Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Makin Panas! Satu Persatu Gambar Mesra Sufian Suhaimi Dengan Perempuan Terbongkar

8-2-2019 10:44 AM|Oleh: Saiful| Komen: 282

Fuh panas! Makin panas bila satu-satu 'teh tumpah', mendedahkan perangai sebenar Sufian Suhaimi.

Di Twitter dah kecoh bila gambar dan video mesra penyanyi Di Matamu itu tersebar.

Foto: Twitter
Menguatkan lagi spekulasi bila gambar yang dimuat naiknya sendiri di Instagram menunjukkan Sufian pakai baju yang sama.


Ramai yang mendakwa hubungan yang putus di tengah jalan antara Sufian dan Elfira sebenarnya adalah salah Sufian.

Siap ada bukti yang menunjukkan Sufian bergesel sambil dagunya diusap-usap oleh gadis tersebut.



Nak lagi menambahkan cerita, katanya Sufian dan gadis tersebut bercuti ke Bali.


Tak habis di situ sebab gambar lentok berdua pun ada.

Tak tahulah betul ke tidak lelaki dalam gambar dan video tersebut adalah Sufian Suhaimi.

Mungkin 'acik-acik bawang' boleh nilaikan sendiri. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 282
Komen

Previous : Angah Raja Lawak Teruja Bakal Jadi Ayah Kali Kedua

Next       : Makin Selekeh, Muka Sememeh Lebam Sana Sini. Dah Kenapa Fathia Latiff?

Komen Terbaru

Quote Rhyno 15-2-2019 11:25 PM
twitter PenumpahTeh dah kena terminated ke chuols?  

Lain-lain Komen

Quote aminsaniah 8-2-2019 10:46 AM
tak tahu nak gelak ke nak nangis
Quote lililen 8-2-2019 10:47 AM
Well, lantak die la nak buat ape. Bak kata sorg retis tu, itu antara die dgn tuhan aku x pernah rase pun si pian ni suci murni, tp aku suka he perform kt ajl hr tu
Quote tzerya 8-2-2019 10:48 AM
Tak sia-sia iols follow twitter acik PenumpahTeh ittew.. teh panas-panas belaka! Nasib ko la dik pian...
Quote nuryakmal 8-2-2019 10:52 AM
Edited by nuryakmal at 8-2-2019 10:56 AM

baru sedar thread da ada...
reporter bro, please la if you want to post, post it early

Quote ItisDD 8-2-2019 10:53 AM
Artis  dan kontroversi berpisah tiada.....
Quote Iris. 8-2-2019 10:53 AM
so? kan dia dah cakap dia dah move on
apa yang dia buat kat ajl tu kan untuk persembahan... takkan nak buat persembahan letak meja, kerusi tinggi, bunga sikit ala-ala zamani perform dalam gv pulak
Quote amal12bh 8-2-2019 10:53 AM
bebetul gigih insan2 ni nk memburukkan dik pian lepas kemenangan dia. iols x nk speku pape..tapi dah jadi retis ni, peminat x payah nk husnuzon sgt..
Quote kucingitam 8-2-2019 10:56 AM
sembunyik perangai disebalik ke nerd an .
Quote Ilhanraline 8-2-2019 10:58 AM
kalau tersebar ni, piala ajl dia boleh ditarik balik ke. huhu. Pian ni taknampak inesen pun iols tgok, asal korg bersungguh nk tnjuk dia playboya. #teamloy kah
Quote MissVixen 8-2-2019 10:59 AM
Kenapa perempuan geselan pian ni tak nampak muka? Semua cantik tertutup je. Nak tengok jugak taste pian ni macam mana.
Quote noor2 8-2-2019 11:01 AM
Lain kali hang jadi ustaz. ..nitizen nk hang jadi ustaz. ..sapa suruh hang jadi artis. ...eh tapi nitizen sokong hang menyanyi. ..biar terkinja2 tapi perangai da kelakuan kena taraf ustaz. .hang faham tak pian. ....
Quote buapakperut 8-2-2019 11:02 AM
nape pmpuan tu tak nmpk muka, dia yang up sendiri ke photo ni
Quote imanda 8-2-2019 11:02 AM
entahnya, sb dah menang ajl tetiba lak nak kua sume video bagai.
ni keje loy kah nk kasi nama pian busuk skali setelah dihencap akibat twidder dr bumi anbia?? whatever.
Quote sheetRock 8-2-2019 11:03 AM

yg jadik retis mana la ader suci murni sgt... alangkan yg rakyat marhein biasa pun bila cpl tak sesuci murni di embun pagi... bkn menghalal kan benda yg haram ye.. tapi kenyataan zaman skg...

dan2 lepas dia menang... ader pulak tgn2 nak kenekan dia balik.. bila belah sane kenakan dia betubi2 siap kuar statement... gmbar persatuan ex bagai... baby pian diam... baru kenekana dalam ajl...da menggelupur




n betol la kenyataan dia... dia hanya wat persembahan..dan ramai kawan2 dia termasuk hatta dolmat kata baby pian da lama move on... orang sane je tak move on2 da kenapa siap nak tweet2..


lawak...
Quote rosannazmia 8-2-2019 11:03 AM
Edited by rosannazmia at 8-2-2019 11:05 AM

Wowww gegehh nyaaa warga twidder socmed #teamsatulagi nak buruk kan pian.. HoHoHo. Bkn ke mak x tunang dah ckp mcm2 n ader mcm2 hints kuar bagai pian ni mcmana lps putus tunang? Nama pon retis stkt muka nerd heols x mengaburi mata carinetz... Org kata lak bkn ahkak kata nerds are freaks gaytohhhhhh...
Quote eddysheddy 8-2-2019 11:05 AM
Dlm dunia ni mmg laki je yg boleh buat apa saja ye? Kalau perempuan mesti dah kena dah
Quote MadameOnion 8-2-2019 11:09 AM
takat geli geli, gesel gesel, one nite stand dlm dunia retis ni macam asam garam kehidupan mereka..
Quote unguaurora 8-2-2019 11:09 AM
Iols x terkejut yachhh kalau dek pian cenggitu.. jenis split identiti kot..
Quote awanearisu 8-2-2019 11:12 AM
Tunggu jelah si pian ni buka cerita. Nampak dari gamvar dan video pun dia buat semua ini tanpa rasa takut. Bulan 8 tahun lepas memang pun dah jadi bekas tunang. Dah berstatus bujang kembali.

Agaknya lepas bermadu kasih dengan adik ni, pian berubah fikiran atau menemui pengganti. Dipujuk pun tak jalan, sudahnya viralkan gambar dan video.

Gambar-gambar ini cuma mengesahkan satu perkara. Pian dah move on. Jadi betullah persembahan ajl adalah sekadar publisiti dan gimik.

Lihat semua komen(282)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060636s Gzip On
To Top