Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dato Aliff Syukri Hadiahkan 5 Juta Kepada Isteri Jika Dapat Dua Anak Perempuan Lagi..

8-2-2019 03:02 PM|Oleh: MieJo| Komen: 31

Dato Aliff Syukri mengatakan yang dia akan menghadiahkan wang tunai berjumlah 5 juta kepada isterinya, Datin Shahida sekiranya dia melahirkan dua orang lagi cahaya mata perempuan untuknya. Wah, bertuahnya badan!


Kenyataan itu dimuat naik oleh ibunya sendiri di akaun Instagram  milik pengasas produk kecantikan, Sendayu Tinggi, Rozita Ibrahim yang lebih dikenali sebagai Bonda. 

Foto : Instagram Rozita Ibrahim

Bonda memuat naik video kemeriahan suasana keluarga mereka semasa berkumpul di rumah sewa milik mereka beberapa jam yang lepas. 


Bonda secara berseloroh menambah yang dia mengharapkan cucu lagi hasil daripada perkahwinan Aliff, namun anak ketiganya itu gagal dipersimpangan. 

Rata-rata ramai terhibur dengan gelagat keluarga bonda kerana sentiasa gembira dan menyakat sesama sendiri. 

Foto : Instagram Rozita Ibrahim

Mungkin Aliff Syukri sekadar bergurau namun sekiranya betul pun, apa salahnya kan? Tidak salah untuk memberi penghargaan kepada isteri yang telah banyak berkorban untuk mengandung, melahirkan dan membesarkan anak-anak. Semoga rezeki Aliff sekeluarga semakin bertambah. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 31
Komen

Previous : TAHNIAH! Lagi Seorang Artis Wanita Kini Bertudung, Siapakah dia?

Next       : Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

Komen Terbaru

Quote chinta89 10-2-2019 11:09 AM
beranak ramai2 takpe la deols mampu.

apepun nape la yati x mo beranak lagi... ady tu rupa biasa2 je x pe lah ko x nk tmbh anak pun tp yati tu lawa. dua2 anak ady+yati byk ikut muka ady.. ak plk asik berfikir kalau yati ade rezeki peknen lagi hrp2 muka cantik mcm yati.

tup2 tutup kilang dah.

kalau muke siap, haruslah merempan nk bini beranak lagi dan lagi mcm zain laki che ta.

Lain-lain Komen

Quote None68 8-2-2019 03:13 PM
Hahaha..mmg suka tgk diaorang ni anak beranak..sempoi aje..
Quote tikusmontok 8-2-2019 03:28 PM
None68 replied at 8-2-2019 03:13 PM
Hahaha..mmg suka tgk diaorang ni anak beranak..sempoi aje..

kannn toklip ni kuat betul menyakat mak dia..geletek sampai nak terkencing2 org tu.
Quote Sang_Pencinta 8-2-2019 03:59 PM
Tak belajar bio ke? Jantina anak ditentukan dari si bapa....
Quote lucky_peace 8-2-2019 04:21 PM
Edited by lucky_peace at 8-2-2019 04:31 PM

aik, sebelum ni bukan kemain sorok hubungan, siap post photo kat ig blur muka bagai ape sume...
Quote tikusmontok 8-2-2019 04:27 PM
lucky_peace replied at 8-2-2019 04:21 PM
aik, sebelum ni bukan kemain sorang hubungan, siap post photo kat ig blur muka bagai ape sume...

apa benda cik bedah cakap ni? tak paham
Quote lucky_peace 8-2-2019 04:31 PM
tikusmontok replied at 8-2-2019 04:27 PM
apa benda cik bedah cakap ni? tak paham

typo haha...
Quote None68 8-2-2019 04:35 PM
tikusmontok replied at 8-2-2019 04:27 PM
apa benda cik bedah cakap ni? tak paham

Haah x faham ler..
Quote None68 8-2-2019 04:36 PM
tikusmontok replied at 8-2-2019 03:28 PM
kannn toklip ni kuat betul menyakat mak dia..geletek sampai nak terkencing2 org tu.

Kikikik kan? Cakap pun x cover2 nak terkencing bagai tergelak nengok..
Quote shania88 8-2-2019 05:17 PM
kelakar bonda

jenis yg melezer jugak

selamba kutok anaknyya
tp kutok sambil doa anaknya
bukan typical mak2 yg asyik memuji anak

ape ntah dikutok anaknya
perangai sewel kri,kri ni mulut celupar..,suare tak sedap...hahahha
pastu kalau si dato alep ni upload video merapu
macam dia g cium su yusof tu kuat2 dgn nak tgok bulu si anak dia yg sulung
abis si bonda dok marah2 kat ig tok lip
Quote slyfynx 8-2-2019 07:19 PM
Ok, ni rase bahasa paling manis aku leh pakai.
Leh x persetankan je die ni.
Lantak die la nk menunjuk ke, riak ke,
buat bodoh je.
anggap je macam sengkuang ni x pernah wujud dalam hidup korang.
Buat ape la bg publisiti free kat sengkuang calit ni
Quote buapakperut 8-2-2019 07:29 PM
datuk oi, yang tentukan jantina tu ekau punya berudu bukan datin punya tolo ova. apa pun chaiyok2 datin. orang have2 beranak lah banyak2 pun...
Quote MadameOnion 8-2-2019 07:42 PM
Kalau kaya raya maid ada 10 org i pun sanggup beranak tetiap tahun..tapi, apakan daya....
Quote Nham22 8-2-2019 10:12 PM
Knowing toklip.yg kedekut..nak ke die bg duit banyak tu...skrg boleh inject hormon and pilih jantina kan..beranakla kembar perempuan....
Quote Nham22 8-2-2019 10:14 PM
MadameOnion replied at 8-2-2019 07:42 PM
Kalau kaya raya maid ada 10 org i pun sanggup beranak tetiap tahun..tapi, apakan daya....

Nak lahirkan anak mmg mcm senang je..tp nak jaga baby kecik nih..huhhhh... kalau jenis yg nak menyusu badan untuk anak mmg penatlah..tp kalau jenis sub 100% kat maid...semue maid buat..masak..suap..mandikan..buat susu...jaga..tidorkan...mmg untung badanlah
..
Quote faraway1 8-2-2019 10:51 PM
syukur atuk dia dah meninggal, kalau tidak mesti pening hahaha
atuk dia cikgu sekolah agama me.
Quote Duta lover 8-2-2019 10:58 PM
Nham22 replied at 8-2-2019 10:14 PM
Nak lahirkan anak mmg mcm senang je..tp nak jaga baby kecik nih..huhhhh... kalau jenis yg nak meny ...

Huhu..kan...attention pd anak2 lg 1 hal.
Kalau beranak mengemut2..pastu anak2 yg atas tu sekadar sumbatkan jela phone ke ipad..pun ada gak species gini...
Quote tikusmontok 9-2-2019 07:41 AM
shania88 replied at 8-2-2019 05:17 PM
kelakar bonda

jenis yg melezer jugak

Terhibur kan tgk gelagat family ni...dari maknya toklip sampai meena  n usop kucing parsi ..
#mudahterhibur
Quote masnona 9-2-2019 08:00 AM
Setakat baca2 psl diorg dkt dada2 akhbar atau fb atau status ig, boleh la. Utk membeli brg diorg atau tgk youtube diorg, sorry la. Xhingin nk sumbang duit kt depa.
Quote tikusmontok 9-2-2019 09:32 AM
masnona replied at 9-2-2019 08:00 AM
Setakat baca2 psl diorg dkt dada2 akhbar atau fb atau status ig, boleh la. Utk membeli brg diorg ata ...

acik tak sumbang ramai lg org lain yg sumbang dan dapat manafaat drpnya.. satu hari kalau acik atau keluarga sakit, habis ikhtiar sana sini tak sembuh, cuba makan ubat2 herba mak toklip, mana tau mujarab.

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066616s Gzip On
To Top