Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Boleh Tak Bagi Kesemua Koleksi Tudung Tu Kepada Saya?" - Netizen

8-2-2019 02:48 PM|Oleh: Whitney| Komen: 16

Kredit Foto: Instagram @emma_maembongofficial
Bermula dengan kontroversi yang melibatkan foto panas Emma Maembong tidak memakai hijab tular di media sosial, dia akhirnya terpaksa mengaku bahawa dirinya sudah mengambil keputusan untuk membuka hijab sepenuhnya ketika berada di tempat awam. 

Kredit Foto: Instagram @emma_maembongofficial
Setelah 5 tahun Emma mengenakan hijab dan ia bukanlah sesuatu yang mudah kerana pada awal penghijrahannya dahulu, dia turut menerima kritikan tentang cara dia bertudung. Tetapi, ketika itu hatinya kuat untuk terus memakai hijab dengan memperbaiki corak pemakaian agar nampak lebih trendy dan menarik. 

Kredit Foto: Instagram @emma_maembongofficial
Dalam tempoh dia berhijab, sudah pasti terlalu banyak koleksi tudung yang dimilikinya daripada pelbagai jenis jenama, material, corak dan warna. Oleh kerana Emma tidak lagi mengenakan hijab, ada netizen yang begitu berminat dengan koleksi tudung Emma dan meminta agar memberikan kesemua tudung-tudung yang tidak mahu dipakai itu kepadanya. Lagi pun netizen perasan yang koleksi tudung Emma kesemuanya cantik!
Kredit Foto: Instagram @emma_maembongofficial
Rupanya ramai lagi netizen yang berminat dengan tudung-tudung terpakai milik Emma. Iyalah, daripada sekadar menyimpan atau tudung-tudung itu terbiar begitu sahaja, ada baiknya ia disedekahkan kepada netizen yang berhijab. Dapat juga pahala kan? Atau Emma ingin menjual tudung-tudung miliknya sebagai barang 'prelove' memandangkan ramai yang berminat.

Agaknya, adakah Emma sedia memberikan koleksi tudungnya kepada netizen atau tidak? Manalah tahu, tiba-tiba Emma mengubah keputusannya untuk berhijab semula dalam masa terdekat dan terus istiqamah. Apa-apa pun, kita doakan yang terbaik untuk Emma.  - CARI 

Kredit Foto: Instagram @emma_maembongofficial

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
7
Sedih
6
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 16
Komen

Previous : TAHNIAH! Lagi Seorang Artis Wanita Kini Bertudung, Siapakah dia?

Next       : Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

Komen Terbaru

Quote teen_angelJB 25-3-2019 10:16 PM
Serius nk tahu ape perasaan dia kepas 5thn bertudung sudddently freehair..
X akward ke..huhu...
Aku yg 5min x bertudung klr beranda rumah pun da rasa semacam je..
Ni kan pulak publicy opently freehair..huhu..

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 8-2-2019 03:00 PM
Ai netizen dalam pada mengecam hadap juge barang free.. {:smile
Quote munchkin 8-2-2019 03:12 PM
Why not. Kasi je emma
Quote sinalegna 8-2-2019 03:19 PM
RatuDunia94 replied at 8-2-2019 03:00 PM
Ai netizen dalam pada mengecam hadap juge barang free.. {:smile

Dah dpt sambung kecam.. hehe
Quote gummiebear 8-2-2019 03:27 PM
Sempat lagi netizen punn
Quote VirginLady 8-2-2019 03:31 PM
apa dia rasa ye...

bukak tudung, dedah aurat
tapi kalau dia derma tudung tu and dapat pahala selagi mana orang2 tu pakai
Quote MadameOnion 8-2-2019 03:35 PM
i tunggu hajah bagi tudung free..
Quote whitePoison 8-2-2019 10:42 PM
Ayooo hadap tudung free
Quote ikanmasin 8-2-2019 11:57 PM
pok pek pok pek psl dia.nak jg tudung org tu yer
Quote chinta89 10-2-2019 01:37 PM
mcm ni pun boleh?
Quote solarlunar 10-2-2019 06:46 PM
Sarkastik jer tu
Quote clarizsa 10-2-2019 11:47 PM
Sangap nya nak barang free
Beli lah oii netizen hamis kepam
Buruk perangai
Quote biozipstar 11-2-2019 11:12 AM
tapi tudung dia memang cantik tau. ahahahhahaa
Quote mohdcrow 11-2-2019 03:12 PM
naper letak lagi gambar beliau bertudung...beliau kan dah ambil keputusan untuk tidak bertudung...tolong hormati keputusan beliau...ini satu penghinaan terhadap beliau
Quote intan_smsb 11-2-2019 04:12 PM
lps ni bolehlah pki baju nampak kulit
Quote lee_sakura 11-2-2019 04:33 PM
kalo die yg nak bg nak gak aku amik tp kalau sampai meminta2 tu tak la...lg pon penyanyi nora ade jual koleksi tudung die kt expo mana ntah, murah2 je rm5/helai...tudung retis mesti cantik2 berbaloi beli
Quote teen_angelJB 25-3-2019 10:16 PM
Serius nk tahu ape perasaan dia kepas 5thn bertudung sudddently freehair..
X akward ke..huhu...
Aku yg 5min x bertudung klr beranda rumah pun da rasa semacam je..
Ni kan pulak publicy opently freehair..huhu..

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060968s Gzip On
To Top