Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Justin Bieber, Hailey Baldwin Rancang Untuk Bercerai Gara-gara Selena Gomez?

11-2-2019 11:29 AM|Oleh: intan| Komen: 36



Di media barat, kini tular mengenai khabar angin penyanyi Love Yourself, Justin Bieber serta pasangannya, Hailey Baldwin yang dikatakan merancang untuk memutuskan ikatan perkahwinan kerana Selena Gomez. Tetapi, benarkah khabar angin tersebut?

Menurut Gossip Corp, Justin Bieber dikatakan bertemu Selena secara sembunyi tanpa pengetahuan Hailey. Ini menyebabkan Hailey berang dengan perbuatan Justin dan menggesa untuk mengambil langkah bercerai. 

Menurut sumber, Justin dan Selena bertemu di rumah sahabat mereka dan dikatakan pertemuan tersebut adalah pertemuan yang agak "beremosi" bagi bekas pasangan kekasih itu. Justin dikatakan meluahkan rasa kecewa kerana perkahwinan mereka berdua tidak berjaya dan sebenarnya dia masih menyayangi Selena.




Selain itu, menurut sumber lagi, Justin dan Hailey mengakui bahawa mereka agak terburu-buru apabila bersetuju untuk mengikat tali perkahwinan di usia yang sangat muda. Hailey dan Justin mengatakan bahawa perkahwinan mereka adalah satu kesilapan besar pernah dilakukan.



Namun, Gossip Corp hanya mengatakan kenyataan tersebut tidak dapat disahkan kesahihannya. 

Malah, kenyataan artikel itu dibidas oleh jurucakap Justin sendiri yang mengatakan bahawa pasangan tersebut tidak mengalami masalah dalam perkahwinan mereka dan dakwaan berkenaan hanyalah gosip murahan untuk melariskan tabloid mereka.





Justin dan Hailey baru-baru ini muncul dalam rancangan The Late Show with James Corden dan mengatakan bahawa "Married Life is Awesome". Selena Gomez juga tidak memberi sebarang kenyataan dan sedang sibuk dalam projeknya yang terbaru. 




Selena sendiri buat masa ini digosipkan dengan pelakon Zac Efron. Mungkin legasi Jelena sudah tamat, doakan yang baik-baik! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 36
Komen

Previous : Beyonce, Jay-Z Tawar Tiket Konsert Seumur Hidup Jika Sanggup Jadi Vegan Sebulan

Next       : "Tak Janggal Ke?"-Jenifer Aniston Jemput Bekas Suami, Bekas Kekasih Pada Majlis Hari Jadi

Komen Terbaru

Quote lasagna 16-2-2019 01:03 PM
sejibik btul muka hailey dgn bapak eyy dgn pokcik2 nya skali.. kopipes sungguh.

Alec Baldwin
Daniel Baldwin
William Baldwin
Stephen Baldwin (bapak hailey)

Lain-lain Komen

Quote sherry_zaida 11-2-2019 11:52 AM
Ah aku suka Selena and Zac!
Quote aijinmisaki 11-2-2019 11:56 AM
Selena lagi lawa
Quote RamonaFlower 11-2-2019 12:14 PM
Adoi peminat tak boleh move on, asyik nak doakan dorang cerai je
Quote Victorioussss 11-2-2019 12:26 PM
Selena i love u
My taki taki rumbaaa
Quote helicornia 11-2-2019 12:33 PM
dorang ni ingat kawin mcm main pondok2 ke
Quote helicornia 11-2-2019 12:34 PM
Victorioussss: Selena i love uMy taki taki rumbaaa

abam vic ni kelakar la..iols terhibur dgn komen2 uols
Quote armin 11-2-2019 01:06 PM
Magazine cover baru tu pun hailey mengaku je their marriage is hard but try to make it work. Iols suka je justin dgn selena lagi.. but no prenup justin? Lol... tinggal spender je la nanti.

Selena go for zac la. But awek2 zac before this lagi hot
Quote aleesyasofia 11-2-2019 01:10 PM
i like selena.. moga jumpa yg lbh baik dr justin
Quote r_innalif 11-2-2019 01:15 PM
Suke kapel ni.. justin nmpk bahagia dn jd diri sendiri. Ala.. majalah tu mmg femes mereka cipta gossip murahan .

Selena pn I suke. Move on je le sure bsepah lg nk kt dia
Quote dewi_rina 11-2-2019 02:20 PM
Kalau selena dgn zac pun maybe dia sama macam justin bieber

Tak boleh lupa ex dia

Eh... move on ye kakak & abang!
Quote sinalegna 11-2-2019 02:27 PM
Dua2 busuk.. mungkin jodoh panjang
Quote Beribear 11-2-2019 03:33 PM
Selena boleh dpt lelaki hot banding ngan bibir.. Cuma kalau di gosipkan dgn zac tu takut hubungan sel dgn vanessa renggang la pulokk
Quote cicicumel 11-2-2019 08:20 PM
Ni kerja fan la ni x habis2 xleh move on nk jodohkan JB dgn SG. Sama la nasib zaman dulu JT dgn BS.
Hailey tu hotttttt kot.
Quote borrow 11-2-2019 09:27 PM
Dh mcm pacit brad n Ng plak. Dari deyols beranak , nikoh , cerai .. tak abis2 selit nama Acik Jen.

Quote borrow 11-2-2019 09:31 PM

Quote borrow 11-2-2019 09:35 PM
armin replied at 11-2-2019 01:06 PM
Magazine cover baru tu pun hailey mengaku je their marriage is hard but try to make it work. Iols su ...

Ai baca tada prenup pun , hayley cuma vley tuntut income JB dari tarikh deyol kahwin. If cerai skrg , dpt sket ja kowt.

Quote belilies 11-2-2019 10:08 PM
Iols xsuka pun jb ni ngan memana retis cantik, especially selena. Bagus sheols ngan zac efron je. Tau tak jb celibate for a yr sblom kawen ngan hailey? Deyols kawen pun sbb nak ehem hak hak.
Quote armin 11-2-2019 10:45 PM
borrow replied at 11-2-2019 09:35 PM
Ai baca tada prenup pun , hayley cuma vley tuntut income JB dari tarikh deyol kahwin. If cerai skr ...

Yeke? Nape britney byk jgk kena bayar ex dia? Sbb anak ramai?
Quote armin 11-2-2019 10:47 PM
belilies replied at 11-2-2019 10:08 PM
Iols xsuka pun jb ni ngan memana retis cantik, especially selena. Bagus sheols ngan zac efron je. Ta ...

Kenapa dia nk celibate pulak? N kenapa nk kena kawen baru blh mengesek? Bukan ke lifestyle deyols boleh je ngesek anytime kalau tak kawen pun? Iols geli dua2 ni mengaku ada kutu. Pengotor sgt

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041309s Gzip On
To Top