Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Comel Sungguh Bayi Dalam Drama Pujaan Hati Kanda! Anak Selebriti Ke?

15-1-2019 10:40 AM|Oleh: Nia M| Komen: 12

Drama Pujaan Hati Kanda lakonan Remy Ishak dan Mira Filzah kian mendapat tempat di hati peminat. Gabungan kedua-dua pelakon ini dikatakan serasi selain sama cantik dan sama padan.


Kredit foto: Instagram

Seorang lagi watak yang mencuri perhatian penonton ialah watak Baby Iqy yang dibawa oleh seorang bayi lelaki comel dan montel. Nama sebenarnya ialah Ayden Mikael atau nama manjanya Mika.


Kredit foto: Facebook Anna Abdullah Kim

Ini sebenarnya kali pertama Mika membuat kemunculan di kaca televisyen. Syabas dan tahniah diucapkan! 


Kredit foto: Instagram

Jika dilihat dalam episod-episod yang telah ditayangkan, Mika memang seorang bayi yang mudah diuruskan dan jarang menangis. Umur Mika kini mencecah hampir 10 bulan.


Kredit foto: Instagram

Ramai tertanya-tanya siapa Mika sebenarnya. Anak selebriti manakah?

Rupa-rupanya, Mika bukanlah anak selebriti tetapi ibu Mika bekerja sebagai seorang jurumekap artis dan pada masa sama, seorang perancang perkahwinan juga. 

Ibunya yang dikenali sebagai Anna Abdullah Kim berkata, Mika banyak menerima tawaran untuk iklan produk bayi, selain tawaran berlakon.

Jom kita tengok foto ibu dan ayah bayi comel Mika!





Kredit foto: Facebook Anna Abdullah Kim

Comel betul! Tahniah adik Mika. Semoga selepas ini lebih banyak rezeki berlakon dalam drama lain pula. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 12
Komen

Previous : 5 Series Marvel Yang Bakal Ditayangkan Menjelang 2019

Next       : 5 Siri TV Legend Yang Mungkin Anda Dah Lupa

Komen Terbaru

Quote xmynnx 15-1-2019 05:43 PM
obses_budak replied at 15-1-2019 04:19 PM
Hehehehehehhe..tu betul.. Kdai makan dia dh berasap blik tak..dulu dia bkak kedai makan depan um ...

bapak dia meniaga kedai makan ke dulu?
i tak follow ig dia, tau pun bila ada video keluar kat fb dgn twitter.
kat twitter org hencap sbb bapak gila glamer so i tau dari situ lah.
kesian annas dapat bapak BBNU.

Lain-lain Komen

Quote pai.kacang 15-1-2019 11:10 AM
comel gila si iki ni.. ade satu scene si tiara dgn danny nak pergi honeymoon.. dengan dia2 sekali sibuk nak bercakap jugak
Quote xmynnx 15-1-2019 11:26 AM
bapak si fattah annas ke apa budak yg femes dulu tu bodoh.
kalau kau bawak p casting anak kau dah dapat keluar tv.
ni takat buat review ig dgn iglive kau karok.
bapak yg melebih dari anak.

comel, wangi lagi ayden ni.
Quote kucingitam 15-1-2019 11:32 AM
comey mika..
Quote tobobon 15-1-2019 11:38 AM
meols ingat gambar nombor tiga tu mak dia..sebab mcm seiras

sekali ada pulak gambar dengan family...hmmm...comel jer la
Quote bluebellvine 15-1-2019 12:24 PM
comey baby iqy. bulu mata lentik. so cute..
Quote lucky_peace 15-1-2019 12:42 PM
budak jenis nak kat semua orang, senang handle... dah la asyik kene dukung dgn reen rahim tu punya la ganas, reen rahim dok menjerit2, budak ni elok je tak terkejut ke menangis ke dengan reen menjerit..
Quote Miss.Rara 15-1-2019 01:14 PM
mmg comeyy bambam...

ingatkan mak pak dia mix...

anak ada rupa kacukan sikit...

ooo pure melayu rupanyaa hehe
Quote kaklong32 15-1-2019 03:44 PM
comel mcm anak omputes

gebu peha lipat2 woooo
Quote mamapea 15-1-2019 04:16 PM
ikut muka mak dia sebijik...comel giler...geram je tgk sbb bambam...
Quote obses_budak 15-1-2019 04:19 PM
Edited by obses_budak at 15-1-2019 04:21 PM
xmynnx replied at 15-1-2019 11:26 AM
bapak si fattah annas ke apa budak yg femes dulu tu bodoh.
kalau kau bawak p casting anak kau dah d ...


Hehehehehehhe..tu betul.. Kdai makan dia dh berasap blik tak..dulu dia bkak kedai makan depan umah kan
Quote Sazida 15-1-2019 04:43 PM
Tak semestinya ank selebriti jah layak dijulang. Ade je ank selebriti yg tak semenggah. Cthnya ank che ta. Amar the beast tu. Geli aku duk tyg bulu dada 2-3helai tu
Quote xmynnx 15-1-2019 05:43 PM
obses_budak replied at 15-1-2019 04:19 PM
Hehehehehehhe..tu betul.. Kdai makan dia dh berasap blik tak..dulu dia bkak kedai makan depan um ...

bapak dia meniaga kedai makan ke dulu?
i tak follow ig dia, tau pun bila ada video keluar kat fb dgn twitter.
kat twitter org hencap sbb bapak gila glamer so i tau dari situ lah.
kesian annas dapat bapak BBNU.

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043739s Gzip On
To Top