Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

11-1-2019 10:52 AM|Oleh: Saiful| Komen: 322

Nama Zul Ariffin kemabli panas diperkatakan bila gambarnya bersama wanita Ukraine yang pernah digosipkan bercinta dahulu tersebar lagi.

Foto: IG
Menerusi IG popular, @makcik_puaka dan @memes_puaka, wanita yang dikenali sebagai Tanya Glembotska itu ada memuat naik Insta Stories meluahkan rasa cintanya terhadap aktor kacak ini.


Kredit foto: IG
Dalam kapsyennya, Tanya ada menulis 'husband' yang sekaligus menimbulkan spekulasi adakah mereka berduanya sebenarnya sudah berkahwin?

Menguatkan lagi spekulasi apabila Zul kini sedang bercuti di Thailand bersama Tanya.

Kredit foto: IG
Setakat ini belum ada apa-apa penjelasan yang keluar dari mulut Zul Ariffin.

Harap boleh cepat jelaskan, tak adalah peminat tertunggu-tunggu jawapannya.







Kalau betul dah kahwin pun apa salahnya. Semoga berbahagia! -CARI




Foto: IG Memes_Puaka

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 322
Komen

Previous : Berhijab Tapi Pakai Skirt Dan Legging, Isteri Fizo Omar Dikecam Jadi Mangsa Fesyen

Next       : "Bibir Tebal Semacam Je?" -Nina Iskandar Dituduh Buat Pembedahan Plastik

Komen Terbaru

Quote cmf_ummi 18-1-2019 12:21 AM
ariellin replied at 12-1-2019 10:07 AM
Julripin ni mcm wreck it ralph  kepala kecik badan besar  mcm ninja turtle pun ada gak kel ...

agak-agak kepala bawah besar ke kecik?

Lain-lain Komen

Quote newyork 11-1-2019 10:55 AM
Wow taknak kalah  dgn moscow .. tahniah lah zul dah kawin bgtau ja lah..
Quote fliphair8 11-1-2019 10:57 AM
Buzz lightyear! Up up and away....
Quote joy_ah 11-1-2019 10:58 AM
Memang pesen trend kawen xbagitau eh skarang?
Quote (ツ) 11-1-2019 11:04 AM
dulu masa pic gf dia ni leaked,nampak mcm cantik je...tp yg ni mcm biasa je..ke org lain???
Quote BoongaKertas 11-1-2019 11:04 AM
iols blur memula makcik puaka tu ckp nak bayar bil air tertunggak. hahaha! hampeh betul ayat makcik!
Quote BoongaKertas 11-1-2019 11:05 AM
newyork replied at 11-1-2019 02:55 AM
Wow taknak kalah  dgn moscow .. tahniah lah zul dah kawin bgtau ja lah..

hat moscow tu comel lagi
Quote ALDRIN 11-1-2019 11:05 AM
Macam minah ganja kat lorong jer....muka pon jenis gred E...Hauk pprtnya taste chuols Abam Jupin.....

Skrg musim retis Msia update maksiat kat IG. Anju sewel tu siap tayang hickey lagi pi Lexis dgn bf gemok berkepam sheols...
Quote fushimi 11-1-2019 11:05 AM
jul porn neh semua pempuan heols mesra

Quote acikbajuhijau 11-1-2019 11:06 AM
tahniah bam! semoga berbahagia till jannah!
Quote putribonda 11-1-2019 11:09 AM
husband in term dah kahwin ke ni.
nikahnya dah ke belum.hahaha
Quote ALDRIN 11-1-2019 11:12 AM
putribonda replied at 11-1-2019 11:09 AM
husband in term dah kahwin ke ni.
nikahnya dah ke belum.hahaha

X payah nikah2 dah.....depan belakang "shuben" dah balun sis....

Quote gujiwa 11-1-2019 11:12 AM
moga till jannah..
Quote manehnya 11-1-2019 11:18 AM
sama cantik sama padan..
Quote fushimi 11-1-2019 11:19 AM

acik oks kah
Quote BoongaKertas 11-1-2019 11:20 AM

hahaha! yes!
Quote mizruncing 11-1-2019 11:23 AM
taknak kalah weh ngn zahirAH pelik taste heols. klu dh kawen smga berbahagia lah hendaknya
Quote hanezzafirah 11-1-2019 11:24 AM
wow hot story
kurang pahala aku hari jumaat ni
bayangkan keintiman theyols dlm bilik hotel
Quote Jajabeans 11-1-2019 11:26 AM
Ape yg payah sgt si zul ni nak expose partner. Nak privacy pun biarla bertempat. Xpsl2 dh mengundang fitnoh
Quote fahdramli 11-1-2019 11:27 AM
@Nana_Man cepat adik uols dah kawen ke

Lihat semua komen(322)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057773s Gzip On
To Top