Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kurus Kering Macam Mayat Hidup, Apa Dah Jadi Dengan Celine Dion ?

7-2-2019 12:09 PM|Oleh: Ulat Bulu| Komen: 41

Siapa tidak kenal penyanyi Celine Dion yang terkenal di seluruh dunia dengan lagu Titanic.

Celine dion yang berusia 50 tahun itu muncul di kota fesyen Paris bebeberapa hari lalu.

Paparazi serta netizen tertumpu padanya kerana wajah Dion benar-benar berbeza berbanding sebelum ini.


Di Facebook dan Twitter, netizen mula mempersoalkan kenapa penyanyi My Heart Will Go On itu terlalu kurus seperti mayat hidup?

Namun Celine jawab dengan selamba, dia memberitahu, dia berasa sangat selesa dengan penampilan terbaharunya itu. 


Dia juga berkata dia tidak mempunyai masa untuk melayan kritikan atau komen negatif mengenai dirinya, semua itu hanya buang masa.

Mungkin ini terjadi kerana Dion tidak menyedari perubahan berlaku pada dirinya. Lebih-lebih lagi selepas kematian suaminya beberapa tahun yang lalu, Rene Angelil selepas meninggal kerana kanser pada 14 Januari 2016.


Dalam temu bual baru-baru ini, Dion menegaskan bahawa perubahan yang berlaku pada dirinya adalah atas kehendak diri sendiri bukan atas kehendak sesiapa.


Oleh: Daily Mail

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 41
Komen

Previous : Beyonce, Jay-Z Tawar Tiket Konsert Seumur Hidup Jika Sanggup Jadi Vegan Sebulan

Next       : Kes Cerai Channing Tatum, Jenna Dewan Memanas Berebut Hak Penjagaan Anak

Komen Terbaru

Quote Gumball 14-2-2019 05:50 PM
darah kena sedut ker hapo tuh..?
kuruih kedengkiang..

Lain-lain Komen

Quote zulka 7-2-2019 12:10 PM
dah mcm arwah mak enon rupa eh
Quote mdhelmi 7-2-2019 12:21 PM
selalu perubahan drastik jadi kurus keding ni aku terbayang 1 je

d a d a h
Quote cikkilata 7-2-2019 12:23 PM
Umur baru 50thn.. tp rupa dah mcm 70thn.. jrg kot mat salleh cmni..
Quote moonbug 7-2-2019 12:31 PM
Asalkan happy
Quote gekkou 7-2-2019 12:39 PM
baju yg dipakai nampak lagi berat daripada badan sendiri
kurus sangat acik celine
Quote ikanmasin 7-2-2019 12:45 PM
teruk btl kurusnya ni..ada kah kesedihan yg amat kerana
kehilangan laki tersayang..
Quote sharlenetexas 7-2-2019 12:47 PM
Nampak lagi tua dari mak aku.
Quote Artemesiaa 7-2-2019 01:02 PM
Mungkinkan beliau alami depression nampak tua sangat dari usia sebenar kerana penampilan terlalu kurusnya tu.
Quote umbut 7-2-2019 01:04 PM
Dia ni memang kurus... Bila x selera makan bertambah ler kurusnya
Quote Victorioussss 7-2-2019 01:10 PM
Idola tokti ni mohon jgn hencap celine yach
Quote mawar_mustika 7-2-2019 01:13 PM
terlampau kurus
Quote Konahhh 7-2-2019 01:21 PM
Takutnya tengok sebab rasa macam Celine ni fragile sangat.
Quote sapeka 7-2-2019 01:35 PM
olive popeye
kurus melidi

Quote doubleA 7-2-2019 02:21 PM
mdhelmi replied at 7-2-2019 12:21 PM
selalu perubahan drastik jadi kurus keding ni aku terbayang 1 je

d a d a h

Samalah, terbayang dadih je. Harap tak lah
Quote DeeHanania 7-2-2019 02:22 PM
kemurungan slepas kematian suami
ksian Celine
Quote kikuri 7-2-2019 02:25 PM
kesian... umur 50 dah macam umur 70... dedulu lawa jugak acik celine nih...
Quote kibodwatriuh 7-2-2019 02:28 PM
Tapi Celine memang jenis kurus, cuma nampaklah lebih kurus sekarang ni. Rindu sangat arwah suami kot.
Quote MsKathryn 7-2-2019 02:41 PM
Kurus btl ni... trus nmpk tua
Quote goss79 7-2-2019 03:00 PM
rindu suami kot.. x lalu mkn segala terus kurus cengkeding.  

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041405s Gzip On
To Top