Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Reaksi Rekha Bila Tengok Gambar Bekas Skandalnya, Amitabh Bachan. Kelakar!

30-1-2019 12:30 PM|Oleh: Nia M| Komen: 56

Bhanurekha Ganesan atau lebih popular dengan nama Rekha merupakan selebriti Bollywood yang cukup tersohor sehingga ke hari ini.

Kredit Foto: Google
Rekha hidup sebagai wanita solo setelah berpisah dengan bekas suaminya Mukesh Agarwal pada tahun 1990. Pada masa itu, kecoh apabila Mukesh membunuh diri beberapa hari selepas perceraiannya dengan Rekha.

Rekha pernah bercinta dengan aktor tersohor Bollywood iaitu Amitabh Bachan. Percintaan mereka mula berputik di set penggambaran filem Do Anjaane (1976). Akan tetapi, Amitabh sudah pun berkahwin dengan Jaya Baachan ketika itu.

Kredit Foto: Bollywood Shaadies
Hubungan Rekha dan Amitabh pada mulanya adalah hubungan sulit yang dirahsiakan. Namun setelah rahsia percintaan mereka didedahkan, Jaya Baachan memberitahu Rekha bahawa dia tidak sekali-kali akan meninggalkan suaminya walau apa sekali pun.

Kredit Foto: IndiaToday
Amitabh tidak pernah membuat pengakuan percintaan dengan Rekha pada pihak media demi menjaga hati isterinya. 

Hanya Rekha sahaja yang lantang bersuara mengenai hubungan cinta mereka.

Kredit Foto: Google
Lama kelamaan, hubungan cinta mereka terkubur begitu sahaja kerana Amitabh tidak mahu meninggalkan isterinya untuk Rekha. 

Terkini, tular video reaksi Rekha yang melucukan. Di dalam video tersebut, Rekha sedang bergaya di hadapan kamera, dan berlatar belakangkan poster-poster selebriti. Apabila Rekha menyedari poster di belakangnya ialah poster gambar Amitabh, dia cepat-cepat lari ke bahagian tepi kerana terkejut.


Peminat yang menyaksikan video itu mendapati ianya kelakar dan comel.


Rasa-rasa, sesiapa sahaja pasti akan memberi respon yang sama jika berada di tempat Rekha! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 56
Komen

Previous : Kerana Masalah Kesihatan Ayah, Britney Tangguh Album Dan Persembahan Vegas

Next       : Ifan Seventeen Jumpa Gambar Isteri, Diambil 20 Minit Sebelum Maut Dilanda Tsunami

Komen Terbaru

Quote angio 3-4-2019 02:36 PM
suka sangat bila dia berlakon dlm filem Khiladi opposite Ashay Kumar.. kira mcm cougar gitu..
but I really admire her beauty in that film..

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 30-1-2019 12:34 PM
awet mudanya... btw jaya tu pelakon juga?
Quote beloomberk 30-1-2019 12:49 PM
buapakperut: awet mudanya... btw jaya tu pelakon juga?



Seriusss lahh..yg berlakon kabhi kushie tu si jaya bachan la..
Quote jpbstarlife 30-1-2019 12:53 PM
tak dpt tgk bideo kalau dr insta... ada sapa2 blh bg bideo lain?
Quote sheqim 30-1-2019 01:00 PM
Sheols ni lawaaaa btol.. dh tua pon lawa.. ingatjan sheols dara rupanya jandaaaa
Quote umbut 30-1-2019 01:06 PM
Rekha ni cantik... awet muda
Quote lucky_peace 30-1-2019 01:13 PM
sheqim replied at 30-1-2019 01:00 PM
Sheols ni lawaaaa btol.. dh tua pon lawa.. ingatjan sheols dara rupanya jandaaaa

samalah i igtkan andartu rupanya janda.. takde anak pon kan...
Quote raihaneem 30-1-2019 01:13 PM
Lawaa...
Ingtkn solo ..eupanya pernah kawin la..
Lawaa
Quote EvieWanKenobi 30-1-2019 01:18 PM
cantiknya dia.. bersih betul kulitnya..
Quote buapakperut 30-1-2019 01:34 PM
beloomberk: Seriusss lahh..yg berlakon kabhi kushie tu si jaya bachan la..

oh... iols kurang tengok industan. kuch kuch otahai pun tak penah tengok.
Quote mieymiey 30-1-2019 01:38 PM
Cantiknya sheols
Quote matchstick 30-1-2019 01:53 PM
cantik rekha ni...maintain je muka mcm tu dr dulu
Quote unoryah 30-1-2019 02:09 PM
masih cantik rekha
Quote kaklong32 30-1-2019 02:09 PM
lawa rekha masa muda

Quote kakyungpilah85 30-1-2019 02:30 PM
sheqim replied at 30-1-2019 01:00 PM
Sheols ni lawaaaa btol.. dh tua pon lawa.. ingatjan sheols dara rupanya jandaaaa

yela...meols pon ingat anak dara tua...rupanya pernah kawen
Quote nisako 30-1-2019 02:39 PM
cantik lagi dia ni........
Quote chinta89 30-1-2019 02:43 PM
Rekha mmg maintain cantikkkk
Quote prettyuglybabe 30-1-2019 03:21 PM
napa tak kawin je senyap-senyap..
Quote kucingitam 30-1-2019 03:32 PM
cantik rekha ni...
Quote Artemesiaa 30-1-2019 03:32 PM
Masih nampak cantik walau dah berumur

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048652s Gzip On
To Top