tanye jer...
Quote huJanBaTu 11-1-2019 12:51 PM
Cik b sekolah tenby.. silibus lain dgn SK/SMK. Waktu cuti sekolah pun tak sama.

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047859s Gzip On
To Top