Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Panas! Brad Pitt Dan Teman Wanita Barunya Charlize Theron?

25-1-2019 12:45 PM|Oleh: Nia M| Komen: 39

Nama bintang Hollywood terkenal, Brad Pitt sudah sinonim dengan artis Angelina Jolie. Percintaan mereka berdua dikatakan cinta sejati malah mereka dijadikan idola sesetengah pasangan bercinta.

Kredit foto: US Weekly


Setelah tujuh tahun bercinta, Brad Pitt dan Angelina akhirnya mendirikan rumahtangga. Namun siapa sangka dua tahun selepas berkahwin, mereka akhirnya membawa haluan masing-masing atas alasan tidak berkesefahaman lagi.


Kredit foto: Instagram Brad Pitt


Tahun ini merupakan tahun kedua selepas perceraian Brad Pitt dan Angelina. Terkini, Brad, 56 tahun, dilaporkan sedang bercinta dengan seorang aktres terkenal, Charlize Theron yang berumur 44 tahun.


Kredit foto: Google


Charlize dan Brad dilihat minum bersama di sebuah bar. Namun Brad hanya mengambil air mineral. Semenjak perpisahannya dengan Angelina, Brad dilaporkan telah berhenti dari mengambil alkohol. 

Kredit foto: Instagram Brad Pitt

Mereka diperkenalkan oleh bekas tunang Charlize dan mula bercinta sejak Krismas lalu. Charlize dan Brad banyak meluangkan masa di rumah agam Brad yang terletak di Los Angeles. 

Kredit foto: Instagram Charlize


Teman wanita baru Brad Pitt itu pernah mendirikan rumah tangga sebelum ini namun tidak sempat bertahan lama. 

Kredit foto: Instagram Charlize


Selepas perceraian Brad dengan Angelina, terdapat spekulasi khabar angin mengatakan Brad kembali ke pangkuan Jeniffer Aniston. Namun, berita terbaru tentang percintaannya dengan Charlize sekaligus menolak dakwaan tersebut.


Kredit foto: Irish


Apakah kali ini hubungan mereka akan kekal lama? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 39
Komen

Previous : Bakal Perang Besar, Lady Gaga Mahu Caras Watak Cleopatra Daripada Angelina Jolie

Next       : Mengaku Peminat 'Milf', Liam Payne Cuba Goda Noami Campbell Pula

Komen Terbaru

Quote jeligoreng 13-2-2019 09:55 AM
Charlize lawa gila kot.
Iols pelik tau, dulu dia dengan Angie punyalah bagai nak rak bercinta. Lama pulak tu. Tengok2 kahwin, tak sampai dua tahun, kenapa ek

Lain-lain Komen

Quote fliphair8 25-1-2019 12:58 PM
Suka suka suka.....
Quote sinalegna 25-1-2019 01:09 PM
Acik chalize dah dump bf bewok dia ke..
Quote puccafan 25-1-2019 01:14 PM
Abe pitt ni taste dengan wanita dominant ye
Quote cha-cha 25-1-2019 01:17 PM
Takde ke gambar theyols bersama?
Quote RatuDunia94 25-1-2019 02:12 PM
OMG. Charlize Theron my girl crush masa zaman sekolah menengah dulu..
Quote chicozinn 25-1-2019 02:25 PM
biar btol brad pitt sebaya mak aku???oh mai tazzangka aku penah terminat kat braddie ni..uhuk3
Quote umbut 25-1-2019 02:25 PM
56??? Tuanya abg brad
Quote matkpop 25-1-2019 02:29 PM
suka tengok lakonan Charlize Theron ni
Quote goss79 25-1-2019 02:40 PM
ok saya approved hahaha
Quote MadameOnion 25-1-2019 03:19 PM
hensemnya brad pitt..tapi pada iols tetaplah keanu reeves paling hensem
Quote shernazz 25-1-2019 03:38 PM
chicozinn replied at 25-1-2019 02:25 PM
biar btol brad pitt sebaya mak aku???oh mai tazzangka aku penah terminat kat braddie ni..uhuk3

Astaga
Mak uols 1963 ke
Sama mak iols...hahahahaha
Sama brad pittt
Quote Artemesiaa 25-1-2019 03:39 PM
Harap kali ni semuanya ok buat mereka
Quote chicozinn 25-1-2019 03:45 PM
shernazz replied at 25-1-2019 03:38 PM
Astaga
Mak uols 1963 ke
Sama mak iols...hahahahaha

iyer la..ingatkan dia umo baru 40-an skali da baya2 SRK noksss..uhuk2..skang punya hero ade gak yg best cam tom hardy, chris evans tapi hat2 muka BBNU cam mael jani lagi berlambak yachhhh...hat muka tu meollss kenoy brain acaner leh jadi retis..uhuk2
Quote munchkin 25-1-2019 03:48 PM
Aku suka charlize
Quote dekmieDandy 25-1-2019 03:50 PM
acik Charlize ni forever crush iolls

harap2 dia dapat join MCU, x kiralar bagi watak apepun
Quote manehnya 25-1-2019 04:00 PM
pusing2 tang tu gak dia.. x da girl lain ke yg muda lagi
Quote Bellasarah 25-1-2019 04:20 PM
Ehh..mcm ada terbaca yg jenifer aniston pregnant anak brad pit baru2 ni
Quote weezerfan 25-1-2019 04:55 PM
Muda lagi rupanya theron ni. Tp kertu sgt esp kalau kat gambar paparazzi
Quote weezerfan 25-1-2019 04:56 PM
MadameOnion replied at 25-1-2019 03:19 PM
hensemnya brad pitt..tapi pada iols tetaplah keanu reeves paling hensem

Khen.. Xde sapa boleh lawan dia

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045834s Gzip On
To Top