Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Kau Nak Menggelupur Kenapa?"-Zarina Anjoulie Sekali Lagi Hentam Ifa Raziah

4-2-2019 06:27 PM|Oleh: MieJo| Komen: 66

Sebelum ini heboh diperkatakan mengenai pelakon Zarina Anjoulie atau lebih dikenali sebagai Anju cuba 'memfitnah' penyanyi dan pengacara popular Ifa Raziah berskandal dengan bekas kekasihnya yang dikenali sebagai Hakim. Isu tersebut telah pun dianggap selesai apabila Anju memohon maaf atas keterlanjurannya dan Ifa juga dilihat telah memuat naik kenyataan yang dia telah pun memaafkan Anju.
 

Bagaimanapun, isu ini sekali lagi timbul apabila semalam Anju memuat naik video menyatakan perasaan tidak puas hatinya terhadap pengacara tersebut yang didakwa telah mengugut Anju. Pulak!

"Ini untuk kau...@ifa_raziah kau jangan nak ugut aku lain kali," tulis Anju di ruangan kapsyen video tersebut. 

Menerusi video tersebut, Anju mengatakan bahawa Ifa tidak sepatutnya memanjangkan isu tersebut sekiranya dia betul-betul tidak mengenali bekas kekasihnya itu.  


"Kalau kau dengar dalam 'live' aku, aku ada cakap; 'eh, entah-entah Hakim tu tak kenal pun dia," ujar Anju cuba mempertahankan dirinya.

Foto : Instagram Zarina Anjoulie

Tambah Anju, Ifa ada mengugut mahu menyamannya berhubung isu fitnah sebelum ini. Wah, marah betul Anju ye. 

Rata-rata ramai netizen yang menyokong Anju dan tidak kurang juga yang meminta Anju untuk memaafkan sahaja Ifa. 

Sokong Anju..

Foto : Instagram Zarina Anjoulie

Maafkan saja..

Foto: Instagram Zarina Anjoulie

Bagaimanapun, belum ada sebarang kenyataan balas daripada pihak Ifa Raziah kerana difahamkan Ifa kini sedang dalam perjalanan ke Kota Suci Mekah bagi menjalani ibadah umrah bersama dengan keluarganya. Apa pun diharap perkara ini dapat diselesaikan dengan baik dan tidak perlu dipanjangkan lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
2
Komen: 66
Komen

Previous : Mantap! Penyanyi No.1 Negara, Tok Ti Turut Puji Persembahan Sufian Suhaimi...

Next       : "Susah Senang Sama-sama! Allah Tengah Duga Kau" - Nasihat Tunku Hanis Buat Fathia Latiff

Komen Terbaru

Quote vasepecah 12-2-2019 12:09 PM
strategi marketing cara dia .......

Lain-lain Komen

Quote AyaqMeloSuam 4-2-2019 06:37 PM
Tu bibir ori ke ? Aku asik tgk bbir dia jah... {:childlike
Quote aammyy 4-2-2019 06:40 PM
Kepamnya
Quote umbut 4-2-2019 06:49 PM
Bweekkk
Byk pulak back up dia ni kat ig.. gila kee
Bibir huduh,muka huduh,perangai huduhh
Quote belacan_gurl 4-2-2019 07:27 PM
Smlm tgk ifa kat juara lagu.. Muka dia senyum ala x senyum aje
Quote armin 4-2-2019 07:48 PM
Rempit low class. Tak habis2 cari gaduh
Quote de_ikea 4-2-2019 08:13 PM
Ni news bila ni. Ifa puk-puk aman-aman jek dkat axiata arena smlm. Dah blik umrah dah.

P/s: nape anjolie dah rupa org rohingya myanmar ni?
Quote lazim 4-2-2019 08:20 PM
Xpyh la bawak masuk cite minah ni.. xde class

Tp nk cite gak aku pnh tgk ig live dia. Kj duk maki mamazura (mak zarina z)  je masa promot sabun sireh dia.

Tiberr ade tnya anjuuu rambut ade kutu nk bt canerr

Dia reply,gosok cipap 3 kali sembur ridsect. Dgn confident. Pengampu dia pe lagi, anju ni kelakar laaa
Quote salmon-suki 4-2-2019 08:23 PM
Muka anju kt pic tu mcm muka jehan miskin laa...

Baidewei,gigih ifapukpuk ni filter mekap diri sendiri nk bg nmpk lawa..tgk kt AJL smlm kepam je,xde lak nmpk kurus or putih cm dlm pic..kohkohkoh~{:smile
Quote munchkin 4-2-2019 08:32 PM
Kemain lagi kalau dia petik org boleh. Org petik dia tak boleh langsung
Quote cha-cha 4-2-2019 08:44 PM
Setiap 2 minggu sekali mesti si kepam ni cari gadoh dengan org lain.. Kossserrr geli tengok video dia makan dgn bibir lembik tu.. macam... ikan vacuum...
Quote matbad 4-2-2019 08:52 PM
Acah2 laser minah ni..mulut atas dgn mulut bawah sama ja buasnya hahahahaha
Quote MatDeghem 4-2-2019 09:07 PM
Netizen suka bila artist gaduh... Harapan ada terlepas cakap kuar rahsia2 meletopp.  
Quote chicozinn 4-2-2019 09:08 PM
lazim replied at 4-2-2019 08:20 PM
Xpyh la bawak masuk cite minah ni.. xde class

Tp nk cite gak aku pnh tgk ig live dia. Kj duk ...

Baru ku tau mamazura tu mak kpada zarina Z..btw anju ni bli brg dr mamazura pstu rebrand nme si anju la??selfclaimed sndri yg wt
Quote cupu 4-2-2019 09:20 PM
Yg sokong anjuling ni xrasa bodoh ke...jijik sgt la..ngan bhs rempit..mmg xde manner lgsg.ifa tu atleast pandai cover gak..please la minah..klu ko rasa bangga ko tak hipokrit pi mampus la...aku rs kak km yg kaki tunggeng bontot promote jamu pun nmpak lg lovely.tolak peel menunggeng je..
Quote nia_salina 4-2-2019 09:33 PM
chicozinn replied at 4-2-2019 09:08 PM
Baru ku tau mamazura tu mak kpada zarina Z..btw anju ni bli brg dr mamazura pstu rebrand nme si an ...

tak silap nya dia penah jadi anak angkat mamazura ni. ada jugak mamazura ni bongkar pasal anju ni,
yg aku tak tahan nya dia duk ckp mamazura ni isap batu.
aku mmg tkle tgk anju ni makan..GELI
pastu dia pakai korset telompat lompat dgn tek besar dia tu,
ada skali selamba je dia tgh live tunjuk mak dia sapkok.
tp biasa le org tu isap rokok.dia tayang mak dia live tgh smoke tkle blah tu
Quote lazim 4-2-2019 09:37 PM
chicozinn replied at 4-2-2019 09:08 PM
Baru ku tau mamazura tu mak kpada zarina Z..btw anju ni bli brg dr mamazura pstu rebrand nme si an ...

Bukan la kot. Klu ikut cara anju ckp. Formula dia mhl2 setanding sk-ll.. sk-ll mhl sbb byr marketing advertsg tu. Klu pki sabun dia pon sama je. Xdenyaaa pki skll muka kau bertukar agelina jolie. Anju buh mnyak fracaline jadah apa tah xreti aku eja.

Mama zuras tu setakat tumbuk2 daun borganvilla, petik blkng rmh kauu. ko igt bgus sgt nk tuduh aku tiru kau! Kata anju . Tu kira aku view dlm 10 15 mnt jah dh blh cite pnjg lebor.
Quote chicozinn 4-2-2019 09:46 PM
lazim replied at 4-2-2019 09:37 PM
Bukan la kot. Klu ikut cara anju ckp. Formula dia mhl2 setanding sk-ll.. sk-ll mhl sbb byr marketi ...

Yeke?hmm kdg tkot nk pkai produk selfclaimed home-made ni..tp mse ank ak kne chicken pox ak pkaikn masker muntah belut marini elok lak xgtal2
Quote hyie 4-2-2019 09:49 PM
kira ok lah ifa dah keluar dari kepompong. Ni kalau tak asik2 gaduh dengan set2 bapok jah...lepas ni boleh gaduh dengan pengkid pulak
Quote weezerfan 4-2-2019 10:36 PM
Pompuan gila ni smg masuk jail cepat. Meluat. Baik mampos cepat

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046422s Gzip On
To Top