Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Mengidam Tahap Melampau, Keluarga Risau Berat Jessica Simpson Naik Mendadak

11-1-2019 12:15 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 33

Ketika mengandungkan anak kedua, Jessica Simpson, 38, membuat kenyataan bahawa itu adalah bayinya yang terakhir dan tidak berniat mengandung lagi. Bagaimanapun, hampir setahun kemudian Jessica kini mengandung lagi, anaknya yang ketiga.


Kredit foto: Carian Google
Salah satu puncadia  enggan mengandung dahulu kerana  mempunyai kesukaran melawan ketagihan makanan menyebabkan berat badannya naik mendadak. 

Jadi untuk kandungan ketiga ini, sekali lagi Jessica berazam unntuk mengelak minuman manis dan makanan berkalori.


Kredit foto: US Weekly
Memberitahu hos radio, Ryan Seacrest, Jessica berkata bahawa ini adalah kandungannya yang ketiga dan terakhir. 

'Saya memang berazam punya tiga anak, dan selepas ini saya tidak mahu mengandung lagi,' katanya mengulang janji lama.


Kredit foto: RadarOnline
Malangnya, seperti kandungan kedua, tabiat makan Jessica kembali menggila dan dia mengunyah tidak berhenti-henti. 

'Saya teringin nak makan semua, bila-bila masa, sehingga saya rasa sungguh kepenatan' katanya mengadu. 

Antara menu kegemarannya ketika mengidam termasuklah makanan tinggi kalori seperti Mac & Cheese, ayam goreng, minuman manis Coke, anggur dan oren soda.


Kredit foto: Carian Google
Tabiat buruknya itu merungsingkan suaminya Eric Johnson dan rakan-rakannya. 

Dilaporkan sehingga kini berat badan Jessica telah mencecah 120 kg, naik 45 kg daripada beratnya sebelum mengandung.

Lebih memburukkan keadaan, Jesicca dikatakan mudah tersentuh jika diberikan nasihat mengenai tabiat permakanan buruknya. 

Kredit foto: Carian Google
'Dia sangat sensitif jika dinasihati dan enggan mengubah tabiat mengidamnya yang berbahaya' kata sumber itu memberitahu RadarOnline. Keluarganya pula takut sebarang komplikasi kesihatan ketika bersalin akibatnya berat badannya yang semakin naik mencanak.


Tak salah mengandung dan mengidam tetapi kalau melampau sehingga menjejaskan kesihatan, mungkin Jessica perlu mendengar nasihat ahli keluarganya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 33
Komen

Previous : Disebabkan Seekor Monyet, Chris Brown Bakal Berdepan Hukuman Penjara 6 Bulan

Next       : Kes Pelacuran Artis Indonesia Bertambah Panas, Siapa Lima Lagi Artis Top Yang Turut Terlibat?

Komen Terbaru

Quote rainbowrainz 24-1-2019 09:30 AM
Mknlah puas2...

Lain-lain Komen

Quote Sang_Pencinta 11-1-2019 12:31 PM
Bila dah mengidam memang susah nak dikawal kawal
Quote joyahglam 11-1-2019 12:49 PM
apa susah nye yong.. udah bersalin nanti upah ler personal trainer, yg jaga diet utk kurus. yong tabo ajer duit, habeh cerita.
Quote Qwerty007 11-1-2019 01:03 PM
kembang semangkuk kak.. janji xdiabetic udah ler
Quote Sang_Pencinta 11-1-2019 01:04 PM
Nak sampai 45 kg woooo
Quote Sang_Pencinta 11-1-2019 01:05 PM
Tapi still high heel menten ya
Quote azwanaliori 11-1-2019 01:23 PM
Adik dia ashlee pulak yg lagi lawa skrg
Quote kaoru44 11-1-2019 01:41 PM
45kg tu naik...
Quote nisako 11-1-2019 01:42 PM
wow byk tul naik...…….. sabo je lah lepas bersalin diet balik….
Quote siputsedut 11-1-2019 02:51 PM
joyahglam: apa susah nye yong.. udah bersalin nanti upah ler personal trainer, yg jaga diet utk kurus. yong tabo ajer duit, habeh cerita.


Bukan masalah lepas beranak kak joy .tp takut masa ngandung ni haa..baby besar ke kene kencing manis ke..mendadak sgt berat si jessica ni naik
Quote Sang_Pencinta 11-1-2019 04:39 PM
Kan? Masalahnya kalau berat sangat mesti sugar level naik ni
Quote cikperiukkera 11-1-2019 05:04 PM
Ummah kokosenggg pn ada gak mengidam ek...igtkn acik2 melayu je ada peel cmni.
Quote Sang_Pencinta 11-1-2019 07:41 PM
Edited by Sang_Pencinta at 11-1-2019 07:52 PM

Kesian, dia tengah bermasalah di IG sebab kaki dia membengkak sampai ke lutut

Kes berlebihan berat badan lah ni
Quote bedahmenjuyah 11-1-2019 08:13 PM
Skerinya sampai 45kg naik
Quote tombolpintu 11-1-2019 08:26 PM
Tak sakit kaki n pinggang ka pakai high heels mcm tu
Quote LautBiru52 11-1-2019 10:25 PM
Gambar last tu kelakar. Dah rupa belon. Hahahahaha
Quote DeeHanania 12-1-2019 10:56 AM
makaiii besar perut Jessica nie
takut kena diabetics
gigih bkasut tumit tinggi
x terbawak dek badan
Quote missDollie 12-1-2019 11:48 AM
Tudia aihhh..nala toriam punya badan kak sika..kesian sikit kat baby kak oi..
Quote greantea 12-1-2019 03:11 PM
dahlah mengandung, pakai high heel pulak. takut tgk
Quote epis 13-1-2019 04:45 PM
120 dgn naik 45 means berat before pregnant 75? Berat gak tuk wanita...

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051963s Gzip On
To Top