Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bekas Kekasih Dedah Aksi Seks Ganas Dengan Kim Kardashian Dalam Lagu Rap

28-1-2019 12:51 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 16

Penyanyi rap, The Game yang pernah bercinta dengan Kim Kardashian bakal mengeluarkan sebuah lagu yang menceritakan aksi seks mereka dengan penuh grafik. Penyanyi itu dan Kim Kardashian menjalinkan hubungan cinta lebih 10 tahun dahulu. 


Kredit foto: The Independent
Antara butiran dalam lirik tersebut termasuklah aksi ala pornografi dan menjerut leher Kim Kardashian ketika seks. Dia memperdengarkan lagu terbarunya dalam satu temubual yang dikongsikan oleh Tha Shade Room minggu lalu. 

Selain aksi grafik, lirik tersebut turut menggunakan kata-kata kesat berunsur rasis.


'I held Kim Kardashian by her throat, n***a
'I made her swallow my kids until she choke, n***a 
'I should apologize 'cause 'Ye is my folks, n***a.


Walaupun tidak jelas kenapa The Game memilih untuk memperlekehken Kim Kardashian, ramai membuat spekulasi ini adalah perbuatan terdesak penyanyi rap itu untuk memancing publisiti dengan suami Kardashian, Kanye West. 


Kredit foto: Getty Images
Seperti yang diketahui umum, Kanye west yang berdepan masalah kesihatan mental mudah melatah dan membalas sekiranya keluarganya dicerca. 

Penyanyi Gold Digger itu pernah menyerang Drake kerana cemburu apabila Drake menjadi pengikut Instagram Kim dan mengeluarkan lagu ''Kiki, do you love me'.


Kredit foto: Radar Online
Kanye dan Kim Kardashian yang berkahwin pada tahun 2014 dikurniakan beberapa orang anak North, 5, Saint, 3 dan. Chicago, 12 bulan. Mereka baru mengumumkan bakal menimang seorang lagi anak dalam masa terdekat ini melalui ibu tumpang . Kini, sahabat dan keluarga Kanye West bimbang lagu terbaru The Game ini akan lebih memburukkan kesihatan mental Kanye.

Nampaknya seperti diduga, trend penyanyi rap Hollywood sanggup berbuat apa sahaja untuk memancing publisiti, termasuk tidak mengendahkan kesihatan rakan seperjuangan sendiri. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 16
Komen

Previous : Kerana Masalah Kesihatan Ayah, Britney Tangguh Album Dan Persembahan Vegas

Next       : Jual Makanan Anjing, Cara Angelina Jolie Ajar Anak Kerja Kebajikan

Komen Terbaru

Quote gideoncross 4-2-2019 01:43 AM
cikperiukkera replied at 28-1-2019 04:20 PM
Cantiknya kak kim k 10 thn lepasss.

Msa tu blum knl plastic surgery lgi.

Lain-lain Komen

Quote safriehalim 28-1-2019 12:58 PM
Trend yg sama dgn artis di Malaysia, nak cari publisiti murahan
Quote Beribear 28-1-2019 02:13 PM
Ohh kanye tu ada penyakit mental eikk.. Patut suka serang2 org eh
Quote buapakperut 28-1-2019 02:45 PM
dah 10 tahun. nigga semua tak move on lagi
Quote weezerfan 28-1-2019 03:11 PM
Penangan pussy kimK nigga semua x bleh move on.
Quote cikperiukkera 28-1-2019 04:20 PM
Cantiknya kak kim k 10 thn lepasss.
Quote Sang_Pencinta 28-1-2019 09:21 PM
Semua nak menempel publisiti sebenarnya

Kim dan Kanye kan lubuk publisiti
Quote MadameOnion 28-1-2019 11:34 PM
Semua angkara karipap
Quote greantea 29-1-2019 07:22 AM
betapa x berharganya kim K. semua pasal dia di manipulasikan hollywood. demi utk cepat glemer.
Quote apedehal 29-1-2019 08:17 AM
cikperiukkera: Cantiknya kak kim k 10 thn lepasss.



muka armenian sgt kak kimk masa tu
Quote kakyungpilah85 29-1-2019 09:07 AM
karicipap kim k ketat mampat sedap tu yg niggaz xleh move on sangat kot
Quote taji2906 29-1-2019 12:35 PM
sakit mental rupanya si kanye..
the game ni pun kena check gak mental.. mungkin ada kecacatan..

btw, aku try buat jari mcm dalam gambar atas sekali tu.. hahah.. rupanya dia silang sikit..patut la payah nak buat.
Quote Artemesiaa 29-1-2019 03:36 PM
Gigihnya cari perhatian
Quote mieymiey 29-1-2019 03:42 PM
Jijiknya lagu.
Quote annehuda 30-1-2019 03:36 PM
drake tu alkisahnye penah ada affair ngan kim kardashian. kiki tu kirenye nama manja kim la. lagu yg viral kiki do you love me sambil org menari kt luar keter tu pasal kim kardashian katenye
Quote gideoncross 4-2-2019 01:42 AM
apedehal replied at 29-1-2019 08:17 AM
muka armenian sgt kak kimk masa tu

Yg ni lawak. Haha.
Quote gideoncross 4-2-2019 01:43 AM
cikperiukkera replied at 28-1-2019 04:20 PM
Cantiknya kak kim k 10 thn lepasss.

Msa tu blum knl plastic surgery lgi.

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047384s Gzip On
To Top