Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Video Muzik Terbaharu Fazura Paling Mahal Katanya, Mahu Tembus Pasaran Antarabangsa

11-1-2019 05:00 PM|Oleh: MieJo| Komen: 255

Pelakon dan penyanyi Fazura bakal tampil dengan lagu terbaharunya berjudul Can't Forget Me pada 18 Januari ini.

Yang menariknya, bukan sahaja proses rakaman lagu itu dilakukan di luar negara iaitu Los Angeles, malah video muziknya juga dikatakan bukan calang-calang.

Foto: IG Fazura


Menerusi Kosmo!, hal itu didedahkan oleh pihak Universal Music Malaysia, yang menyatakan video tersebut merupakan paling mahal pernah dibuat oleh syarikat rakaman tersebut.


Namun, jumlah sebenarnya tidak diberitahu kepada umum dan masih menjadi rahsia.


“Saya belum lagi dapat kos rasmi untuk membuat video muzik Fazura. Yang boleh kami kongsi ialah kos klip video itu sepadan dengan statusnya,” kata Kenny Ong.

Bukan itu sahaja, jumlah kos untuk video Fazura itu dikatakan bersamaan dengan empat muzik video.


Fazura pula dalam pada itu memuat naik gambarnya ketika berada di Los Angeles pada tahun lalu dengan kapsyen, "Throwback to September 2018 whilst on a meting run in LA." 

Bagaimana agaknya hasil kepada video dan lagu tersebut ya? Pasti gempak kan? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 255
Komen

Previous : Beri Reward Cik B Rajin Ke Sekolah, Vida Beri Buku Nota Louis Vuitton

Next       : "Cerita Pasal Islam, Tapi Gambarnya Penuh Dengan Peha Perempuan!"- Caprice Dibidas Netizen

Komen Terbaru

Quote parasitology 9-2-2019 10:20 PM
lagu pon still takleh lawan mizznina what u waiting for

Lain-lain Komen

Quote hyie 11-1-2019 05:23 PM
kerlasss kaka faz skang!
Quote lotionmilo 11-1-2019 05:45 PM
Tassabar nak tengok
Quote Mizlyn 11-1-2019 05:50 PM
lotionmilo replied at 11-1-2019 05:45 PM
Tassabar nak tengok

Sama lah..tazzabar juga kih3
Quote meisapoya 11-1-2019 05:52 PM
Status apa?
Quote multinicky 11-1-2019 05:58 PM
lotionmilo replied at 11-1-2019 05:45 PM
Tassabar nak tengok

meols plak is tasssabar nk hencap
Quote Minami2013 11-1-2019 06:12 PM
RIP industry music Malaysia
Quote Cicisweets 11-1-2019 06:25 PM
Sora mcm taik pun tak guna
Quote fadz84 11-1-2019 06:27 PM
Dah org kepanasan.. hahaha..
Quote LautBiru52 11-1-2019 06:47 PM
Harap-harap sepadan la kualiti suara dengan harga video klip tu ye..hahaha
Quote Tukul.Besi 11-1-2019 06:50 PM
Kenapa UM boleh melabur duit yang banyak untuk Fazura yang mentah dalam nyanyian berbanding melabur duit untuk penyanyi nombor satu negara Siti Nurhaliza  yg kualiti MVnya sehingga Kini masih lagi teruk? Apa hebatnya Fazura?
Quote Orix 11-1-2019 07:05 PM
nope. she can't sing at all....... not even close dgan kehaukan maya karin n liyana jasmay, at least maya karin n liyana jasmay still acceptable, mekjurah I just can't...............
Quote MsJaneDoe 11-1-2019 07:12 PM
Tukul.Besi replied at 11-1-2019 06:50 PM
Kenapa UM boleh melabur duit yang banyak untuk Fazura yang mentah dalam nyanyian berbanding melabur  ...

Kan? Notice jugak iG universal domestic tuh mcm lg promote kerja or activities fazura or patah or cina jambu tu n other than indo artists compared to tokti.. Tp dh lama x stalk ig tu so not sure how is it now..
Quote MentariSenja 11-1-2019 07:20 PM
Go go Fazzy...all the best....muahhh cikit
Quote sharlenetexas 11-1-2019 08:09 PM
Gambar kt atas tu dasha ke sape?
Quote fadz84 11-1-2019 08:21 PM
Tukul.Besi replied at 11-1-2019 06:50 PM
Kenapa UM boleh melabur duit yang banyak untuk Fazura yang mentah dalam nyanyian berbanding melabur  ...

Tokti under UM jgk ye? Tu kna tnya pengurusan la kenapa... hehe
Quote RatuDunia94 11-1-2019 08:27 PM
fadz84 replied at 11-1-2019 08:21 PM
Tokti under UM jgk ye? Tu kna tnya pengurusan la kenapa... hehe

Rasanya Tok Ti bukan artist UM..
UM cuma official distributor album siti jah..
Quote fliphair8 11-1-2019 08:35 PM
Aku minat faz ni bab lakonan...dia nyanyi aku abaikan....tapi takle aku kutuk dia...UM did a good job jaga portfolio dia...as for tokti aku dulu minat dia nyanyi...masa jaman2 belum gundu suara cina...now aku x minat...makin kekampungan suaranya...susah nak jual kat internasional...pinoy bersepah sore cam siti...camne pun diva lokal pujaan ku hanya kak nita wudhu...yg hilang entah kemana...come back please...
Quote fadz84 11-1-2019 08:50 PM
RatuDunia94 replied at 11-1-2019 08:27 PM
Rasanya Tok Ti bukan artist UM..
UM cuma official distributor album siti jah..

Owhh dh tu kena tnya SNP la sbb xnk invest buat MV yg segah nama Tokti.. hehe
Quote mixed 11-1-2019 09:06 PM
Orix replied at 11-1-2019 07:05 PM
nope. she can't sing at all....... not even close dgan kehaukan maya karin n liyana jasmay, at least ...

Setuju semua uols mmg sheol x bole nyanyi haukk UM ni skg amik kesempatan sb sheol tgh hot dgn fan yg sanggup berabis. Npk muzik malaysia dah terkubur dgn bakat asal ado

Lihat semua komen(255)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047262s Gzip On
To Top